71

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 68 А Путин кога ще обяви че Русия от трета икономика в света обявено през декември 2023 е станала световна иконамика номер едно? Това ще е нещо повече от кацането на Слънцето на севернокорейските космонавти.

70

Бла бла

преди 4 месеца

Като с газа! Напълно да спре руския износ, изобщо няма да се усети!

69

оня дебил Борел

преди 4 месеца

не се ли е изказвал? Какво става с победата над Русия на бойното поле?

68

до при Тодор Живков

преди 4 месеца

началото на 90-те избягаха 1млн. българи от България все доволни от "голямото имане" през соца на запад. Да не говорим че на най-върлите комунисти децата отдавна им учеха на запад и цялата рода бръмчеше там в корекома който имаше долари да си купи български какулатор,който го нямаше в българските магазини, а долара кгб следеше който купува като престъпници курса стигаше в София от долар лев до 4 лева за долар на черно.

67

Да

преди 4 месеца

И на този фронт победата ще е за Русия.

66

Скоро

преди 4 месеца

Не ги мислете Руснаците те ще намерят решение и този път.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Що ли и трябваше на Русия на баир лозе. Сега хем санкции, хем бой. Заслужаваше ли си товарищ Путин?

64

Анонимен

преди 4 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?

63

.

преди 4 месеца

Малиииии тея и без тва кретат с мишковските си заплатки, представям си ако нещо им стане с петролеца. Ама какво да се учудвам, те едни яйца не могат да си произведат, че чак Путин се моли на Лукашенко да му даде малко хахахах. Интересно защо нашите медии не покажат как хората там се редят на гигантски опашки за нещо просто като яйца ...

62

Мойсей

преди 4 месеца

А в Русия потекоха червени реки. Нали знаете какво означава това, драги египтяни пардон руснаци. Нищо добро не чака вашият твърдоглав фараон.

61

при Тодор Живков

преди 4 месеца

При Тодор Живков Народна Република България беше 9 милиона, днес Eврогейска Българяи я има я няма 5 милиона.

60

123

преди 4 месеца

при Тодор ЖивковАми отивайте тогава при Тодор Живков! Нали знаете къде е?

59

Анонимен

преди 4 месеца

Намериха ли пари за укропросяците?

58

Анонимен

преди 4 месеца

Новият suv NIO ES8 отвява BMW и Mercedes обратно в училище да се учат да правят автомобили. На краш тест Euro NCAP набира повече сумарни точки от BMW X5, BMW iX и BMW серия 3. Изцяло алуминий. Максимална комплектация 84$ хил. 33 сензора, автопилот, автопаркиране, два елмотора 650 конски сили, 4.1 сек. до 100км/ч. Въздушно окачване с техлнолгия CDC, 6 лидара сканират постоянно неравности на пътя и се грижат за перфектен комфорт, регулиране височината на клирънса(12 - 21 см.). Фаровете с лидари и знаят как и кога да светят. Кожа напа навсякъде с масаж, вентилация и отопление.

57

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ имат силна армия русия колко самолетоносача имат,огромна територия с много малко население,много природни ресурси, труднодостъпни са и народа е въоръжен до зъби с бункери и запаси храна за години напред китай знаят всичките тия неща и вече са пас във всичките войни по света умно гледат си икономиката и народа, а Русия я чака икономически капан като *** от банан с тоалетна хартия отдолу подхлъзваш се и банкрут Хрушчов Брежнев Горбачов и Елцин го знаят тоя фил сега Путин тръгнал да връща СССР

56

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ разполагат само с 5.3% от световните запаси на природен газ, като самите те са един от най-големите потребители. Произвеждат близо два пъти повече газ от Русия, като само малка част могат да изнесат, всичко е за вътрешния пазар. Норвегия - 1%, Канада -1%, Азербайджан 0.5%.

55

Анонимен

преди 4 месеца

До 43Що си мислиш че евтините китайски стоки не са заляли Русия?Масквича" който възродиха е китайският JAC, само където с емблемата на,, Масквич"струва двойно на китайският си събрат.

54

Анонимен

преди 4 месеца

А да не се притесняваме за Русия. Не е препоръчително.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Днес.РУ разтревожени за доставките на руZки петрол.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Най -голямата джамия в света се намира в Москва! В Истанбул живеят по-малко мюсюлмани, отколкото в Москва!