131

Анонимен

преди 4 месеца

До абе натовски *** Абе ,ти природно ли си prost или ходиш на курсове?Трета световна ли искаш?Путин сам казва в едно изявление,че Русия няма шанс срещу НАТО.И разчитат на ядрените си оръжия за възпиране на такава война.

130

Анонимен

преди 4 месеца

На Бай дън голи рускини му се привиждат ..

129

Русия=выгребная яма

преди 4 месеца

Нова заплаха от външноклозетниците. Благодарим!

128

Анонимен

преди 4 месеца

До Превод от Руски: - да, ще ви бият, а вие правете каквото искате, все ще ядете бой

127

Превод от Руски:

преди 4 месеца

"Ние ще ви бием колкото си искаме, но вие нямате право да се защитавате!"

126

До world peace

преди 4 месеца

По-добре ядрени гъби из Маскве и Петербург.

125

world peace

преди 4 месеца

За да има има мир, Путин и котилото му трябва да бъдат разстреляни с MG-42, защото има добър звук.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Mercedes-Benz продава всички 80 германски автосалони на концерна, включително централата му в Щутгарт. Ясна е съдбата на 8000-те служители в тези автосалони. Общите загуби, свързани с напускането на Руската федерация, възлизат на под 2 милиарда евро. Изчисляването на цялата сума на пропуснатите ползи ще бъде трудно и страшно.

123

Анонимен

преди 4 месеца

Русия се върна към студената война още през 1999. Когато КГБ дойде на власт.

122

локви кръв

преди 4 месеца

и разбити глави на бабички които продават семки на пазара. Целият неделен пазар в Донецк е в кръв, укротерористите убиха с бомби поне 20 човека.

121

абе натовски гъзове

преди 4 месеца

А бе! НАТО защо не смее да влезе в Украйна да победи Русия на полето на боя, бе? Нали Русия само 3% БВП бе? Защо НАТО не смее? А бе? Защо НАТО се разшири с половин Европа, и какво от това, каква Финландия, каква Швеция бе, 1 трилион военен бюджет, Русия само 70 милиарда! Какво от това, като не смее да влезете в Украйна. Путин ви направи разногледи, направо ви разпори европедеpacките натовски rьзове.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Уважаеми мисири и ***, България е в ЕС и НАТО и не ни интересуват новините от блатная? ***, не сме в Русия и не сме руснаци. Ясно ли Ви е!

119

Анонимен

преди 4 месеца

Значи според Русия е голям проблем това учение , но иначе като те започват истиска война в Украйна - всичко е точно. Като руското безочие второ няма

118

Местя

преди 4 месеца

Местя

117

Анонимен

преди 4 месеца

В коментарите чета ,че има много желаещи за война ! Да знаете не е като да натискаш клавишите и да плюеш тихомълком.....

116

Анонимен

преди 4 месеца

E какво очакват вт.ниците ,като започват война на границите на НАТО !?

115

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да забравя думите на Жириновски- ..те /Българите/ трябва да лазят в краката ни, и в Първата и във Втората световна война бяха против нас, а сега са в НАТО"..., не забравям и думите и на Дугина- ..убивайте, убивайте Украинците не са хора...и последиците- 560 деца убити, хиляди изведени в Русия/по ООН/....добре че сме в НАТО, защото имаме и Руски анклав Камчия продаден на москва за стотинки от един предател...

114

emigrant

преди 4 месеца

НОРЧЕ?!Що не си поиграеш с вибриращият утешител и не оставиш отговорните дела за мъжките горни глави?!Ако те изправят до тази гора от командоси,на височина колкото Роналдо,от порядъка на 1,90м, мисля,че рязко ще си промениш мнението за сексуалната ориентация на НАТО армиите.Нъл тъй??!!

113

Учуден

преди 4 месеца

Ако е до конвенционална война,НАТО ще ги приключи за една седмица.Но те се надържат на атомното си оръжие.А какво ще стане ако и то експлодира,както експлодират доста от ракетите и снарядите им.Ако още първата ракета с ядрен заряд не излети,а се взриви в силозът си?!Ще се заравнят самите те,без чужда помощ.Имам чувството,че западът по ги мисли,отколкото те самите себе си.Но това е така,защото допуснаха да ги превземе един б,андит Путин с цялата си о,рда,който заради его е готов да подпали света!

112

Нора

преди 4 месеца

Какви учения,какъв Алианс 80 хил.меки китки и толкова попарен праз!НАТО е там,където има чертежи,платени пари, предварително и много козяци!