69

Хах

преди 4 месеца

Тагаренко е най-мразеният човек в територията, осъзнава го прекрасно, но наредят ли му господарите ще продължи да е министър на войната в територията и ще продължи да плюе по Русия и да подарява на Покрайна!

68

Анонимен

преди 4 месеца

До 66 зеления да не е висок ,джудже ,скоро го даваха в Давос ,направо се ги и между другите мъже

67

Анонимен

преди 4 месеца

Всички ми остри на ПП искат да остават ,е нали е ротация

66

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се, че иска да остане, остават много лопати да се изнесат за укронацистите. Хахаха!!!

65

Анонимен

преди 4 месеца

Тагарев е спокоен за министерското си местенце. Добре обслужва янките, ще го за пазят докато им е удобен.

64

баба мара

преди 4 месеца

това е позор

63

Уредено бъдеще!

преди 4 месеца

Естествено е, че няма да се интересува след всичко, което направи! Единственото неприятно за бъдещето му е, че няма да говори на български от бъдещата си дестинация! Но това неудобство ще се компенсира с вече подсигурената финансова сигурност!

62

Анонимен

преди 4 месеца

До коментара че Възраждане иска чуждестранните агенти да излязат на светло да уточня че става въпрос за НПО които са спонсорирани от Соррос или други подобни спонсори. Те според мен са чуждестранни агенти. Има такива депутати министри и висши чиновници а също журналисти сори.

61

Анонимен

преди 4 месеца

То за тагаренко не знам това правителство не ме интересува той е предател но и цялото правителство е такова. Квит са със или без ротация. Все тая ....

60

Като дойде Трамп

преди 4 месеца

още едно интервю, дали още е доволен, разбира се, ако е още на свобода! С удоволствие ще изчакам!

59

Анонимен

преди 4 месеца

"Военният министър доволен от посещението си в САЩ" -- ами да, закони за измяна и предателство в България няма, защо да не е доволен. Овчият народ е стигнал дотам.

58

Ром"с

преди 4 месеца

Хайде на бас,че ще е министър и след ротацията,таквоз вярно .....на Вашингтон ,не е за изпускане и отгоре и много послушно ...

57

явно

преди 4 месеца

ни е продал вече и нема значение

56

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално, подари военния резерв, даде 50млн евро и ни ангажира да поемем плащания по кредитите на Украйна за стотици милиони ако те не могат да ги платят. Даде и на Локхийд Мартин и Боинг едни пари, кой знае колко ще му дадат като се махне от поста. За какво му е вече да е на поста, човека иска да се махне и да си прибере парите от консултациите които ще направи я за Зеленски, я за някоя Американска фирма. Така работи лобирането, не крадеш, а консултираш - едната ръка мие другата! Питайте Килъри

55

Анонимен

преди 4 месеца

"Възраждане иска чуждестранните агенти да излязат на светло" -- ами те са си на светло -- чрез действията си и заявленията си, само трябва да си правиш списък на имена и адреси. Такова "възраждане" е абсолютно безполезно и вредно -- в момента легитимират предателите в парламента и правителството с присъствието си там, с празните си приказки, но заплатите им вървят.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Министър на мястото си, а не като онзи дебелосерец от Русе .

53

мак

преди 4 месеца

Явно смята, че е направил предостатъчно за украйна, затова може да се оттегли. След няколко екскурзии в чужбина, де.

52

Точно!

преди 4 месеца

Ах, ама как ще се интересува. Вече му е обещано топлото местенце и е спокоен, разбира се че така ще каже. Той ли не се интересува, лъжлива мижитурка.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Цялат опозиция трябва да излезе от парламата за разтуряне на предателската коалиция и техните диверсионни действия, крайната цел на които е сигурно да обявим война на Русия.

50

Този отговор

преди 4 месеца

е в стил разговор с жена ти - "Защо си сърдита?" - "НЕ СЪМ СЪРДИТА!" - и ти такъв с лека усмивка "Добре, вярвам ти".