72

Анонимен

преди 4 месеца

Повече ни интересува защо след масовото боцкане смъртността се увеличи,и то в най ,, ваксинираните '' държави?

71

Y

преди 4 месеца

Прочетох до Източник СЗО и спрях. Източник не достоверен

70

Анонимен

преди 4 месеца

Антиваксърът не е съгласен и и ще напише минимум 10 коментара. :D

69

Анонимен

преди 4 месеца

Съвсвм серионоЛ МИналата седмица имаше информация, че в Узбекистан са създали ваксина от ковид на базата на домат. Не видях и не чух в български недии за това. Ваксината се приемала през устата.

68

Анонимен

преди 4 месеца

На форума в Давос в момента са поканени представители на Пфахзер, на Модерна , на световната здрана организация и др, от бнранша да се обсъждал вирус Х , 20 пъти по-смъртоностен от ковид 19. Отново се готви опит за масово изтребление на населението. И в този случай, и въобще е ясно, че икономика, която е организирана с много зависимости от близо и далеч, е изключително уязвима за обеляване както на проиводството, така и на самото население.

67

Анонимен

преди 4 месеца

А са убили колко -100 милиона, 200 милиона ? А осакатените от "ваксините" - инсулти на млади хора - колко? А починали заради отказан достъп до медицинска помощ?

66

Анонимен

преди 4 месеца

Най-много починаки с ковид според статистиката за света са в САЩ 1, 1 милиона. Това биологично оръжие те не вярваха, че ще стигне до тях, вероятно. Ако все още има информация в нета, защото от известно време масово няма, заличават неудобните сайтове, може да се види, че съвсем в начаото на пандемиоята най-много случаи имаше в ИРАН !!!!! - смъртен враг на САЩ и на практика почти затворена страна,(Поне няма как да се обясни с прилепи и прииждащи чужднци)

65

Анонимен

преди 4 месеца

Според официална статистика в в страните от ЕС масово има свтъхсмъртност, най-много в Белгия, Люксембург,,,,,,повече от 20% ит обичайното преди ковид, Още : вчера имаше репортаж от Русе, че там случаите на инсулт са се удвоили.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Не вярвам че толкова хора са спасили ваксината .По скоро вярвам че доста хора си заминаха от този свят или психясаха от нея .Аз не знам моите родители и аз за моето дете да сме се подписали че фирмата производител не отговаря за последствията от ваксината ако това не е маниполиране вярвайте в тях Аз вярвам че доста хората си напълниха джобчетата с парички НАЧЕЛО С УРУСУЛА

63

Alvin

преди 4 месеца

Айде пак се почва с опорките. Не е изчезнал, но не е и толкова страшен вече. А и ми е много интересно как точно го измислиха това число...

62

Анонимен

преди 4 месеца

Престъпници подготвят ни за епидемия от оф4и грип

61

Анонимен

преди 4 месеца

Можеше и повече да спасят ако бяха вкарали спутник v ,

60

Ти да видиш..

преди 4 месеца

Много ми е интересно как направихте тази измислена статистика.

59

силно загрижЕна

преди 4 месеца

А погубиха колко?!

58

Asd

преди 4 месеца

И в Руската федерация и в Китай заложиха на ваксиниране. Така че стига конспирации и руска антиевропейска пропаганда!

57

Ядрен вампир Z

преди 4 месеца

2020 г отивам в лидела и викам *** жената да вземе хартия за кухнята че свърши,няма с кво да си избършем ръцете.Отиваме на щанда с хартията и чисто празен.Ама нищо не останало.Нито тоалетна хартия нищо.Не знам кво се е случвало в главите на тия хора

56

Не Ваксиниран Z

преди 4 месеца

Що за риба(на турски) ще ви сложи тоя експериментален бъркоч?Украйнцкре например ги ваксинираха и се побъркаха.Решиха че ще бият най силната армия в светающ.

55

СЗО - ФАШИСТИ

преди 4 месеца

това е фашистка организация спонсорирана от фашистките евреиски кланове на Рокфелер-Гейтс

54

Анонимен

преди 4 месеца

*** си остава бяй *** и тва е .. колко човека били убили ваксините, затова като влезете на сайта на световната здравна оргранизация българия е топ умрели на 100 000 човека ... Никой не ви кара да се ваксинирате, така че смело предизвиквайте грипа и ходете без маски, той естествения подбор си работи ...

53

Анонимен

преди 4 месеца

А колко убиха само от съсиреци сметнаха ли?