7

Анонимен

преди 4 месеца

Пес, вие вече сте китайска колония, тъй че САЩ и ЕС си обсъждат с Китай за по-сигурно. Вашата територия вече не е ваша реално. Сами се вкарахте в ръцете на китайците, проблема е ваш, не наш и никой не е длъжен да се съобразява с вас.

6

Анонимен

преди 4 месеца

На запада работата стана като сметката без кръчмаря.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Когато Америка ни позволи да се "справим с терористите " роми ,6акто се справят Израел с палестинците, тогава ще стане фен на Америка и ще съм за тях , до тогава да живее Русия!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Никой, ама наистина НИКОЙ не се интересува от голташка Русия. Западът се интересува от батковците с парите. Русия е държава от третия свят, неносеща НИЩО на западната икономика. Една безгласна безлична ревлива ученичка, живееща 3 века назад.

3

Майора

преди 4 месеца

Не Зеленски , с Путин почна т.н специална операция , а същност войната стещу Украйна! Тогава на какво основание агресора иска да участва в мирните преговори!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Путин да се стяга за очертаващия банкрут,САЩ освен че имат силна армия,огромна територия с малко население,труднодостъпни ,са и икономически убийци Китай знаят затова сега си пасуват.

1

Проект

преди 4 месеца

Моя проект е: Дават ми пари и власт.....Абе ще се правите на луди? Все едно индианците с проект за декоонизация на земите им. Познайте дали и кога. Хахахаха