147

Анонимен

преди 4 месеца

до 169 Муахахахахааха...китайците тръгнали по голи *** само с пехота да превземат дадена територия на Русия тогава?? Муахахахахахахахахаа...На какви наркотици си веее, кравар?

146

its me

преди 4 месеца

Русия атакува с Вагнер с кинжал, това е сцена от някоя (руска) опера ли е? интересно, това е като афиш от операта :D sorry, :D

145

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 157 Не гледай японски карикатури. Гледай картите на битките при Халкин Гол и заключителните битки на СССР с Япония. И какво виждаме? Я! Курилските острови са руски! И това не е карикатура, фантазьорче! Хахахахахахахахах!!!

144

Анонимен

преди 4 месеца

до 168 Муахахахахаххахаа...какво да проси Путин от китаеца вее, кравар смешееен??? Договориха се за още руски газ за Китай. Муахахахахахаххаа...не е лесно да си тъъъъп кравар!

143

Анонимен

преди 4 месеца

До 159Братушките за нула време попиляха китайските танкове навлезли на територията на Русия. )))Кви руски танкове бе облъчения! Имало е само пехота. А, ето какво направи Путин със спорните острови:вест от 2005г от БЛИЦ.Споразумението за предаването на част от островите по Амур от Русия на Китай беше подписано от Москва и Пекин още през 2004 г. В него се посочва, че Русия доброволно ще предаде на Китай остров Тарабаров и част от Големия Усурийски остров. Тези територии бяха смятани за спорни.

142

Анонимен

преди 4 месеца

И кво викате копейки, китайците след тая история с вашите "братушки" щото за мене са пияници и окупатори очаквате, че дългосрочно няма да им го турят ли? Дали за това путинака като ходи да проси при китаеца оня си го изпрати по живо по здраво с празни ръце?

141

Анонимен

преди 4 месеца

до 165 Тогава от китайските танкове останаха само стопени метални петна в руската степ. За хора да не говорим. Кокали е нямало.

140

Анонимен

преди 4 месеца

Защо не препечатате някоя статия от Spiegel? Например статията за строшените Леопарди, които са на ремонт в Полша или изоставени на бойното поле? Kiews Problem mit den deutschen Pannenpanzern

139

Анонимен

преди 4 месеца

До 159158 Кравар, това викаш ще направят и китайците с братушкит)))Не аз бе sмотльо. Питай руснаците те сами ще ти кажат. Сибир се изпразва от руснаци и на тяхно място идват китайци.

138

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно ще предприемат мерки за подобряване на качеството!

137

Анонимен

преди 4 месеца

до 158 Той и Крим никога не е бил руски, нали така, кравар смееешен?

136

Анонимен

преди 4 месеца

Еми путинака такива успя да изпроси от прасчо. Иначе урките предадоха ли се след поредните масирани обстрели по цивилни цели от самая могучая? Щото тия неща вече втора година ги гледаме и явно са на ръба урките да се предадат при толкова силна армия и то срещу 25 пъти по-голяма държава.

135

Анонимен

преди 4 месеца

до 158 Кравар, това викаш ще направят и китайците с братушките? Мда, те един път се опитаха да *** братушките 1968-мa година но се получи обратния ефект, кравар. Братушките за нула време попиляха китайските танкове навлезли на територията на Русия. Понял, кравар?

134

Анонимен

преди 4 месеца

До 155В кой гьол да си стои Путин като Донбас е руски ве///Никога не е бил руски, с изключение на малка част дадена наРСФСР от комунистите, но и тя ще се присъедини към майка Украйна.

133

Анонимен

преди 4 месеца

Тия жълтите са опасни.Гледах една японска карикатура за войната им с Русия през 1904-5.Как един японски войник свалил гащите на солдатина и му го наби ва. Руснака с една уплашена гримаса, а японеца зверски усмихнат. Ха, ха, ха това ще направят и китайците.

132

Руя

преди 4 месеца

Това част от пропагандата ли е?

131

До 152

преди 4 месеца

Ти кой беше, че не разбрах ? Айде обратно в резервата в Алабама. Кажи какво става със мащабното контранастъпление на нацистите ? Миналата година Зеленски обеща че това лято щял да се къпе на плажа в Крим ?!?

130

Анонимен

преди 4 месеца

до 153 В кой гьол да си стои Путин като Донбас е руски ве, смееешен кравар???

129

Анонимен

преди 4 месеца

до 152 Спокойнооо, кравар. Те лагерите ГУЛАГ ще се напълнят с такива като теб! Вече имаме фашисти от Азов които са там и никога няма да ги пуснат братушките докато не изгният там. Понял, кравар?

128

Я па ти..

преди 4 месеца

До Анонимен 146 Като казваш всяка жаба да си знае гьола , Путин защо не си стои в гьола , а се прави на мъж ?