38

Санкциониран

преди 4 месеца

С две думи, наказателната санкция за дружествата, станала наказателна санкция за гражданите - ти да видиш.....

37

Анонимен

преди 4 месеца

Камелия, е като ще правиш статия за увеличението направи таблица с 10-те най-големи гртадове в България, какво ще им е увеличението на 100 и реално колко ще струва кубика в тези градове.. К'ви са тия само Сливен и Берковица?

36

Анонимен

преди 4 месеца

що за наглост от дядката Иван ?!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Аз предлагам, при годишни течове над 3% от водата, шефовете на съответната ВиК да бъдат съдени за злоупотрева с държавни ресурси, а при над 10% теруризъм и престъпления рещу държавата. Да имат някаква отговорност срещу заплатите и таксите дето събира. Ставали а?

34

Анонимен

преди 4 месеца

И като не са изпълнени инвестициите, защо не ги глобите?

33

Таня

преди 4 месеца

Охааа 3500 пенсия плюс 15000 заплата , дядо Иване искам те ,правя пълна програма

32

Анонимен

преди 4 месеца

Тоест дружествата не инвестират защото ако инвестират няма да могат да вдигат цените.Ми те никога няма да инвестират защото ако инвестират няма да могат да увеличават цените.Пазарна логика.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Не ни интересува защо поскъпва, на нас ни беше обещана ПРОМЯНА, ама не очаквахме да е на цените нагоре!

30

Реалист

преди 4 месеца

Вечния чиновник от котилото на Костов Ив.Иванов,днес и за още 50 год. председетел на КЕВР,се кипри в кустюм за над две хиляди лева. Кога този кюнт,ще помисли за дереджето на бай Марин и леля Пена. Никога!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя фараон докога щее там баста

28

Защото

преди 4 месеца

Дървен философ, за това

27

Анонимен

преди 4 месеца

Водата дето от бог иде и през соца бе две стотинки ненаядохте се айдуци

26

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Кодовите от Възродителният процес Иван Иванов,Георги Георгиев,Асен Асенов,Димитър Димитров, Георги Георгиев и т.н. С такива възродителният имена турците мимикрийствуват в България. Друга индикация за турска принадлежност са Янко,Дончо,Митко,Гюро,Пенчо....умалителните в личните и фамилни имена . Жив Българин няма в политиката,икономиката,културата.Вижте "историците" .Приличат на паши и султанеси.

25

IQ 3.14

преди 4 месеца

те, ненадминат спец, директор на водопад : През 1993 г. става председател на организацията на Асоциацията на демократичните синдикати (АДС) в ТУ София. Поема ръководството на катедра ЮНЕСКО в ТУ- София през 1995 г. и е член на Факултетния съвет на факултет Автоматика, ТУ София. Чете лекции във Франкофонския отдел по електроинженерство към ТУ София. годините на растеж почти случайно съвпадат със сериала две служебни-виденов.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя се взря в заплатите на хората,затова ги наказва с увеличение цената на водата.Като станат заплатите ни колкото твоята,тогава увеличавай цената.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Питайте и защо описаха и сложиха водомери на кладенците в частните имоти и оттам унищожиха зеленчукопроизводство и др. селскостопански активности

22

Анонимен

преди 4 месеца

Дърт комунист и пенция и заплата влачи :)))

21

Това е спекулация

преди 4 месеца

Всеки иска пари защото всичко е вносно само администрацията която не произвежда нищо е българскаИнфлация има когато има пари а няма стоки

20

Анонимен

преди 4 месеца

Водата е природно богатство!Не ни я доставяте от космоса.Милиарди събирате всяка година,за да подмените поетапно едни тръби,и това не можете да направите.

19

IQ 3.14

преди 4 месеца

оня откачения в аржентина е намалил министерствата от 21 на 9. у нас гумен главев дублира всяко едно министерство със служба към президенството, и всеки ден различни комисии, синдикати, нпо и малки и големи реликви от брежнево време ни учат как да живеем. във чили продължиха промяната и после пиночет ги вози на въртолет, тука с парите за хронично болни си купиха въртолети да се возят. къде я объркахме толкова идеално?