210

Анонимен

преди 4 месеца

Държавата да даде 20,000 за да издържаме цингурелщината - развъдена до незнайни висоти по времето на Соца на сина на Цингурелата Маруца - Бай Тошо!

209

ДАААА

преди 4 месеца

Просто - ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА ! ! !

208

НЕ СИ КАПИТАЛИСТ АМИ

преди 4 месеца

От юрист , икономист и финансист хаир няма . Първо да върнеш ниските цени на различните енергоносители като дърва и въглища за домакинствата . А не да ни докарваш закони като преди години когато ти министерстваше - каквото и да е гориво човек да плаща еднакво за еднакво добита топлинна енергия . С което се изпълни старозаветната мечта на комунистите какъвто си и ти - на народа да не му е евтино , да не му е добре , да емигрира ! Трябва да му е скъпо за да види колко е лош капитализма .

207

хм

преди 4 месеца

Истината е, че проблемът с демографската криза изобщо не е финансов. За пример ще дам Япония, Западна Европа, където масово хората имат по 1 до 2 деца. Говоря за местните хора, не за бежанци с друга религия. Проблемът е, че на хората много им се живее. Искат по цял ден, телефонче, кафенце, вечер заведения. Уикендите СПА туризъм, ски, моренца. За съжаление на децата се гледа като на бреме. Масова философия е: да се отчета с едно и ако може бабите да го гледат и да не го кърмя, защото циците ще ..

206

маркс

преди 4 месеца

Как точно ги изчисли 20к?Не 19к,не 21к.....точно 20 000!И всичко младо и старо като се юрне да се клати,не знам къде ще ги събираме тези деца!

205

JNS

преди 4 месеца

Аха! И после па ше давате по 20 хиляди да ги "интегрирате" тия дето ще се родят....

204

Хахахах

преди 4 месеца

И тоя е един от разсипниците, ама нали се налапа навремето и сега отстрани взел акъл да раздава с голямата кошница и със щедри шепи Хахаха да се смееш ли како Гинке да плачеш ли?! И като почнете да раздавате по 20 бона за дете, нали знаете кои ще се наредят веднага на тезгяха?! Колкото до българите, основният проблем не са парите, а мафията, несправедливостите, безперспективността и абсурдите които тресат държавата и за това бягат и раждат навън, не искат да създават деца в такава обстановка.

203

anonimen

преди 4 месеца

Аз ще работя като изоглавена, за да се треснат едни 20 хилки на бхаратците? Бе вие ли луди ли сте или да? За бежанците ще има ли? Не е ли по-адекватно купони за храни и памперси - до 150 лв на месец, но само храна и памперси? Подоходния данък също няма да помогне, никой няма да роди дете, щото няма да му удържат 150 лв. Липсват сигурност в страната, перспектива за бъдеще, защо да раждам деца да слугуват на Запад, да си ги раждат те - така разсъждават много хора, не са телефони и екскурзии

202

IQ 3.14

преди 4 месеца

явно освен студентите са запалили и етнически ангажирания електорат, щом обещават тлъсти суми

201

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 4 месеца

ЩО НЕ ДАВАШЕ ТИ,КОГАТО БЕШЕ МИНИСТЪР,ДА НИ БИ ДА НЯМАШЕ ДЕМОГРАФСКА КРИЗА? ОКАЗА СЕ ПРОСТО ЕДИН ПАРИ- И СЛУЖБОГОНЕЦ!

200

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 200 За такива като теб- само прогресивно данъчно облагане. Направо 40% данък, както е в ЕС и да видим дали ще си нон стоп по форумите през раб, време.

199

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 200 Виж си логореята и речника, после обвинявай другите в агресивност. От софтуер по- далече май не си ходил. Забърши слюнките от екрана. Мисленето ти е офисно, канцеларско, без реална връзка с живия живот.

198

хм

преди 4 месеца

Удряш една *** на Айшето и 20 бона в джоба. И така всяка година. Пък вие ходете да бачкате за по 1 000 - 1 500 лева цял месец, в студ, дъжд, пек. Тези пари за нищо ги нямат.

197

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 199 Това са някакви завъртени, УСЛОЖНЕНИ, лесни за заобикаляне и злоупотреби методи. Кому е нужно да се създават такива спънки и 99 административни сложности? Майчинство 1 год. с добри суми, после майката на работа, може и на непълен раб. ден или на смени, или друг удобен вариант. Нали бизнесът реве за кадри? Ето кадри! Да има повече ясли, което е и повече раб. места. Или детегледачки. По цял свят е така.

196

адвокат Тенев

преди 4 месеца

Да бъдеме конкретни: 20.000 лв. но само на български граждани....не и на роми,турци и др.

195

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 194, никой не ти е крив, че не можеш да мислиш. И го доказа с един пост. Можеш да намалиш данъците на един човек. Въпрос на закони и промяна в софтуера. Това, че на теб не ти стига интелекта за да го проумееш не означава, че няма как да стане! И това би бил най-ефективния начин. Не в края на годината! Никой не ти говори за това. Става въпрос от датата на раждане насетне. Мислете с тези кратуни, бе, не боли! Агресивният тук си ти! Ама дори това не осъзнаваш.

194

Анонимен

преди 4 месеца

До 195 Това ще се тълкува като дискриминация. Решението е само едно- стабилно майчинство само през първата година, после детето на ясла и градина, майката на работа. Да направят повече ясли и градини. Една детска ясла се строи за 6 месеца. Или да преустроят наличните детски ясли, надграждане на втори етаж, трети етаж, ако е нужно. Винаги може да се намери начин. Ама няма да са съгласни на 1 год. майчинство.

193

Анонимен

преди 4 месеца

Отдавна са измислили как се стимулират хората да правят нещо - принципа на моркова и тоягата. В случая тоягата може да е подходящ вариант на ергенския данък, а моркова може да е родителите да не плащат дела си от осигуровките и данък върху дохода до определена сума за определен период от време, примерно една година. За брутна заплата от 2000 лева, това са 448 лева на месец.

192

Случаен минувач

преди 4 месеца

Абсолютно съм съгласен с Некъф193. Всички тъмнokoжи гражданки ще си превърнат ражданията в професия. Те и сега го правят. Но ако им дават по 20 000, няма да имат стимул за нищо друго. А децата им също ще се превърнат в тежък проблем, защото от малки те са възпитавани да не работят, а само да искат. И тогава ще започнат и да наглеят.

191

Анонимен

преди 4 месеца

Математиката му куца на момчето, така ще се докара държавата до фалит.