17

Зозо

преди 4 месеца

Хахахахааааа... СърГей Станишев стана Мин.предстедател без да има 1 ден трудов стаж и Съвестки гражданин..... После в Европарламента.... Цял живот на клатикурска позиция. През ГЗ му е за дрътите социалисти :))))))))))))))))))))))))))

16

Боби

преди 4 месеца

По-добре да не влиза България в Шенген, но за тази работа трябват протести. Прости са управляващите в България. Искат Шенген, но не искат бежанците от Австрия, Германия и т.н. Няма как да стане. Повече са загубите от Шенген, отколкото ползите, но няма акъл, който да мисли, искат си Шенген и това е. Не мислят после какво ще правят с бежанците и с другите проблеми от членството в този бардак.

15

ПП-ДБ-CC фeн

преди 4 месеца

3aщo тpиeтe, caмo nonитax, зaщo ни e kayзa cлeg kaтo имaмe nocoлcтвo, koeтo ни cъrлacyвa noлитиkaтa?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Евроатлантическото бъдеще на България е каузата бе мишок!

13

Как така, без кауза?

преди 4 месеца

Политиците винаги имат кауза - да се нагушат максимално, защото не се знае дали ще ги преизберат за нов мандат. Станишко знае това, защото неговата партия-кърмилница се беше разпищолила да управлява България завинаги, включително и след като я направи 16-а република на родината-матушка на Станишко. Ама им дръпнаха килимчето изпод краката и сега горкият Станишко разполага само с едно замъче в Западна Европа и с милионите, които е успял да скъта! Сега други папат на корем! Няма справедливост!

12

ДРЪНКАТЕ ГЛУПОСТИ!

преди 4 месеца

...НЕКОЙ НЕ ВРЪЩА МИГРАНТИ У БЪЛГАРИЯ-----ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ!

11

Анонимен

преди 4 месеца

До Боби Така се оправя демографслата катастрофа. Бизнеса риве че нема кой да бачка.

10

СМЕХ...

преди 4 месеца

ЕВРОПА Е КАУЗАТА ---НЕ РУСИЯ, ЩОТО И СЪР ГЕЯ Е У ЕВРОПАТА ,БЕ....ХА,ХА,ХААААА...И НА НЕГО "РУСКАТА КАУЗА", НЕ МУ ПАСВА НА ВЪЗПИТАНИЕТО...!!!!

9

Боби

преди 4 месеца

Шенген е еднин бардак, в който искат да ни вкарат, за да може да прибираме бежанците на западните държави. Иначе за какво им е Българя в Шенген. Имат интерес да се освободят от бежанците. Никой не пита има ли капацитет в България за бежанци, а всяка държава от ЕС иска да си сложи бежанците в България и да се отърве. Извинявайте, ама тук няма да правим държава от бежанци, които не работят. Или работят, или на улицата. Клошарите в България как живеят на улицата, а бежанците не могат, те са специал

8

Анонимен

преди 4 месеца

Социалистът либерастин са изказа!

7

Акъл

преди 4 месеца

Обявете война на Швейцария. Да ни превземе за 3 часа и сме ток. Кеф ти Шенген, кеф ти 6000 chf минимална заплата, всички социални осигуровки всичко е измислено вече!

6

L.

преди 4 месеца

Че са пропуснали да те запознаят с каузата за унищожението на България - е ясно.

5

Анонимен

преди 4 месеца

И тоя е една крадлива св и ня.

4

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 месеца

АБЕ , ЧИЯ КАУЗА ...ЩОТО РУСКАТА Я НЕЩЕМ!

3

Асан

преди 4 месеца

От наште е:)))

2

Анонимен

преди 4 месеца

Добре си ни беше по тройната коалиция, а не сега с тия джендери и меки китки ПП и ДБ.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Чия kayзa?