10

Анонимен

преди 5 месеца

П*литкоумника Терзиев така и не разбра, че няма как ЗОНИТЕ да решават проблема с паркирането, а единствено ИЗГРАЖДАНЕТО НА НАДЗЕМНИ/ПОДЗЕМНИ паркинги както се прави във всички европейски държави.

9

Промяната е факт!

преди 5 месеца

Oпределено от 2 месеца се усеща любов към новия кмет, но нали искахте ''промяна'' в лице на евтин демагог, сега свиквайте. А и не забравяйте сами да си почиствате падналите дървета от улиците и предстоящите преспи от сняг по главните булеварди, защото не била работа на общината.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Честита промяна, скоро и в останалите квартали, бюджета е празен!

7

Анонимен

преди 5 месеца

А мис бони не обещаваше ли преди изборите премахване на синя и зелена зона?

6

Бю джет

преди 5 месеца

В квартал Гоце Делчев живеят предимно нови софиянци. Търсят далаверата и зарязаха великолепните си родни места.

5

Eee

преди 5 месеца

Някои сладко сладко папкат и още повече искат да сучат,

4

Анонимен

преди 5 месеца

По думите на Пенчо разбираме, че иска да паркира на тротоара, да не му вдигат колата, да не плаща глоба, да не плаща и паркинг, но ако може да му се гарантира място. Машала Пенчо, у провинцията на нивата може да си спира като арабин без притеснения.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Искат и да му гарантират място до блока за 100 лева на година. Ало, вие сте 30 маймуни в панелката, всеки с 1-2 трошки, няма как да стане, поне нерегистрираните в Софияи работещите по офисите да се махнат пак ще ви е добре.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Пенчо казал, Иванка искала, Петкана мислела. Слагай зона и половината селяни да си *** капаците на некъде с тия барутарници. А у Гоцето е най-голямото мазало в цяла София, има нужда от спешна оправия.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Смятай по 100 лв плащат за паркиране това си е чист рекет