604

русофил

преди 6 месеца

завинаги с Русия .ВЕЛИКА Русия....Европа разбра колко са *** бълхарите

603

Я, па Я

преди 6 месеца

Боже колко неграмотна *** има в БГ. Хора, осъзнайте се. От 300 г.Руската империя води последователна политика за унищожаване на българите и господство на Балканите с последващо превземане на проливите. Ние просто сме на пътя им.Вземете та прочетете за Руско-Турската война от 1828-29 г. и последствията за българите. Вземете та прочетете що е това Райхщатско споразумение от 1877 г. и последствията от него.Прочетете и какво е писал Раковски.Прочетете Строителите на съвременна България на С.Радев

602

rambaldievskievich

преди 6 месеца

До Анонимен 634: Я хитлерист, я - не. Но важното е, че не е комунист, особено комболшевик/сталинист/нацист/путинист.

601

Я, па Я

преди 6 месеца

На салфетката, Югославия и България са определени 50/50%. Това значи буферна зона като БГ ЕС про западна ориентация, а Югославия с про руска. Това не се случва защото няма договор който да е изпълнен от Русия. Руснаците никога не са изпълнили нито един договор, никога.

600

rambaldievskievich

преди 6 месеца

До Анонимен: Държавата (ссср), на която е била тази армия, 643, преди да бъде нападната от хитлеристка/нацистка Германия бая хубаво се е била сдушила с нея.

599

До 641 Я па Я

преди 6 месеца

И само Русия има имперски амбиции днес???! Не ставайте смешен.

598

Анонимен

преди 6 месеца

До Я, па ЯАбе как ние от източна Европа, които сме до Русия, не сме имали проблеми с руснаците толкова години, а на някои западни държави, които са на майната си далеч от нашия район, им пречат руснаците, бе? Абе те хората от половин Европа СА РОДНИНИ с руснаците , украинците пък са директно руснаци по произход, а вие кои сте? Същото е, да ви забранят да комуникирате с роднините си, с майките и бащите си, руснаците са славяни, също като нас!

597

Анонимен

преди 6 месеца

Да махнеш паметник на армията, победила хитлеризма... Нека някой психиатър анализира ситуацията.

596

Анонимен

преди 6 месеца

След събарянето на паметниците в Украйна, последва насилие, стрелби, атентати, създаване на подземни и наземни концлагери за убийства и изтезания, убийства, грабежи, рекет, насилствено подписване на документи, масови гробове, никакъв паметник няма да събаряте! И там така започнаха, с паметниците! Внимавайте много!

595

Я, па Я

преди 6 месеца

Не само България е оставена. Оставена е и цяла Източна Европа. Нали не си мислиш, че руснаците са способни да си отидат доброволно от където и да е. Нали за това започва и Студената война, която знаем как завърши. Докато съществува *** Русия с нейните имперски амбиции, за световно господство мир няма да има и всичките им съседи, включително и ние, ще сме под заплаха.

594

Анонимен

преди 6 месеца

Защо е тук този паметник ли?Защото главно Съветската армия спря похода на нацистите!

593

A

преди 6 месеца

Ще разчистят терена за паметник на руските освободители. За да се построи новото, старото (паметник на съветските освободители) трябва да се премахне.

592

До Я па Я

преди 6 месеца

Колко да е било приоритетно,след като на салфетката България е оставена на Сталин?

591

Я, па Я

преди 6 месеца

Комунделите са лъжци и национални предатели. Русия ни окупира по тяхна покана, защото ОФ беше приоритетно про САЩ и Британски настроено, а те нямаха сили за самостоятелни действия. Когато ни окупирана нашата армия вече воюваше с германците в Албания и Сърбия. Руснаците бяха посрещнати добре, но много бързо започнаха да мародерстват и изнасилват. Няма нито един руснак загинал при военни действия на наша територия. Комунистите по заповед от Москва избиха целият елит и дебългаризираха Македония.

590

Виза

преди 6 месеца

БРАВО !!! Доживяхме най-сетне да бъде премахнат този срамен паметник от центъра на нашата столица.

589

Анонимен

преди 6 месеца

Е Мая Манолова щеше го пази.:))

588

Анонимен

преди 6 месеца

Който не иска паметник на воините отдали живота си в битките против Хитлер е чист ХИТЛЕРИСТ! И с действията си доказвате, че сте хитлеристи!

587

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Какво ми натискате мунуси, като аз слушах и гледах на видео на живо телефонните разговори на Коломойски през 2014 година и как заповяда да заграбят руска Одеса? Гледах и как отстрани и първия олигарх, един поляк, след това започна да коли и беси, Порошенко беше на пътя му и него отстрани и други заможни хора, той е сериен убиец, еврейката и негова марионетка Тимошенко, също е серийна убийца и то жестока убийца, Украйна трябва да се прибира в родината си Русия и се премахне този цир

586

Внимавайте!

преди 6 месеца

Вижте как нещата се повтарят, не знаех, че палестинците са обградени в концлагери, които са бомбени редовно и им е забранявано дори да навлизат навътре в морето да си ловят риба, за да се нахранят и им спряха водата, манипулират им историята, след това в Украйна се повтори същото, спряха водата на населението в Крим, манипулират им историята , за да ги асимилират и изтрият руската им идентичност, създадоха се концлагери за изтезания и убийства за различно мнение, за рекет, грабеж на населението

585

rambaldievskievich

преди 6 месеца

До Анонимен 630: Хайде, де! Ти и подобните ти ли ще я започнете? Тъкмо да се порачисти малко от гмежта ви комболшевишка/сталинистка/ нацистка/путинистка! 'баси!...