97

Watch

преди 6 месеца

чиста храна???!!!!!! ние ядем от години *** на европа!! съсипаха нашата производителност за некой милион в джоба на депутатите

96

в Русия

преди 6 месеца

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

95

Перви закон

преди 6 месеца

Енергията, нито се създава, нито се губи! Само преминава от един вид в друг!

94

Анонимен

преди 6 месеца

До 89- Продължителноста на живота на американците пада, не се прави на ударен.

93

До 69

преди 6 месеца

ГМО културите се модифицират така че да не се кръстосват /размножават/ факт, следователно те не участват в естествения отбор. Няма такъв принцип един път засадил такава култура после трябва само нея да отглеждаш - това са лъжи и манипулации. ГМО културите са супер култури, при тяхното отглеждане се влагат по-малко торове, по-малко вода, по-малко пестициди, хербициди и т.н., но са с по-висок рандеман.

92

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 96 Кой ти е "отнел правото на избор"?

91

Анонимен

преди 6 месеца

До До 89 И какво помага това, нали ГМОто било страшилище?

90

Анонимен

преди 6 месеца

90 - дори това, което казваш е неоспорим факт (че ГМО не означава вредно) никой няма право да го налага на всички. Тези, които смятат, че е полезно имат пълното право да си го ядат. Не виждам защо, обаче, на останалите трябва да се отнеме правото на избор.

89

Майната Ви

преди 6 месеца

Че, то цялата популация на Задунайская губерния е ГМО! Вие за един салам - БЪЛГАРСКО производство направен от МОМ (мазнини и отпадъчни материали) на цена от 50 лева сте запритеснявали! Какви генно модифицирани тоалетни хартии използване за производство на храни сте видяли някъде по света, че сега философствате! Госпожата да си каже истината: ние сме далавераджии и нашата единствена цел е да къртим пачки"!

88

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 88 На последното изложение в Санкт Петербург пържените щурци бяха широко хвалени, тъй че пак ще стане както винаги - съветската/руската нацистка пропаганда ще приписва болежките на собственото си общество на прогнилия запад. И, както винаги, това няма да им помогне.

87

До 89

преди 6 месеца

Защото са по богати

86

Нов Световен Ред

преди 6 месеца

Това ви чака. Хъксли го е предвидил преди 80 години. До сто години, броени оттогава ще останат само няколко авторитарни държави, които са защитени от ядреното си оръжие и глобален тоталитаризъм с изкривени ценности и унищожено самостоятелното мислене на индивидите. Ще правите, каквото ви се казва, ще ядете, каквото ви се дава. Ще гледате Нова ТВ, БТВ и Канал 1. Това е положението. И, лотария и хазартни игри от сутрин до вечер, но, това вече е взаимствано от Оруел.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Ако кръстосат цаца с кит, какво ще се получи?

84

Анонимен

преди 6 месеца

До до анонимен 62 Пак да питам, защо американците, които маат ГМО, живеят средно с 6 години по-дълго от българите? Не чух обяснение.

83

Анонимен

преди 6 месеца

- Бабо Мравке, де така? - Тичам, Щурчо, към Москва! Във Сибир, Урал и Коми не похапват насекоми! Пустите еврофашаги станали инсектофаги! - Бабо мравке, ах че страшно, бяйгай, да не станем брашно!

82

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 79 "Биволско сърце не е ГМО продукт." Точно ГМО продукт е. Произведен е в лаборатория чрез "обстрел" на генни секвенции. Това и означава ГМО - генно модифициран организъм. Разликата е, че тогава съвсем не са знаели какво ще излезе. Правят и после гледат.

81

Анонимен

преди 6 месеца

До Хахаруснаците увеличиха вътрешния си продукт с откраднатите от Украйна суровини , и жито. Защото грабежа е най-рентабилен

80

Рибайстек

преди 6 месеца

чист ли е, или ГМО?

79

до анонимен 62

преди 6 месеца

Ами остава да ви пожелая "Приятен апетит" на ГМО продукти и не забравяйте за здравната ви Застраховка... ---- https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18989835/ ---- Ето ви още една статийка..., за всеки случай!

78

Така

преди 6 месеца

От 2020 до 2023 10-те хиляди, които имах в банката, моггат да купят само половината стоки и услуги от преди. Настоявам Денков, Василев и Борисов да ми върнат тези пари. Държавата да удвои парите в банките на всички вложители, така че 10-те хиляди да станат 20, и ние да можем да купуваме същите стоки, както преди 3 години.