34

Анонимен

преди 6 месеца

Да перефразираме - Учи мама, че да не работиш?

33

програмис

преди 6 месеца

преди бях на 2 бона и ядях кисели краставички и кренвирши, сега вече съм на 2500 и мога да си позволя дюнери и хамбургери ако достигна до 4-5 години примерно 4-5 бона ще мога да си купя някоя КИА на изплащане обещали са ми няколко проекта *** менажера е гадняр и не дава пари

32

Анонимен

преди 6 месеца

До 40 - Изкупуваме всичко и ше си го напеавимз както си искаме.

31

някъвси

преди 6 месеца

Като ги знам кви са охлюви тия програмисти - не благодаря. А и в главите Ви само пари, то наоколо всичко у ***, държавата пробита и разбита. Който има дори малко мозък отдавна да е напуснал територията, особенно пък от охлювите.

30

Анонимен

преди 6 месеца

До грю - Това е така, защото има много чужди фирми, които вдигат заплатите.

29

?

преди 6 месеца

Ако могат да произнесат АЕЦ козлодуй, понеже дори на някои компютри им стана студеничко (след месеци и години в които много от тях твърдяха, че има нещо такова като ко-/един/вид)

28

?

преди 6 месеца

Ако могат да произнесат АЕЦ козлодуй, понеже дори на някои компютри им стана студеничко (след месеци и години в които много от тях твърдяха, че има нещо такова като ко-/eork/вид)

27

Анонимен

преди 6 месеца

До 28 - Децата ми ще държат цялата земя интвпите деца ще се обръщат към тях с "Да, господарьо"!/Хааа ха ха ха! И ще е така замвсички поколения до края на времето! ХАААА ХА ХА ХА! Ще имаме всичкооо! И телата вини душитееее виии!!!! Аааахахаххахаха ....

26

Анонимен

преди 6 месеца

Обаче, ако работи в град София. Нали така, че провинцията е прованса.

25

Анонимен

преди 6 месеца

10 години след завършване може би.

24

Момчето

преди 6 месеца

не ходят в тоалетната

23

Stalinista

преди 6 месеца

Тия с 6000 лв. заплата като влязът в болница и ще зависят от санитари на 1000 лв., не всичко е Ай Ти сектор има и много друго възлови сектори където трябва да печелят дпстпйно

22

Момчето

преди 6 месеца

Минавам само да кажа, защото много често във всички медии постоянно се изтъква как само програмисти бълват университетите и колко са успешни и заплатени и всички възхвалявания, които получават все едно не са човешки същества и не ходят в *** всяка сутрин, но както и да е. НЕ ВСИЧКО В ЖИВОТА Е ПАРИ И КОВЧЕГА ДЖОБОВЕ НЯМА!АЙ СЪС ЗДРАВЕ МИЛИАРДЕРИ.

21

До 11:

преди 6 месеца

Ти не си никакъв софтуерен инженер, а си обикновен тpoл защото заплатата, която цитираш я получават рядко дори в т.н. Силиконова Долина в САЩ.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Една от колко фирми? Има изключения, разбира се, но повечето бг фирми не стават.

19

Бай Дрън

преди 6 месеца

Тя тая специалност имаше бъдеще в България по Бай Тошово време, сега няма никакво бъдеще на национално ниво. Днешните програмисти дефакто са хакери, работейки за някой незнайно къде в мрежата. Иначе тук си практикуваме хакерството.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм по-нагоре, на ниво вече няма нужда да работя, завършил съм Информатика далечната 2002, сега парите работят за мен. Само баламите бачкат!

17

Анонимен

преди 6 месеца

има и други по-лесни начини да изкараш 10-15к на месец ;)

16

грую

преди 6 месеца

До Анонимен "Причината да изкарват програмистите шест бона е точно това, че работят за чужди фирми" Едни от най-високите заплати в бранша в момента се дават в българска фирма, в бизнеса с хазартни игри. Пишат им онлайн казина .. Иначе тази фирма държи над 50% дял от производството на машини за казина, от типа на ротативки и т.н. включително в Лас Вегас има голям дял техни машини ..

15

Анонимен

преди 6 месеца

Военното дело е хубаво, но при условие, че работиш, като цивилно лице в БА. хаха