40

Анонимен

преди 5 месеца

Терзиев излезна на площада и рече, Мойто "АЗ" рекна тъй: Страшна ми е силата, щото съм просто пиленце на ДС... Бога да простит попа Станка, кой ми даде книга, та се поучих... та затова, че Ви рекна така:.... Нищо не е .. Но НИЩО Е без Мен (()) Аз Съм, чрез Когото Нищо не съществува. Аз Съм, чрез Когото Всичко съществува. Но Аз не Съм "аз" Понеже съм Терзиев! Аз Съм Ние. Ние е в Мен и Аз съм Ние. Ние Сме е Аз Съм. В мен са Пашата и Комуниста. Но аз Съм Пионерче. Аз Съм Едното Пионерче, Което има

39

Анонимен

преди 5 месеца

Добре че разкарахме това недоразумение Фандъкова. София беше заприличала на Багдад, нямаше здрава улица. Ама то жена кмет какво друго да се очаква

38

Анонимен

преди 5 месеца

До 44 Анонимен..вие от коя държава сте, да дойдем при вас да се спасим.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Една трезво написана статия

36

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко това е много забавно и смешно, но не забравяйте, че зад тези холивудски клоуни и захаросани гейски принцеси се крие световния юдеоболшевизъм и ще ви унищожи, като Палестина и Украйна.Вие сте следващата държава за заличаване, след Украйна и Палестина.

35

ДСБКП

преди 5 месеца

На дядо му беше по-лесно. Щеше да докара в София, затворниците от Белене - и щеше да изринат снега за часове. А Васко няма на кой да разчита,сега се правим на овчици.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Без да обиждам петокласниците, но това явно е разказ с елементи на разсъждение на петокластника Петър Бойчев.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Симпатичен кмет. Млад и интелигентен, а и не на последни място мъж. 100 пъти по-добре от даскалицата

32

СОФИЯ - ХАОС....

преди 5 месеца

ВАРНА - ХАОС........ ЧЕРВЕНИТЕ ГРАДОВЕ.....КАКВОТО ПО ВИКАШ, ТОВА ЩЕ ПОЛУЧИШ...

31

Анонимен

преди 5 месеца

нищо ще се ребрандира и всичко пак ще си е ток, нали така беше в оня стрийминг

30

Терзиев

преди 5 месеца

Промяната е факт!

29

ХХХ

преди 5 месеца

Само клоуни ....ама такива трябват ....поне на Запада ...такива трябва да управляват България за да сме на мястото си ! Киро с лопатата и ботушите .....Бойо без маска се кара на самотен тракторист що бил без маска ....Запада е горд ! Доган си няма на представа на кой е Росенец .....

28

MNENIE

преди 5 месеца

Така ще бъде , след като си избрахте ГЕЙ Дружинка за София и България - Терзиев и Бонев спят заедно , Денков го пръца Петков .

27

mda

преди 5 месеца

хейтърите, алоооу. Момчето (вие сигурно сте на по 60+ години дърти пенсии), е от 2 седмици кмет на София. Очаквате да закупи техника и организират всичко по дирекциите по-добре за 2 седмици отколкото боката и даскалицата за 12 години?

26

Анонимен

преди 5 месеца

до 29 Вчера Киро Брейка в най-новия си клип пак яко разбеснял се: "Няма кой да почисти улицата до нас. Изринал съм 10 тона сняг." Заглавието на клипа е: СНЕЖНИЯТ (К*Р) КАПАН! в неговия канал. Препоръчвам ви го.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Значи... ГЕРБ бил виновен, че това нещо Терзиев не знае на кой свят е. Що бе, да не би ГЕРБ да го е издигнал? :))))

24

Анонимен

преди 5 месеца

Толкова си може момчето от ДС-то. Но е нормално и ПР-ите му толкова да си могат. Читав ПР ще се хване ли да бута такова нещо и да се излага?

23

Анонимен

преди 5 месеца

Има ли мъже в тази държава, могат ли да носят. Да извадят лопати, метли и някоя друга резачка и поетапно да поразчистят както правя аз. Не мисля че е трудно да свършиш малко работа след работа, да се понамокриш, пък после с горещи ръце да пиеш една малка ракия с приятели и да се поздравиш за свършената работа. И забравете за това че си плащаме.., няма нищо лошо хем да си платиш, хем да си изцапаш ръцете.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Терзийчето 5 думи на кръст не може да каже, но иначе кмет стана. Ашколсуун машааала софийски смееешници! Да ви е честит!

21

Леля Гошо

преди 5 месеца

Той е един от нас.