67

Анонимен

преди 6 месеца

Видя се че запада, Русия от приходи не може да лишим, но ако започнат да се разплащат в Юани, Русия може да лиши запада от ресурси.

66

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Ами ние реално по време на комунизма сме живяли 4 десетилетия под западни санкции и пак живяхме по добре, отколкото сега като нямаме санкции. Какво се чудят на руснаците, че издържали не знам.

65

10000левс

преди 6 месеца

Се казва кравата дето ги искаше

64

Анонимен

преди 6 месеца

До 66.Санкциите на запада срещу Русия са един медиен цирк/Санкциите са цирк ама единствената причина заради която Русия оцелява е че продава на безценица газ и петрол на Индия и Китай.Като са цирк Що не спрат да придават нефт да видим кво ще стане тогава

63

Анонимен

преди 6 месеца

До59.Къде у нас има разработване на нови находища и сонди, и какво общо има това с електроенергетиката? Когато rлynaвuят човек губи спора, преминава към обиди./ Нови находища има у нас в хан Аспарух в черно море.Второ аз за находища у нас не съм говорил.Ти си тоя дето каза че фотоволтаиците се разваляли и разждясвали и унищожавали обработваема земя,сякаш това не го правят трябите за газ и с0ндитe дето дълбаят .И ти казах че си клоун,но ти си тоя дето обижда до колкото виждам .

62

шмatka

преди 6 месеца

До Анонимен 67 И преди да ги има парите ти трябват суровини ,за да ги продадеш за пари! Дедо ви Маркс ви праща много здраве!

61

Анонимен

преди 6 месеца

Парите определят, не ресурсите?

60

хммм

преди 6 месеца

Санкциите на запада срещу Русия са един медиен цирк, нищо повече. Даже и гаргите по дърветата го разбраха само вие от днесбг още не.

59

Анонимен

преди 6 месеца

До 62. Проблемът ти е, че много четеш и вярваш на всичко написано. И аз преди вярвах, но престанах когато видях на една врата да пише "жени", а то се оказа тоалетна.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Сега по канал 1 дават руски филм! За 10 минути става ясно какво представляват!

57

Анонимен

преди 6 месеца

До 59. Къде у нас има разработване на нови находища и сонди, и какво общо има това с електроенергетиката? Когато rлynaвuят човек губи спора, преминава към обиди.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Гей7 е бита карта . Сега е времето на петрола и на Азия . Света се промени а България е в членство пак на грешната страна . Не трябваше да влизаме в лагери .

55

Анонимен

преди 6 месеца

До 57./Който притежава ресурсите определя цените и правилата. Тва е./Да само че вече не използваме ресурсите ,и те първа ще ги използваме по малко и по малко.

54

Анонимен

преди 6 месеца

До 56. А това са неща, които не гният и не се преработват. Да не говорим, че се унищожават хиляди декари обработваема земя./Ае руска п0дл0г0 като строиш тръби за пренос на газ и нефт и копаеш със сонди това да не би да не унищожава хиляди декри обработваема земя бе таронколу .Да не говорим че сондите копаещи *** имат нужда от стотици милиони за подръжка и стотици милиони за разработване на нови находища.Скрии бе клоун.

53

Анонимен

преди 6 месеца

До 51. Защо да чета как живеят руснаците бе, приятел? Аз видях.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Зелената енергия е зелена само привидно. Къде смятате да дявате отработените панели и счупените перки от ветрогенераторите? А това са неща, които не гният и не се преработват. Да не говорим, че се унищожават хиляди декари обработваема земя.

51

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "не съм сигурен, че тази нова зависимост ще бъде по-добра." ----------- е то се видя, едната ни остави с 6 ядрени реактор, 9млн българи, развито земеделие, животновъдство, индустрия.. и след 30 години евро-атлантическо поклонничество вече сме под 6млн с тотално разбита икономика, почти цялата ни храна е внос и на всичко отгоре вече внасяме ток.

50

Фък дъ ЕУ

преди 6 месеца

До Анонимен Ами доказателство ..... eso.bg отвори го сега и виж (22:20 на 21.11.2023)

49

Анонимен

преди 6 месеца

До 30. Ако се освободим от руската зависимост, ще попаднем под нечия друга. Нали вие приписахте на Левски фразата "който ни освободи, той ще ни пороби"? И не съм сигурен, че тази нова зависимост ще бъде по-добра.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Няма как една държава която притежава една трета от природните ресурси на планетата да я подчиниш! Разбрахте ли ве, кравари у форума?