101

Биби Банкянски

преди 6 месеца

А така кофти матриал, в последните сумати години подкрепях перуката и му давах гръб, *** сега като ми изнася, ще му чета морал. Пък вие вервайте!

100

Анонимен

преди 6 месеца

Браво Бойче, мислител такъв. Ако си прочел Винету те поздравявам, мутро такава. Сигурно робите в галерите са прочели повече папируси от теб. Илитерат.

99

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен119 Много сложно си го измислил за главата на Бойко - той си пада по късите пасове, значи...

98

ББ

преди 6 месеца

В София дПС- гРоб обслужващи путин сеят нестабилност в България...това бе активно мероприятие на ДС-данс...нима боко не управляваше всичко последните 20 г в БГ?нима не ограбваха с дАган-пЕевски Народа ни безнаказано и безцеремоно,манипулиращи и ограбващи ЕС...манипулиращи САЩ и Кралството,какво произвежда пЕевски САЩ??? и къде го продава?руски посредник е работещ против Вас е!извадете си главите от з.....!!!

97

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен107 Прав си, че политиците ни не струват, но това не значи, че в случая Бойко не е прав, че Перуката е виновен за протестите, доколкото хората протестират срещу БФС, а именно Перуката е отговорен за представянето и работата на БФС. Грешката тук е, че Михайлов не трябва да се приканва от Бойко, а БФС да изрита Михайлов от този пост..Само че, там сигурно са се окопали хора на Михайлов и това явно е поредният безнадежден случай в нашата постПреходна реалност..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКА

96

Анонимен

преди 6 месеца

След като Борисов стана най добрия футболист на България. Футболът приключи в България.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко това е планирано. Перуката е човек на Бойко. Много добре знаеха че ще има протести, ако забранят мача. Сред протестиращите вкараха провокатори и хайде скандал, Терзиев виновен. Утре ще изядат с кокалите министъра на вътрешните работи заради 10 наркомана хвърлащи павета...

94

До 113

преди 6 месеца

Е то такива имаше и когато Герб не бяха на власт, ти от другите оставка иска ли бе лицемер !? А и двете неща са съвсем различни - нерде Ямбол , нерде Стамбол, както са казали хората !

93

Анонимен

преди 6 месеца

Всичките вандали - в ареста. Агитките на Божков разтурени и фондацийките им закрити. Не може през ден да трошат, а на другият ден да се правят на спасители от фондациите, а накрая гражданите да плащат с данъци за погромите.

92

Анонимен

преди 6 месеца

Като имаше над 30 самозапалили се 2013 г. - 2015 г., този защо не подаде оставка? На това му се казва дебилност.

91

Мдаа

преди 6 месеца

И в София дойде Промяната ! Ха честито !

90

Анонимен

преди 6 месеца

Бойкоо, знаеш всичко бате, кое как е, но си мутра, такива са и в БФС, в народното събрание и в съдебната система. Като нямаше лустрация, това е. Аз не искам да завещавам тази система на управление на децата ми. Разглезените деца ва соца трябва да си ходят.

89

Вьзмутен

преди 6 месеца

Баце разтурвай катуна и да ходим на избори стига поразии от ппДа бият децата заради някакьв мач много им стана

88

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен102 Какво ме споменаваш, значи - не виждам някой да ци.ври от "гейският ми ник", значи...Не виждам и нищо г.ей.ско в моя ник - я се поясни, значи, какво точно си искал да кайш щоту има глеми разлики между това, което си искал да кайш и това, което си казал, значи...Явно си жертва на БСПарската политика в образованието, но виждам, че пак се засягаш за своята БСП..Нема спасение! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

87

един

преди 6 месеца

Сред държавните милиционери имаше ли пак от частната милиция Делта гард да бият народа?

86

Диана

преди 6 месеца

До ТЕНЕКИИ УМРЕЛИ Хайде стига про.ст.отии, БСП! Все някой ви е виновен на вас! Като няма какво да кажете, ще го измислите ама Бацо да ви е виновен! Ей затова сме на това дередже - съсипаха хората тези и.ди.о.ти от БСП, нема почтеност, нема разбиране, само л/ае ли л.ае..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

85

Ха ха ха,

преди 6 месеца

...сладури! Можете да отидете и да измъкнете от "Боко" малко ДНК- секрет /орално/, за да търсите "евентуален" мотив? За три години само пеете едни и същи простотии, а него можете само да го разведете да ..."шлифера"!

84

теле зрител

преди 6 месеца

Сега мисирките и редовните телевизионни говорещи глави специалисти по всичкология си намериха тема за дъвкане и запълване на времето за един месец въпреки че никой не ги слеша де!Аз не познавам жив човек когото да го интересува изобщо Българския футбол който си е само една перачница на пари!

83

Диана

преди 6 месеца

Странното в случая е, че никой не обвинява МВР...Те са тези, които трябваше да предотвратят сблъсъка, а не кметът да управлява походите на протестиращите...Грозно се нахвърлят върху Терзиев - той още не е стъпил с двата крака в кметството, още се водят дела около изборът му и е съвсем нормално кметството да не работи нормално, а и манипулирането на протестиращите не е никак демократично! Хората са гневни на Михайлов и сигурно има защо - това отношение не е от днес, то явно е натрупано...

82

Помните ли?

преди 6 месеца

Тоя небръснатият беше горд,че не е прочел нито една книга през живота си.Достатъчно му било това,което не е прочел.