111

АЛО,

преди 10 месеца

126 Е НА РУСКИ ЕЗИК! !ТО БИВА НАГЛОС! пРЪЖДОСВАЙ ГИ ТИЯ РУСКИ ОТ РЕПКИ ОТТУК, ДА НЕ ТИ НАЧУПИМ КОФАТА!

110

Анонимен

преди 10 месеца

Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват".

109

Анонимен

преди 10 месеца

Медведев: В общей сложности с 1-го января текущего года на контракт принято около 410 тысяч человек. Эта работа, по привлечению военнослужащих на контракт, она будет продолжена и в следующем году. Решение президентом принято. Работа эта идет, ну скажем прямо, неплохо. И ребята, которые здесь присутствуют они тоже могут о своих мотивах сказать.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Залужни ясно каза в статията в Economist и в интервюто, че ако ЕС и САЩ не направят свръх усилие, с Украйна е свършено. Какво значи свръх усилие. Байдън каза, че АТАКМС няма да променят ситуацията, Писториус каза че и Таурус няма да помогнат, Леопардите и Чаладжарите и Брадлитата изгоряха. 10 самолета F-16 ще помогнат? Какво свръх усилие иска Залужни сега, някой сеща ли се?

107

Анонимен

преди 10 месеца

Контра-адмирал Джон Кирби, официален представител на Пентагона пред Business Insider: Русия хвърля директно в бой лошо обучени войници, без да имат необходимото за това оборудване и без подходяща подготовка!

106

Анонимен

преди 10 месеца

Fortune: "Ръждясало оръжие, отсъствие на храна и мръсни постелки: руските войници описват мрачната картина на втората по мощ армия в света".

105

Анонимен

преди 10 месеца

Всички наследници на комунисти и ДС, ВЪН! Никога в управлението, защо не обявихте досиетата вече 30 г.?

104

Анонимен

преди 10 месеца

CNN: "Обикновените руснаците купуват обувки и бронежилетки за войниците, докато Кремъл се опитва да реши проблемите на кампанията".

103

Анонимен

преди 10 месеца

ВВС: "Много руски войници отказват да се връщат на фронта заради недостиг на най-необходимото".

102

Анонимен

преди 10 месеца

Русия една бензоколонка с атомни бомби, има жалка, въоръжена с архаични оръжия армия. И тя неминуемо ще бъде разгромена от украинските въоръжени сили, подкрепяни от целия цивилизован свят в лицето на САЩ и съюзниците му.

101

Сухи данни

преди 10 месеца

То възраста за кадровак е под 40г, те на тая възраст са в чужбина или на двойни тройни заплати, а младежите дето завършват си бият камшика или почват друга работа. Иначе желаещи имаше много 5 *** мои приятели станаха военни преди години, но се отказаха заради ниското заплащане .Да вземат до 50 години нале вече много живеем и ще се пенсионираме на 67 с опция за покачване оти в ЕС живеят средно до 85гг само дето в БГ е 71,4г за мъцжете-10 години по -малко живее българина от европееца ...

100

Анонимен

преди 10 месеца

Украинската армия, която в момента на започване на руската специална операция бе най-голямата и силна в Европа, обучена и до зъби въоръжена от Запада, днес е една жалка картина.

99

жалките ЕС

преди 10 месеца

Кулеба "Изпълнението на обещанието за доставка на снаряди за Украйна на Европейския съюз е възпрепятствано от жалкото състояние на отбранителната им промишленост и складове, бюрокрацията им и големия брой несинхронизирани неща".

98

Анонимен

преди 10 месеца

Западът не може да започне отстъпление, защото не могат да организират план за отстъпление. Отсъплението е сложна дейност и високо изкуство, а западът няма интелект за това, няма и ресурси да построят план за отстъпление. За това сега ще има план бе, це, де... което е абсолютно безсмислено. План бе це де ще се състои в това как да елиминират Зеленски, като си мислят, че тогава Русия ще се съгласи на преговори което е още по голяма rлупост! Западът не може да проумее, че Русия ще постигне кардинално своите цели без значение дали с преговори или с военни средства.

97

ЮдеюМасон

преди 10 месеца

Трябва да е - щом Явно - Всичко му е Позволено!

96

Анонимен

преди 10 месеца

Да каже жена му, колко милки гушка от далаверата с дробчетата.

95

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 104 Турция при Ердоган е гнездо на ислямски фундаментализъм. Интересно какви са тези "християни", които се възхищават на Турция.

94

По същество

преди 10 месеца

Господи, прибери си недоразумението. Пощади ни от наказанието си, разкайваме се. Само го махни от този свят, заедно с побратимите си.

93

Просто Бизнес

преди 10 месеца

Някой да му покаже статистиката от НСИ за средната възраст на българина, която е 44г. да му каже и каква е заплатата на шофьор или ИТ. Или да вдига минималната възраст за кадрови войник или заплатите, с лозунги нема да стане тая работа.

92

Българин

преди 10 месеца

Тодор Тагарев: "Подкрепата за Украйна е стратегически императив без алтернатива за сигурността на Европа. ЕС трябва да продължи със значителна военна подкрепа за Украйна, която да осигури на страната възможността да посрещне най-неотложните си нужди в областта на отбраната, да защити своя народ и критичната си инфраструктура". Браво! Чудесен, стабилен Тагарев!