439

Анонимен

преди 6 месеца

Другари, време е да се разграби София!! Изнасяйте всичко от там към провинцията.Да оставим софийските румаля да се управляват... Изнасяйте всичко от София кой телевизор, кой печка... хладилник. Нека да върнем парите в провинцията! Шопите ни се подиграват с такива избранници..

438

Mistery

преди 6 месеца

Най-голямата мистерия е как тази успя да вземе толкова проценти при такова масово обществено недоволство срещу нея...

437

Анонимен

преди 6 месеца

Тотално се изложи тази женица

436

Анонимен

преди 6 месеца

Пролича си кой е ла***мета по начина по който говори Ванчето.

435

АнонимеН

преди 6 месеца

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРИБИРА ПРИ РОДАТА СИ В СТОЛИПИНОВО ЩОТО СОФИЯ ОЩЕ НЕ Е РОМСКА!

434

Анонимен

преди 6 месеца

Да би вкъщи седяло, не би чудо видяло. От какво се оплаква Ванката? Да не би да си мисли, че в политиката е цветя и рози? Или в СОС я чакат с хляб и сол като сестра-руска освободителка? Някой да я е пращал зорлям да гази в л.йната? Кой я кара да уйдисва на Радев? Сухо dупе риба не яде? Панимайш?

433

Анонимен

преди 6 месеца

да се разпространяват екзит полс преди края на изборния ден беше забранено със закон. страшно много злоупотребиха, като наистина тиражираха, че Терзиев води с над 10%. тип избори трпбва да бъдат касирани. отделно, повечето от тези екзит полс са измислени. почти никъде не можеш да намериш журналисти пред училищата, та да те питат на излизане от секцията за кого си гласувал.. соц агенциите са измамници. това е манипулация и трябва да се сезира и прокуратура, и ДАНС!

432

Анонимен

преди 6 месеца

Терзиев не беше моят избор преди балотажа, но после го подкрепиха като по-малкото зло. Той поне се къпе и не смята да раздаде парите на софиянци наготово на мързеливите маргинали с измислените ТЕЛКове.

431

преди 6 месеца

Трябва да направим български Майдан.

430

Идея

преди 6 месеца

Може да я пратим в Газа, да се грижи за дечицата на терористите.

429

Ваня Лайното

преди 6 месеца

Вайнето нещо се разтече, я подайте една ролка тоалетна хАртия.

428

Льотчик Дилетант

преди 6 месеца

Радев зарина политическата сцена с проекти, тъй както протестери Тошко Йорданов с бутилки минерална вода и храчки.

427

Анонимен

преди 6 месеца

Със сигурност в сценария на Радев и ваня са намесени сценаристите на Слави. Личи отдалеч. Мутрофанова оедня. Вероятно плаща Дългия. Има с какво. Няма да се учудя, ако ванката е гостувала в 7/8 ТВ.

426

Анонимен

преди 6 месеца

Радев показа среден пръст на най-близките си по мислене съратници: БСП и Възраждане и си създаде проект "Ваня парашута". Не го е измислил сам обаче. Със сигурност ИТН имат намеса. Най-малкото финансова. Започни от там, че преди искаха президентска република. Няма нищо случайно. Искат да управляват като дърпат конците на Радеффф, а пък ваня да обира негативите. Ядец! По-възвожен е импийччмънт, отколкото планЪт на сценаристите.

425

ГЕРБ

преди 6 месеца

Пълна подкрепа за нашата Ваня! Няма да ви позволим да я обиждате! Бойко така ни каза.

424

Слава Україні!

преди 6 месеца

Радев и кукловодите му в посолствоТО на Русия нямаха друг избор - трябваше да създадат по-срамен образ от този на Възраждане, за да обере негативите, защото хората масово започнаха да се подиграват на Цомчо какъва е yлигoфренин

423

Анонимен

преди 6 месеца

До Паралелна Реалност От поста ти личи, че това е Твоят Най-голям враг. Не им го пробутвай на другите. Миришеш на руско л.но.

422

Стига бе!

преди 6 месеца

Даже Костадин Костадинов се изуми от новия Радев проект с КГБ парашутистката му. А той не се шашка лесно. Смяааатай!

421

Meanwhile at ГЕРБ...

преди 6 месеца

"Няма проблеми Баце, продължавай да си измисляш, говори каквото си искаш - Севда и Никола ще създадат що-годе реалистичен сюжет от делюзиите ти."

420

Паралелна Реалност

преди 6 месеца

Комунистите от щаба на Ваня, както и всички останали и дори техният "най-голям враг" Боко Комундрела, много често разправят едни измислени неща, които никой нормален гражданин нито е чувал, нито е виждал. Например това, че ГЕРБ не са подкрепяли кака Вайна, а са ПП и Възраждане са в сглобка срещу демократите от ГЕРБ-БСП. Знам. И на мен не ми го побира акъла, но... Боко го е измислил.