51

А съседната статия е

преди 7 месеца

"Израел порази гръцката православна църква в Газа, третият най-стар храм в света". То не става хем да си жертва, хем да трепеш наляво и надясно.

50

САЩ в ВЕТО в ООН

преди 7 месеца

НОВИНАТА ОТ ДНЕС Е: Американското вето върху резолюцията на Съвета за сигурност на ООН, призоваваща за "хуманитарна пауза" във войната между Израел и Хамас! Съдържанието на тази статия го приемам за ПРОПАГАНДА: някаъв спасител намерил топ секретни документи на Хамас върху тялото на убит "терорист" и веднага ги предал на журналистите. ЕДНО НЕЩО ТРЯБВА ДА Е ЯСНО - ДА СЕ ДЕМОНИЗИРА, ОТРИЧА И ЗАЛИЧАВА ОПРЕДЕЛЕН НАРОД СЕ НАРИЧА ФАШИЗЪМ.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Другаре путинофили, успокойте се, тези "секретни" документи не "разкриват" нищо повече от това, което реално се случи, но не всичко е било подробно описано. Сега не разбрахме, вие точно срещу какво точно проявявате "недоверие". Като оставим настрана "световната конспирация" де, за нея знаем, че винаги я вадите, когато всички останали "аргументи" са се компрометирали.

48

Русофил

преди 7 месеца

Аз съм с 200 кю

47

Ger

преди 7 месеца

Evreite ubivat bez limit...detca..bolni..jeni..stari hora...civilisation...Kakvoto losho da kajem za amaz...sravnenie s evreite nema6a737

46

Аха вЕрваме

преди 7 месеца

С тези еврейски лъжи съшити с бели конци и с тая нагла и безочлива ч**@футска пропаганда не усещате ли ,че ставате съвсем за резил...

45

Анонимен

преди 7 месеца

До j.По-скоро проблемът им е, че световната общественост не рони достатъчно сълзи за евреите и затова натягат обстановката с фалшификати.

44

j

преди 7 месеца

епа, как ги намерихме тез дИкИментИ :) Цялата либерстка машина, е като "матросов" на амбразурата, да брани дИмококтичнотУ избиване на хора от страна на евереите.... нема пробрем.... на следващата болница, която ударят евреите с още 1000 загинали, вероятно и видео вече ще имаме изработено..... Ей туй нещо са нарича демократична ценност ..... Айде у лево.....

43

САЩ в ВЕТО в ООН

преди 7 месеца

Новината от днес е: Американското вето върху резолюцията на Съвета за сигурност на ООН, призоваваща за "хуманитарна пауза" във войната между Израел и Хамас.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Начи израелските екипи за първа помощ не са предали документите на МОСАД, а са ги дали на NBC News ?!?!?! Мерси. Айде нема нужда.

41

Анонимен

преди 7 месеца

До Катър Ако вярваш, че "минусите ще покажат"... каквото и да било, явно имаш проблем със средното ниво на интелигентност.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Лъжата с намирането на документите е твърде плиткоумна.

39

Анонимен

преди 7 месеца

До Истината. Ти беше ли там като ги убиваха, че говориш като очевидец ?

38

Анонимен

преди 7 месеца

ЕнБиСи-лите предадоха ли ги получените секретни документи на МОСАД, че да се информират поне малко хората ?

37

аноним

преди 7 месеца

Тук-който знае,мълчи пред трагедията,който не знае -плямпа и си чеше езика!!!!

36

Анонимен

преди 7 месеца

ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА НЯМА КРАЙ! И ПОНЕЖЕ 95% ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО СА С ПОД 90 IQ ИМ СЕ ПОЛУЧАВА.

35

Катър

преди 7 месеца

Едва ли човек ссъс средно ниво на интелигентност би повярвал на това. Минусите ще покажат кой не е със средно или над средното ниво на интелигентност.

34

Истината

преди 7 месеца

Нека не забравяме кой започна тази касапница. И каква заплаха за Хамас бяха дечицата и жените, които убиха. Всеки ще отговоря пред своя Бог за тези тежки грехове.

33

А, стига бе!

преди 7 месеца

Това не ви ли напомня как бързо намериха инструкции за пилотиране на самолет на арабски език в някакъв бус до взривените кули близнаци в Ню Йорк?! Тръгват терористите със строго секретния план в джоба. Носят си го за всеки случай, като пищов на изпит, ако случайно забравят нещо. Хамас наистина убиха много невинни хора, но май нещо много бързо им се приписва, за да търси Израел легитимация за кърваво отмъщение.

32

Христо Христов

преди 7 месеца

Еврейски лъжи. Същите като в украйна.