56

Анонимен

преди 7 месеца

Без войната в Украйна ЕС си заминава. САЩ отиват в AUKUS да "сдържат" Китай в Тихия океан, конфликтът в Украйна приключва по един или друг начин, и коя е тогава Европа, каква е Европа? Напълно деградирала в промишлен, социален и нравствен план. Територия изцяло запълнена с мигрантски анклави, дори и в Полша ги има вече. В момента състоянието на конфликт в Украйна и хибридна война с Русия е спасение за ЕС. Ако конфликтът приключи ЕС се превръща в никой и нищо, бивша успешна в социален план територия и настояща социално икономическа пустош.

55

Анонимен

преди 7 месеца

В Германия последните години дойдоха като мигранти около 1 милион млади мъже мюсюлмани от близкия изток и Азия. В застаряваща Германия има 5 милиона младо население на тяхната възраст, половината жени. Как мислите - 1 милион ще се справят ли с 2.5 милиона немци транcджендъри, лгбт-куири и зелени екоактивисти на тротанетки?

54

Анонимен

преди 7 месеца

"Париж, Берлин и Брюксел не бяха поканение в Китай на форума "Един пояс, един път""Вучич и Орбан също пристигнаха в Китай на форума "Един пояс, един път"" кво се вълнуваш от чужди държави? Кажи за България.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Кадрите от Брюксел са разтърсващи. Но някак си го заметоха под килима, никой не говори за това. Както и за контранастъплението - какво става с контранастъплението?

52

Анонимен

преди 7 месеца

Както каза наскоро един сръбски свещеник: Сърбия и Русия - брат за брата, на небето Бог, на земята - Русия. Върху Сърбия се оказва огромен натиск да се присъедини към санкциите срещу Русия и да признае Косово, в замяна и обещават някога да я приемат в ЕС. Но сърбите никога няма да предадат родината си в Косово и Русия. Сърбите чакат Русия да завърши победоностно военната операция и Русия в пълен мащаб да се върне на балканите и миропорядъка на балканите да се промени. Русия пожелава на Сърбия да се държи, да не бърза, и всичко ще стане с времето си.

51

Анонимен

преди 7 месеца

арабите да си прибират арабските държава - що не си искат себеподобните

50

Анонимен

преди 7 месеца

"Имайки предвид, че страната ни изпитва недостиг на работна ръка, пазарът на труда би могъл да поеме още кадри, но тук срещаме големи предизвикателства, свързани с езиковата бариера и с възможностите за предоставяне на квалифициран труд." - глупости на търкалета. Украинците говорят добър бългалски още на втория месец. Вече познавам поне петима. Колкото до труда... Мигрантите са готови да работят всичко. По строежите е пълно с млади момчета африканци и араби. Така е по цял свят.

49

Анонимен

преди 7 месеца

В Китае Путин примет участие в форуме "Один пояс один путь", на полях которого встретится с лидером КНР Си Цзиньпином. Кроме того, запланированы встречи Путина с президентами Монголии, Лаоса и Вьетнама, а также с главами правительств Таиланда и Пакистана, которые приехали на форум.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Вучич и Орбан също пристигнаха в Китай на форума "Един пояс, един път"

47

Европеец

преди 7 месеца

Готов съм да рискувам живота не децата си и на семейстото си в терористични актове, но правото на шведския народ да гори Корана трябва да бъде гарантирано, каквтито и терористични актове да ни струва това, винаги ще подкрепям Швеция.

46

Ана'лно изсъхва

преди 7 месеца

Христо, кажи къде си. Ще дойдем, ще ти направим на 10 лв монета дупката.

45

Анонимен

преди 7 месеца

В Брюксел съветват шведите да не показват външно националната си принадлежност.

44

С-200

преди 7 месеца

Гледах едно филмче за наще хора придошли от иран някогаОтвличат на хана жената и оня преговаря с другите племена да водят война да я вьрнатДругият хан вика абе ти луд ли си - да водиш война да ограбиш сьседите да, да им вземеш земята камилите и офцете хубаво ама за жена не го споменавай пред другите утре ще отвлечем три да си избирашТе това е психологията на тия племена в изрел палестина иранДойдат ли ще ви се стъжни

43

SS

преди 7 месеца

Навремето говорих в US с един от КуКуклус клан. Та си спомням ,че ми каза,Нямаме нищо против емигрантите.В крайна сметка Америка е основана от емигранти.Но да са бели хора.А тук идват всякакви които променят генофонда на страната. След толкова години се оказа напълно прав като гледам какво става в Европа.

42

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

преди 7 месеца

ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!

41

до 15

преди 7 месеца

Не отиват в Русия,щото ще ядат бой,елементарно,Уотеън!

40

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

преди 7 месеца

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, НЕЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ И САЩ!

39

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

преди 7 месеца

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, НЕЗАВИСИМА ОТ САЩ!

38

Ха ха

преди 7 месеца

Както рече бацо таман ще се разнообрази гео фонда като опьнат жените и дьщерите виА ония не си поплюват действат с - 200

37

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

преди 7 месеца

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, НЕЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ!