37

Анонимен

преди 7 месеца

В Йерусалим вероятно ще се забави поскъпването.

36

Статистик

преди 7 месеца

Една жена ми каза, че в Малинова долина щели да станат поне 5 хиляди евро квадрата, защото хората на запад много се кефели на квартали без улици, тротоари, транспорт и без глезотии като училища, детски градини и паркове.

35

За милиони

преди 7 месеца

Може би 1 трета от апартаментите в София са празни. Ново строителство, старо строителство. Има много празни апартаменти. Към това добавете пущеещите и рушащи се сгради които се виждат с просто око като се разходите.

34

Хаха

преди 7 месеца

Следващата година като вдигнат данъците за апартаментите ще ви питам, какви ще ги дрънкате. Това със сигурност се подготвя, а колко ще ги държат празни ще бъде интересно да разберем

33

Анонимен

преди 7 месеца

Цените на имотите в България са абсурдно високи. При положение че държавата пустее. Има куп разпадащи се сгради и в идеалния център на София. Рушат се пък някой си им иска по 250 000 евро за в полу разрушена постройка на центъра, където тухлите и гредореда и се разпадат.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Прите наистина станаха скъпи , дръжте кеша ! Мигрантите обаче може да ни залеят , а аз на мигранти евтино няма да продам или да дам под наем , нека да им се вижда скъпо и да заминават за Германия .

31

Анонимен

преди 7 месеца

АМИ ВИЖТЕ С КАКВО НИ ЗАЛИВАТ ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ ЕЖЕЧАСНО-МАСОВО ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАДОВЕ КАТО ТОРОНТО,САН ФРАНЦИСКО,НЮ ЙОРК,ПОЧТИ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ЖИЛИЩЕ...ЖИЛИЩНАТА КРИЗА СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА И СЪС СТРАШНА СИЛА ЩЕ НАХЛУЕ И В БЪЛГАРИЯ КАТО НАЙ-ОСЕЗАЕМА ЩЕ БЪДЕ В СОФИЯ.ЗА ДА СЕ ОБУЗДАЕ ИНФЛАЦИЯТА ПАРИТЕ ПОСКЪПНАХА И ТАКА ЛИХВИТЕ СКОЧИХА НА ПОВЕЧЕТО КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИ...

30

Анонимен

преди 7 месеца

Нещата стоят така . Който купил-купил и ще си го има , който не е успял да купи ще си живее под наем и това е .Който чака евтино , може и да не дочака

29

Анонимен

преди 7 месеца

Напоследък има тенденция да се купуват терени и съответно да се строят всякакви неща, от къщи и кооперации , до складове и халета , може би така идва по-евтино , не знам .

28

Айде

преди 7 месеца

Новите 10 сантови тухлени общежития ви очакват - наредете се до гордите резиденти на Глазгоу и Осло в елитната 10ка най-заможните (само, че тук сме най-бедните - до Хондурас и Непал)

27

До Митко

преди 7 месеца

Мите ми дръж си ги двата апартамента бе батювата...Може след години...да си ги занесеш..там..на два метра под земята бре..

26

Анонимен

преди 7 месеца

Аз имам същия случай , имот закупен за 65 к евро , на супер локация , сега ми предложиха 110 к евро , а дори не съм мислил да продавам , няма обява , дори не съм говорил с никого за цени

25

Левон Хампарцумян

преди 7 месеца

Бе това българите големи балъци бе? Купуват и по...2000 ЕВРО на квадрат...с маймунските си заплати!? То аз НЕ МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ...камо ли пък те!? Не виждат ли че....БАЛОНЪТ СЕ ПУКА ВЕЧЕ? САМО В СОФИЯ ИМА НАД 40 000 П Р А З Н И .....А П А Р Т А М Е Н Т И !!!!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Никакво падане на цени , само нагоре . Купувайте и знайте , че ще става по-скъпо . Евтиното отдавна свърши !

23

Анонимен

преди 7 месеца

Tова е в резултат на евтините кредити и щедрото раздаване на такива кредити от банките ,само че както виждате Германия ,най-мощната икономика в Европа изпадна в криза ,даже прогнозите са че тази криза ще се задълбочи,Китай е в рецесия ,целия свят стагнира икономически ,а у нас продължаваме да се лъжем че сме остров на стабилността ,както Сергей Станишев лъжеше хората 2008 година ,а няколко месеца по-късно кризата ги направи безработни ,с кредити които банките им взеха имотите

22

Анонимен

преди 7 месеца

До СОФИЯ ПРОЦЪФТЯВАТОЧНО ТАКА Е...АЗ СЕ ЗАНИМАВАМ ИМЕННО С ТОВА-МЕЖДУСЪСЕДСКИ СПОРОВЕ И ДЪЛГОВЕ КЪМ ВИК,ТОПЛОФИКАЦИЯ,ЕНЕРГО И Т.Н.СТОЛИЧАНИ ПРОСТО ОТКАЗВАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ТОПЛОТО,А ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ ВЛИЗА В СГРАДИТЕ И СЕ ОТЧИТАТ СОЛИДНИ СУМИ,НО ПОЧТИ НИКОЙ НЕ ПЛАЩА.ПРОБЛЕМЪТ СЕ МУЛТИПЛИЦИРА И ДЪЛГОВЕТЕ РАСТАТ С ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ.ЖИВЕЯТ УЖ В ЕЛИТНИ КВАРТАЛИ КАТО ЛОЗЕНЕЦ И ИЗТОК,НО НЯМАТ ПАРИ ЗА ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА.ПЪЛНА КАТАСТОРФА!

21

toti

преди 7 месеца

Нема по големи балъци де си ритат стола в банката след една година купил покрив......алюююююю...голюююю!!!

20

Daka

преди 7 месеца

Виница .. краен ама с морска панорама , чист въздух и все още не пренаселен ,а и с редовен тганспорт до центъра

19

Анонимен

преди 7 месеца

ДОСТА РИСКОВАНО Е В МОМЕНТА ДА СЕ КУПИ АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШ КАКВИ ДЪЛГОВЕ МОЖЕШ ДА НАСЛЕДИШ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ АПАРТАМЕНТЪТ Е НОВО СТРОИТЕЛСТВО ИЛИ СТАР...КАШАТА Е ПЪЛНА И НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ СОБСТВЕНИК,КОЙ НАЕМАТЕЛ,А ДЪЛГОВТЕ СА НА ЛИЦЕ И ОГРОМНИ...СОФИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕДНО ЛУКСОЗНО И НЕВЪЗМОЖНО ЗА ЖИВЕЕНЕ ГЕТО...

18

Анонимен

преди 7 месеца

Ами нормално е това, ама кой да го разбере. Белград с по високи цени от София, а нито са в ЕС , нито имат метро дори. Там искат по 2 хиляди евро на квадрат, е колко да искат в София. В момента цените в Тирана и София са еднакви.