272

Анонимен

преди 7 месеца

Възмущението на Унгария към България е правилно. България е прокси на САЩ и води само разрушителна външна политика. Унгария прросто е буфер. Целта е унищожение на Русия. За целта се нас ни използват като бухалка. Елита ни е напълно корумпиран и това е много удобно защото е послушен слугинаж на САЩ и ЕК.

271

Анонимен

преди 7 месеца

280 Австрия ни спря за Шенген. Гърция има и от други източници.

270

Анонимен

преди 7 месеца

3aegнo cъc cъpбитe paбoтят cpeщy нac в PCM...

269

Анонимен

преди 7 месеца

E нe мoжe xeм ga paбoтитe зaegнo cpeщy нac, нanpимep c мegиитe в PCM, koитo ca вaшa coбcтвeнocт, xeм и raзът ga ви иgвa xenтeн eвтeнeчek...

268

...

преди 7 месеца

Русия да намали цената на газта с размера на преносната такса и потребителите в Сърбия и Унгария няма да усетят нищо.Как така точно ние излязохме алчните?

267

Анонимен

преди 7 месеца

200 лв за 1000м3 за 500км - това е десет пъти повече. Явно Сърбия и Унгария ще спрат доставката на руска газ

266

Анонимен

преди 7 месеца

До (-_-) Много добре знаеш защо, но заработваш копейки:). 1. Спазваме приетите и подписани закони, защото България не е кликата Възраждане и не си пада по анархизъм и нацизъм. 2. България не подкрепя тероризма, респ. терориста Путин. 3. България предпочита Левски пред Путин. 4. Не искаме да сме завладени от деградирала държава като Русия, която от векове не дава да има българска църква там и ни окраде архива, за да го фалшифицира в своя полза и да диктува учебниците ни по история през соца.

265

Анонимен

преди 7 месеца

Нада ли някой ще купи руска газ сега

264

Анонимен

преди 7 месеца

Руска газ за Европа на най

263

Анонимен

преди 7 месеца

А сега на ви руска газ

262

Анонимен

преди 7 месеца

До 280 Обикновен възрожденски пъзльо! Забравяш, че и ние имаме право на вето за какво ли не. Стига си заплашвал другите, гледай себе си. Като не ти отърва, изнасяй се в Иран или Русия!

261

Анонимен

преди 7 месеца

А с тоя темп ток скоро ще купуваш от румъния и турция. Ако въобще поискат да ти продадат, защото хейтиш като кроманеньонец.

260

(-_-)

преди 7 месеца

Самата причина е скандална: "Закона за контрол по прилагане на ограничителните мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна.." значи България трябва да навреди на себе си, както и на сърбите и унгарците в името на какво?

259

Анонимен

преди 7 месеца

Гледам си надрискал коментари. Не е само сърбия и унгария, а са и гърция и австрия. Газопровода е направен защото има нужда от него. Явно ти нямаш нужда от гърция и австрия и унгария, тоест като ти набият вето навсякъде ще ревеш, че някой друг ти е виновен. Проблемът ти е че американците са те купили за 5 цента и си мислиш че им пука за теб.

258

Анонимен

преди 7 месеца

Някои реват за руски ядрени реактори! Да платим 20 милиарда и да даваме без пари ток на Вучич и Орбан!?

257

Анонимен

преди 7 месеца

274 Сърбия никога не е била на България братска страна.

256

Анонимен

преди 7 месеца

Първо, Румен Радев не е гарант за нищо, най-малко за общата политика на ЕС, относно Русия. Второ, Унгария и Сърбия трябва да са доволни, че изобщо тече нещо по тази тръба. България ще направи това, което е в неин интерес и в интерес на ЕС.

255

Анонимен

преди 7 месеца

Още преди фаталната година в която започна глобалната политическа икономическа социална военна и всякаква криза а именно 2020г на К19. Още тогава смятах че България трябва в ЕС да действа единно със така наречената Вишеградска четворка/петорка в които влизаха Чехия Покша Словакия и Унгария , а по късно и Австрия. Но за мое съжаление ние не само че не влезохме там ние водим външна политика от която ме е срам.

254

Анонимен

преди 7 месеца

България вместо да развива приятелски отношения със съседните на нея страни от централна и източна Европа каквато страна е Унгария с която имаме обща история още от средните векове седнала да нарича "братска" една напълно чужда страна а същевременно с реално братски страни на Балканите и в региона да увеличава таксите и да се кара. Ние имаме напълно погрешна обратна на логиката политика която не мога да разбера нито да оправдая. Ние сме в ролята на лошия слуга на Соррос и Байдън. Мразя това....

253

Анонимен

преди 7 месеца

Задокеанските тролеи пак се домъкнали с между пет и десет фалшиви лайки направо идват с тях априори.