99

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото и да се пънат наще ***, спонсорирани от Изсраел, българинът винаги е бил справедлив и е на страбата на жертвата. На страната на потиснатия, унизения, принуден да живее скотски. Пропагандата крие престъпленията , извършвани от юдеите, но ние си ги представяме. Много повече палестинци са умирали винаги, така че... И Има такъв народ са долни подметки. Само Възраждане и БСП са българи и изразяват мнението на българите, не подкрепяйки едностранчиви декларации на НС.

98

Щирлиц

преди 7 месеца

Ликвидирането на Израел ще сложи край на терора,продължаващ от създаването на въпросната държава,та до днес.

97

Анонимен

преди 7 месеца

Тук е в грешка. Ликвидирането на Иран ще донесе мир в региона. Те са тези, които финансират джихата. Без тях няма да има нито Хамас, нито Хизбула, нито ИДИЛ.

96

този е и от

преди 7 месеца

Ако гледахте ал джазиира, щяхте да видите, че никакъв посте не стрелян, джип с 4 жураналиста на територията на Ливан е отсрелян със снаряд от танк от израелска територия..... какъв пост... евреите са из ро ди!! сега вече арабите ще им разкажат играта

95

Анонимен

преди 7 месеца

Изрел показа грозното си лице с терор над всички мюсюлмани заради шепа терористиМай хитлер не е бил толкова лош колкото се описва в историята

94

фгхфгх

преди 7 месеца

До 100Айде бе...направо ще им пратят трилиони тонове оръжия...а украинци ще им пратят ли...що те са кът ....а и печатането на доларчета е до едно време след това идва криза...

93

токмак

преди 7 месеца

тоз пък ко каза.....хахаха, те идил имаха в пазарджик хора, че не можаха да им намерят дирите, хамас ще търсят.

92

Анонимен

преди 7 месеца

Ликвидирането на сащ ще спре конфликта. Обаче на мисирите и политплужеците получаващи хонорар за да не кажат това което всеки знае, а именно: по резолюция се създават две държави а не само израел, сащ едностранно се изтеглиха от иранската ядрена сделка, тръмп премести посолството с което призна йерусалим за израелски и разгневи целият мюсюлмански свят, байдън нищо не направи по въпроса освен да иска евреите да изнасят оръжия, сащ финансираха и въоръжават редица терористични групи в региона!

91

тулуп

преди 7 месеца

за украйна нещо днес ?

90

Някой

преди 7 месеца

Израел да върне териториите,които е окупирал.

89

Анонимен

преди 7 месеца

С География на туризма експерт по израело-арабските отношения, да си имаме и експертите

88

Анонимен

преди 7 месеца

Обаче англичаните са гениални политици! Със създаването на Израел още преди 105 години те стартират и реализират дългосрочен план, чрез който днес успешно отвличат общественото внимание от предстоящия поп-фолк концерт на изгряващата певица ДесиСлавна в читалището на Нова Загора.

87

Граматик

преди 7 месеца

А бе, как е писана тази статия? Повтарят се хаотично по три пъти едни и същи неща.

86

до Евала

преди 7 месеца

Тоест , пълно е със мислещи , независими и свободни хора. А ти бегай в леглото ,че утре шефа ще ти дърба ушите ,че не бачкаш както трябва!!

85

Анонимен

преди 7 месеца

Ревнал за Украйна па кйорав че Бг без война умре аман от пидали

84

ин мемориам

преди 7 месеца

До АНГЕЛ Щом Америка е зад Украйна, няма начин украинците да загубят. Американците ще им изпратят хиляди тонове оръжие, милиони тонове. Русия е в капан, отсега се знае, че накрая ще загуби войната. Целият Запад е обединен срещу нея. Това е краят на Русия!

83

Анонимен

преди 7 месеца

Предлагат по интернет една евтина къща на десния бряг на река Вади Газа. Мястото изглежда много спокойно. Чудя се дали да си я купя и да отида там да си почина малко?

82

АНГЕЛ

преди 7 месеца

Новините които идват от Украйна не са за Евроатлантици със слаби сърца. Поради тази причина нашите медии ги спестяват.Понеже съм фен на Евроатлантическите инфаркти ще ви събщя! Авдийевка гори!!! Укрите са размазани. Въпреки че се защитават са дали 10 пъти повече жертви от атакуващите Руснаци които чрез гениален ход ги финтираха.Вместо да вкарат Авдиевка в чувал и бавно да я задушат те директно нахълтаха и ги набараха по без ***.Авдиевка ще падне до 24 часа а със нея и целия Укро фронт !!!

81

Анонимен

преди 7 месеца

Жалко, че навремето Хитлер не е успял да довърши докрай делото си. Сега света щеше да бъде малко по-добро място за живеене.

80

Влади

преди 7 месеца

Хитлер е бил ***. Евреите са били градивна част от Германия. Не е трябвало да ги унищожава, а да ги изпрати в Палестина за нова, тяхна земя. Те и без това са го искали, но евреите до него в Германия са били уважавани хора. Умирали са за Германия. Както и нашите турци за България. Вижте войнишките паметници - отдолу турски имена, умрели за България.