52

Анонимен

преди 7 месеца

Сегашния режим е псевдодемокрация прикрита под фашизъм.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Разпада на СССР не е лигитимен. Никой не е питал народа дали желае СССР да се разпадне. Това поставя под въпрос съществуването на така наречената страна украйна. И що за име е това украйна (накрая, в покрайнините) на кое? В покрайнините на Руската империя и после на СССР. украйна е изкуствено измислена страна, която съществува нелигитимно.

50

Христо Христов

преди 7 месеца

Егати буламача. Колкото и да е про'с'т авторът със сигурност осъзнава какъв тюрлюгювеч е издрискал.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Русия е страната, където се зачитат традиционните ценности, където се помни историята и се пази връзката между поколенията. Където чувствата между мъжа и жената са искрени и взаимни, където в семейството има майка и баща.

48

Укро месо

преди 7 месеца

За половин село от 20 къщи укронацистите са загубили над 100 единици западна бронирана техника и над 10000 нациста и натовски наемника на гюбре. А селото е без стратегическо значение.Браво на укро-натовското командване хахахаха

47

Анонимен

преди 7 месеца

Ооо безопасността в Мордор е на много високо ниво. Само там някой да се почуства застрашен и веднага му осигуряват денонощна охрана в специализиран лагер, а ако пак не се чустват в безопасност дори им дават оръжие и окоп. От къде ги измисляте тия дивотии за Мордор. Те колхозниците бягат от там ама тукашните копейки знаят по добе.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Западните страни позволяват на мъже джендери да участват в женски състезания и да ходят в женски тоалетни. На запад правят операции за смяна на пола на непълнолетни като ги осакатяват за цял живот. У нас е пълно с б 0 к л у ц и, които адмирират на това. Ти адмираторе русофобе, който поддържаш това нека децата ти да сменят пола си. 0ди и ти си отрежи малката чуrka!!! Ние сме в съюз с държави, които сменят половете на хората!!! Осъзнайте се!

45

Анонимен

преди 7 месеца

Различните Ситуации може да бъда.интерпретирани по различни начини в узбекистан и таджикистан както и в казакстан и други рвпублики няма конфликти , но там все още не са се намесили сащ и еврогейовете

44

Анонимен

преди 7 месеца

Може ли руснаците да си идат в Россия и да не се вясват повече по морето?! Писна ми да слушам блядската им реч и да го виждам по морето и моловете. Не ме кефят и никога не са

43

Анонимен

преди 7 месеца

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

42

Укро гюбре

преди 7 месеца

Някой може ли да ми обясни разликата между уссраински бежанец и бежанец от Азия и Африка? Защо тук арестуват от Азия и Африка, а бежанците от уссрайна дори ги настаняват по хотелите и нашия народ им плаща да си почиват.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Хах и понеже в Ню Йорк таймс им се възхищавали то за това и колхозниците даже бегат от мизерията

40

Анонимен

преди 7 месеца

Руснаците чакат абрамсите, правят се и залагания вече, има и голям приз за първия абрамс.

39

Анонимен

преди 7 месеца

2023 всеки може да бабани който си иска и да го демонстрира. Единствената разлика е, че преди 30 годи к пак го правиха, просто се криеха.

38

Анонимен

преди 7 месеца

1/3 от продуктите в супермаркетите на Аляска са руски. Що така бе Миме? И Миме на всичкото отгоре са 5 пъти по-евтини от западните продукти и в пъти по-качествени (без консерванти).

37

Анонимен

преди 7 месеца

А избягалите от нацисткия режим на Зеленски преследвани ли са от войната?

36

Анонимен

преди 7 месеца

Без ресурсите на Русия Европа е обречена да влачи жалко съществуване.

35

Анонимен

преди 7 месеца

провери какво значи нацизъм и после помисли, кой е единствения нацист, който управлява държава. Вече 20 години. Жокер: почва с пу- и завършва на -ткин. Оп сори - тин.

34

Анонимен

преди 7 месеца

А на тяхно място трябва да са едни други които извършват геноцид в момента

33

Анонимен

преди 7 месеца

На запад се задават такива промени, че скоро на западняците изобщо няма да им бъде нито до Украйна, нито до Русия.