177

Анонимен

преди 8 месеца

Тези добри хора в парламента знаят, че нищо и никой, освен посолството не може да ги бутне. Раята ще се пени по форумите и във фейсбук и до там. Тези са много добри психолози и познават отлично манталитета на българина. Щом 500 години сме търпяли османските гости, значи сме корави- магаре да ни он,ожда няма да мръднем. Така че не се страхуват и ще ни залеят с евтин бензин и дизел по евроатлантически.

176

Ядрен вампир Z

преди 8 месеца

Сега.Понеже съм по възрастен и съм видял много неща,ще ви кажа какво ще стане.Пак ще купуваме руски петрол но без да го знаете.Цената за производство пак ще бъде 2 лева но ще ви го продават вече за 4-5 лева.Разликата ще отиде в джоба на чичковци седящи в сянка

175

Овчи смях

преди 8 месеца

Хахаха. Чета тук укропитеците още блянуват за победа на Соросова Окрайна. Суровикин направи 3 защитни линии. Укрите на юруш още не са стигнали до 1 линия казва се Dragon Teeth. Зъба на дракона не са стигнали а имат още 2 линии да минат и отзад ги чакат 750К руснаци обучени резервисти. Да не говорим за огромния потенциал на Русия в жива сила плюс Посейдон и хиперзвуковите ракети. Чао смешници заспали. Много ниско ниво бетер детска градина сте..

174

Анонимен

преди 8 месеца

Ко ривети ве? И 10 лв да стане биндзина пак ще карати колити. Тъй трябва. Кък инъчи ши пубидим росия? Дажи и дувар да дигним да ни дуфа вятар от росия. амирканцити кък дигат стина с мексику. Ний що да ни можим.

173

Анонимен

преди 8 месеца

То вие хубаво се отказвате ама дизелът и бензина минаха 3лв. и скоро ще усетите народната любов! Тези безхаберници утре ще закрият и АЕЦ и ще ни оставят и без ток - честито!

172

Анонимен

преди 8 месеца

След отричане на всичко свързано с Русия и изгонването на свещениците -разузнавачи е време да се помисли за експулсиране и конфискация на имуществото на всички руски граждани, дори да се кълнат в байдън, че мразят Путин! Лъжат! Шпиони са! Конфискуваното имущество да се даде безплатно на големите хотелски вериги за да могат да го ползват българските граждани безплатно и съответно нашите приятели от САЩ, предпочели българското черноморие! Очакват се около 50 чартъра от САЩ следващото лято.

171

Име

преди 8 месеца

"Този който ни освободи, той ще ни зароби" 1989-та беше обещаваща(приклюихме с Русия), но за съжаление сега ни ни зароби ЕС! Излизане от ЕС ще е едно отново добро начало.

170

до 180

преди 8 месеца

те са Ефтини, 1 Страйкър за 10 000 000 Бенджаминки ще ни го дадат, по 200 само 2 Милиарда Долара или 3-4 Милиарда лева - това е Нищо за Богата България!

169

Анонимен

преди 8 месеца

" управляващите" Политически Превратаджии,отрязаха Клона,на на който стоим като икономика,ама де да видим!!!

168

Анонимен

преди 8 месеца

Че то тези послушковци откакто направиха сглобката начело с премиера Пеевски нищо добро не са направили!

167

до 179

преди 8 месеца

при това не 1 и 2, а 200 броя - за 200 Броя Чертежи на Страйкъри, колко ли ще ни поиска Новият ни Голям Брат от САЩ - май ще Ядеме Асфалт идните години, поради липса на друго!

166

Вадете Милиардите

преди 8 месеца

Току-що Гласуваха да Купуваме и "Страйкъри" - още Чертежи за Милиарди!!

165

Анонимен

преди 8 месеца

Русия винаги ще е Болшая и Могучая! А територията, наричана България ще е населена с бежанци, пострадали от налагането на американска демокрация. Когато ти потропа на вратата представител на Посолството и те "помоли" да приемеш едно скромно сирийско семейство с 14 деца, тогава ще питаш откъде изгрява слънцето? От Русия!!!

164

Анонимен

преди 8 месеца

И сега следва да очакваме нов рекорд за цените на горивата! Дупедатите ни водят право към пропастта с цени от 5 - 6 лв. за литър дизел и бензин!

163

Анонимен

преди 8 месеца

Нямам нищо против решението на парламента! Стига Американският петрол,да намали цените на бензина на 1 лв! Не се ли случи,да му мислят тези в парламента! И дъто да им е яко!-:)))

162

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 174 чиста фашиска па чав ра

161

Анонимен

преди 8 месеца

До169 . Русия няма да е вече Болшая и Могучая . И голяма част от територията и няма да се управлява от руснаци . Така , че аз като българин го одобрявам . България е в ЕС . България е в НАТО това ще е добре за всеки.

160

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да има руски петрол а Азербейджан ски. Ще има и Румънски и Гръцки и от Израел и от Турция. И тия които реват за руски петрол , ще се снишат и ще си кротнат след две три години . Живота ще е по добър и с повече избор и възможности .

159

nvm

преди 8 месеца

Честито 5 лв горива .

158

Р0бе на САЩ

преди 8 месеца

Плащайте! а Животът е - Един - ще Мине в Мизерия - Съдба!