37

Ядрен вампир Z

преди 8 месеца

Големият батко ще ви дърпа ушите полски.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Да ни са плашат украинците, ние ще сме последните които ще се откажат от тях, ще им го ядем - за пшеницата говоря

35

Анонимен

преди 8 месеца

Накрая всичко украинско както сега го хвалят от най хубаво ще стане най лошо.Само гледайте като свърши войната как ще спрат помощите за украинките и ще бъдат изгонени от Европа.Пари за възстановяване на Украйна ще дойдат на кукуву лято.Откъде ще цъфнат тези трилиони.Американците ще кажат-сори оправяйте се сами ние помогнахме както можахме.

34

кой забърка

преди 8 месеца

ВСИЧКО ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЗЕМЕВЛАДЕЛЦИ В УКРАЙНА -ДЮПОН, МОНСАНТО, БЛЕК РОК.......ЧЕТОХ ЧЕ ВЕЧЕ ИМАТ 40 ПРОЦЕНТА ОТ УКРАИНСКИЯ ЧЕРНОЗЕМ

33

Ганьо Украински

преди 8 месеца

Хаха кво стана бе най верният съюзник ги зарязва.А какво ли ще стане и ако американците зарежат.Украйна вече е бита карта.Американците ще ги зарежат още по брутално като видят че нямат сили и чао.Бай Бай бейби.После и украинките от Европа ще изгонят.

32

нагал хохол

преди 8 месеца

Оп-па... и сега какво? Я да видим след пше-тата на кой друг ще му дойде акъла.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Въй нидейти тъка че Дзиленски ше позеленее.

30

оракул на боб

преди 8 месеца

Колко интересно стана.Брюксел иска да радва с глоби Полша,Полша се кефи,Брюксел се кефи,а двойникът на Путин всеки момент ще вдигне белия байряк да капитулира пред Полша,Украйна и Брюксел.Ох събудих се и двойникът на Путин изчезна.

29

Bai Dun

преди 8 месеца

Вълка гонил заека, но по едно време паднал в една дупка. Тогава заека застанал на ръба на дупката и започнал да псува вълка. Тръгнал да си ходи заека, но изведнъж се обърнал да го оплюе и се засилил, но се спънал и паднал в дупката при вълка. Тогава вълка се наддигнал над заека. А заека с ръка на сърце казал:-А ко щеш ми вярвай, дойдох да се извиня.

28

НЕудобни въпроси

преди 8 месеца

До къде стигна Контрата на нацистите. Стигнаха ли до Москва ? Зеленски каза че щял да се къпе на плажа в Крим през лятото...

27

Тагарев

преди 8 месеца

А ние в България като по умни се съсредоточаваме върху отслабването на българската отбрана и въоръжаването на Украйна. Факт.

26

Та както казах...

преди 8 месеца

Полша още от началото на войната осигурява логистиката на оръжието, което пристига там. България може би е предоставила повече оръжие на Украйна от поляците. Те това е положението др0гаре, а вие си избирайте.

25

До Укро феновете

преди 8 месеца

Нормалните хора започват да изтрезняват

24

Мда

преди 8 месеца

Е хората на трактора нали ги вьоражават , за какво да се набутва полша , излишно с невьзвращаеми разходи

23

АнонимеН

преди 8 месеца

И С ПОЛША И БЕЗ ПОЛША ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ БЪДЕЩЕ ВЕЧЕ НЯМА! МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА ОБЯВИ, ЧЕ ПРЕЗ МАРТ 2024-ТА ЩЕ ОБЯВИ ДАЛИ ПРИСЪЖДА ВСИЧКИ ЗАПОРИРАНИ АКТИВИ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В ПОЛЗА НА УКРАЙНА КАТО РЕШЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ! ПРИЧИНАТА Е НАРУШАВАНЕТО НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА И ЩЕТИТЕ КОИТО СА НАНЕСЕНИ. А СЛЕД ТОВА ЩЕ ИМА ДЕЛО И ЗА РЕПАРАЦИИ! ТЪЙ, ЧЕ И С ПОЛША И БЕЗ ПОЛША И С БАЙДЪН И БЕЗ БАЙДЪН ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЧЕ БЪДЕЩЕ НЯМА, А ОЩЕ ПО-МАЛКО ЗА РЕЖИМА НА ПУТИНУВЦИТЕ

22

До 22

преди 8 месеца

Защо да ям свинско като ние турците не ядем свинско там няма креатин а само мазнини и малко протеини. Турците сме спортни момчета не ядем прасета

21

Анонимен

преди 8 месеца

Европа трябва да знае, че Русия е рак и ще нападне и други страни. Така действат властите и - оправдават нищетата и упадъка с вечната война за правда и нещо си. Действително просто грабят народа си. Много държави нямат защита, примерно ние, и са лесна плячка. Затова страните трябва да подготвят и себе си. Русия може да губи милиони души и пак да напада, само и само да поддържа жаждата си за война.

20

Мда

преди 8 месеца

Просто киро ще изпрати колана по джудо нататко петко и заплатата си в помощ на братска украйна

19

Анонимен

преди 8 месеца

Няма по-нагли хора на света от украинците!

18

Анонимен

преди 8 месеца

УКРОНАГЛИЗМА КЕ ИМ СТРОШИ ГЛАВАТА ТЕ И НА АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ЗАКАНВАТ