28

Анонимен

преди 8 месеца

А защо българската журналистика, четвърта власт, бдящо око на гражданското общество не е информирало че бхаратска банда извършва грабежи из София? Дей гиди политкоректни компаньонки .......Нито една обрана повече! Българските животи имат значение!

27

Анонимен

преди 8 месеца

"Ако застреляш някой в Гръб - Наказанието Трябва да е само 1 и то по Бързата Процедура, защото Вината е Очевадна - няма как някой да е Заплаха за Живота ти като е с Гръб" - не може всичко да се мери с еднакъв аршин, в случая са отстреляли момче, което в продължение на година+ безнаказано е нападало жени с тръби и бухалки. Кармата си е карма и момчето е платило за миналите си грешки. Един вредител по-малко и браво на полицаите.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Много знаете, ама не е вашият син нали?Класика, като неможем да ги хванем дай да ги убием. Е много сте наперени всички, но да стреляш от 100 метра може да гръмнеш и някой невинен случайно. Да бяха спортували малко и да го надбяга дебелата кука.Утре ще застрелят някой без да искат и ще кажат ми той бягаше, ето има и цигарка в джоба и ей тая открадната запалка. Я се замислете.Да искара патлак, нож, да не иска да спре с колата и да гази, ф да го гърмят, но затова че бягало хлапе.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на полицията така се прави.Винаги съм уважавал полицая и никога не съм имал проблем.Сега всеки снима с телефона,има права и медиите плюват по полицията ама утре като има нужда веднага звъни на полицията и реве.Целия *** на ЕС и Америка навлиза в България и трябва да се спре.Навремето като видиш милиционер замръзваш затова имахме ред и сигурност а сега сме тотал щета.Опичайте си акъла!

24

Това е Расистки Акт

преди 8 месеца

на Омраза от НеВиждани и НеЧувани Пропорции за Нашата Мирна Държава! Наказанието на Екзекуторите в Униформи - трябва да е БезМилостно!!

23

Анонимен

преди 8 месеца

Мешерето даде ли брифинг :)))

22

Анонимен

преди 8 месеца

До 20 Нали подръжаваме на САЩ ? Какво нередно виждате...то))))В САЩ полицай ,ако застреля в гръб заподозрян със сигурност не му мърда уволнение и съд.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Бе вие сте голям майтап! Два дена не можете да се разберете кой стрелял. Накрая ще излезе, че крадеца се е самоубил.

20

От Кога Наказанието

преди 8 месеца

за Дребно Джебчийство е Екзекуция чрез Разстрел в Гърба?!

19

И Чалга Записите Се

преди 8 месеца

ИзПълНяват - "За Кокошка - няма Прошка, за Милиони - Няма Закони!"...

18

Въпросчета

преди 8 месеца

кво Стана с Кууките Били и Сексуално Насилвали под Колоните на Министерски Съвет - цяла България и Записите от Охранителните Камери - гледа! Кво Става с Кукиите Укривали този дето Уби 2 момичета на Булевард Черни Връх - дето дори Стълба бяха донесни за да се покатери и прибере в дома си за да има Алиби?! Мога да Продължа, но е БезСмислено... Следващият Път Застреляният в Гръб ще сте Вие - Мълчете си Още...

17

само питам

преди 8 месеца

полицай равно на мъж, жена на същата длъжност - колежка.Мисля, че всички са ПОЛИЦАИ - няма мъжки и женски полицаи.

16

Анонимен

преди 8 месеца

мда, в рамките на деня мове да видим перфектната буря- протест и на полицейския синдикат ако прокурора реши да повдига нещо си.....Пожарникарю, дръж маркуча си в изправност!!!!

15

Ако Застреляш Някой

преди 8 месеца

в Гръб - Наказанието Трябва да е само 1 и то по Бързата Процедура, защото Вината е Очевадна - няма как някой да е Заплаха за Живота ти като е с Гръб и при това се отдалечава от тебе като бяга!!

14

ВЪПРОС

преди 8 месеца

МВР България има Министър като Министър на МО Тагарев . Защо МВР Министъра не запознае всички ни с Детайли - тоест - откъде и защо е Започнало Преследването ?Така поднесената Информация оставя привкус че Полицията е стреляла сватбарски на месо по случайни Граждани .

13

ЛоШо

преди 8 месеца

Ксенофоби и расисти ! Без значение от етноса а престъпнциите, е трябвало да бъдат задържани, съдени и да лежат в затвор. Да не говорим, че са все още деца! Абсолюттно не одобрявам престъпленията, които са извършели, но явно нещо в системата куца, щом са толкова познати на полицията, а хайманосват по улиците в ранните часове и изввършват престъпление след престъпление !Полицаят е използвал неправомерно оръжието си срещу тях и е убил едно от децата. Сега и той ще лежи в затвора. Не сме див запад

12

Анонимен

преди 8 месеца

Мазането по случая продължава.На втория сигнал лицата са били с маски, и няма насчин преследващите ги полицаи, да са знаели че това са стари познайници, привличани за грабежи с използване на бухалки и пр.По рано излеза информация за две ранения на убития, а сега шефа твърди за един истрел.Мерише та се не трае.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Не си заслужава спора кой крив , кой прав. Истината е една - бой, бой над тези "човеци" от другия етнос, и смърт в такива случаи. Те са страхливо , но отмъстително пл.е.ме, нужно е да се изтребват бавно , но сигурно.

10

Бум

преди 8 месеца

От прокуратурата само да посмеят да ги подведат като обвинениеми!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Прокуратурата изтрила с гума написаното с молив и отсякла: Полицай, а не колежката му ...