95

Ryuhou

преди 2 дни

Когато съм на маса със салатка и ракийка, мога да псувам нашите униформени тикви от тука до сутринта. 3/4 от тях са безмозъчни връзкари, който вяртат, че тая униформа им е за да пречат на всичко около тях, не за да вършат нещо полезно. Когато обаче един от тях ми каже да спра, спирам, може да споря, може да подавам оплаквания, но спирам, с кола, пеш, трактор, камион, няма значение. Трябва да имаме уважение за тази униформа, има някой от тях, който я носят с чест.

94

Алооо

преди 3 дни

Няма значение. Награда и повишение. Повече такива служители трябват в тая система. Предотвратиха някой смъртен случай. Утре тоя бок.ук като ограби някого и го убие какво? Ще го пуснат подписка ли? Отново браво на полицаите, вече тук сам доволен от тяхната работа. Един рецедивист по-малко по улиците. Предлагам, ако го съдят или осъдят протест, докато не го освободят и възстановят на работа.

93

456

преди 3 дни

Полицай-мъж или жена,все едно е за поздрав!Така трябва,щом не спира на предупреж дение!Стига сме плюли по полицията,в случая е за награда!

92

хахаха

преди 3 дни

Полицай, а не колежката му, която е също полицай е стрелял....

91

Анонимен

преди 3 дни

Дори и да приемат, че полицая е действал по устав, за решението си довело до смърт е отговорен. За да придадат "случаен" характер, масово обясняват за попадение от 100м, което е нереално.Още по лошо става, защото към момента на решението си да задуржи подозреваемия с използване на оръжие, вече е имало задържан от същата група. После от 100м да произведе точен истрел с цел задържане е фантастично. и.т.н. и тн.С този полицай е свършено.

90

Анонимен

преди 3 дни

В Америка е същото! И в Русия! Така че така да бъде занапред!

89

До 80 и 82

преди 3 дни

Ти пишеш тук като разбирач, защото брат ти бил полицай. Върни се по-назад и прочети материала, качен тук днес сутринта в 9.19 ч. Представено е мнението на криминален експерт Савов. Той подробно обяснява защо постъпката на полицая може да се определи като правилна. Стрелял е в краката на бягащия, има право да го направи. И когато повторно е стрелял пак в краката му, онзи в същата секунда е паднал и вторият изстрел е отишъл в рамото му. Ако се беше подчинил на заповедта да спре, щеше да е жив.

88

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 87 Значи има поле за изява и за теб. Като се разправиш с някого и докажеш, че е откраднал от държавата милиарди, докато трудовите пенсионери гладуват, ще има силна форумна защита и в твоя полза. Отделно от това, ще спечелиш симпатиите на целия народ.

87

И в Украйна е така

преди 3 дни

Тръгне ли руснак да краде - веднага го застрелват- без съд и присъда... справедливо е!

86

Анонимен

преди 3 дни

Поредният екшън герой. Защо не са петимни да стрелят по тия, които крадат милиони от държавата, това се чудя.

85

anonimen

преди 3 дни

Единственият по-добър развой щеше да бъде да е гръмнал и тримата и от Токуда да осъществят донорска ситуация....

84

алооо

преди 3 дни

какво значение има бе ?! важното е че е свършено едно добро дело , един мр16ляк по малко

83

Анонимен

преди 3 дни

от 83 Кво ми биеш минус ве, пубер маааалоумен? Ти ходил ли си в казарма? Ти даже не си бил роден когато я закриха наборната, пубер мааалоумен с жълто на устата.

82

Анонимен

преди 3 дни

Едва ли полицая му е изкрещял както е по устав "Стой ще стрелям" направо си го е убил без да го предупреждава. В казармата на това ни учеха като сме на караул. "Стой ще стрелям".

81

Анонимен

преди 3 дни

до 79 Да, ама закона сега е такъв и според този закон полицая е нарушил наредбите. Кое не разбра ве, Пинко?

80

Анонимен

преди 3 дни

Много знаете па вие от прокуратурата... медиите казаха, че е полицайка.

79

Анонимен

преди 3 дни

Вие си нямате понятие кога има право полицай да стреля с пистолета си. Толкова прооости форумни мишки сте!

78

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 76 - Нали точно затова пишем тук, за да се разбере, че всички искат промяна в закона.

77

anonimen

преди 3 дни

Такива едни младежи заобиколиха в група майка ми, жена на 70 с ***, посред бял ден, на обяд, пред Първа градска, на пъпа на София. Опитват да дръпнат чантата, само че бутнеш ли такъв човек на земята, може да счупи става и да е дотам. Тя се развикала, някакъв мъж се отзовал, мангалетата се разврякали по нея, "К'во викаш, ***?", но избягали. Ако не подкрепим полицая, така ще ни трепят като кучета и полицията ще гледа.

76

Митака

преди 3 дни

Браво - респект - награда за този полицай и то не символична. Поне 10 - 20 бона, за да има стимул.На това се казва да си обичаш професията - да обичаш справедливостта и да искаш да защитиш хората от престъпниците.Ако беше някое корумпирани ченге - щеше да обърне глава на другата страна.Тези, които защитават озвере.лите римляни, които обикалят с винкели да пребиват и грабят хората - не ги разбирам - за мене са провокатори.Няма нормален човек, който да не подкрепя полицая. Поклон!