511

още нещо

преди 8 месеца

да погледнем фактите1.Има непродадени огромни сколичестав българско зърно защото зърнарите държат висока цена .2.понеже сме пазарна икономика клиентът с парите диктува какво ще стане .Ще купи по евтино за да има евтин хляб , автино сирене , евтино олио и 3. вие с траскторите искате да го изнудвате да ви плаща бентлите .така ли ва го начукаме я си прибирате таркотрите докато хората не са ви подгонили с камъни!

510

до трети т апанар

преди 8 месеца

До да ама неТова е пазарната икономиках , като произвеждаш скъпо ще купуваме от този който поризвежда по.евтина а дали е от Украайна Канада или Китай няма значение светът е голям и неможе да ни изнудвате да плащаме високите ви цени за да се возите на бентлите , ая си ***майките алчни

509

да ама не

преди 8 месеца

До СПРЕТЕ ВНОСАкато са отровни не ги купувай.

508

Тояга

преди 8 месеца

за тези платени мекерета , власт имащите да изкарат жандармерия , качулки всичко живо дето може да върти палка и да налагат зверски.

507

Защо?

преди 8 месеца

Бившият земеделски министър каза в интервю, че имало огромно количество пшеница непродадена на склад. Защо е непродадена? България слиза в класацията на най-големите износители на зърно: https://money.bg/business/balgariya-izleze-ot-troykata-na-nay-golemite-iznositeli-na-pshenitsa-ot-es.html?utm_source=***&utm_medium=arti

506

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен"Декларират 2,5 млрд. печалба, а са получили 2 млрд. субсидии!? Или, работят почти 0:0, а практически - укриват се огромни тонажи от прибраната реколта" , ами къде са ви контролните органи, къде? А и не знаем, дали не са превърнати в кюлче за някое чекмедже.

505

Анонимен

преди 8 месеца

До StarКакво ме интересува украинското зърно, бе? Там земята вече е отровена по различен начин, не само с химия, но включително и радиоактивен прах от бомбите с обеднен уран, който няма как да се премахне и попадайки в човешкия организъм, води до опасни заболявания. ..., skandalno.net, "Разследване в Полша: Ядем хляб от над 100 тона украинска пшеница, предназначена за производство на лепила и шперплат" - Скандално (skandalno.net)

504

Анонимен

преди 8 месеца

Растениевъдство и животновъдство/пчеларство, всичко да се развива с бързи темпове и подпомагано от държавата. Браншът в България трябва да се пази и развива, без храна няма живот. Храните ще стават все по скъпи и ако Бг съумее да ги развива бързо тези браншове, поне от тях може да печели. Да се обединяват и сдружават, за да оцелеят и правителствата да са на тяхна страна. Украйна какво и до кога ще изнася не се знае, родното да се пази.

503

Star

преди 8 месеца

Голям национален протест,със стотици трактори тръгва към София да БУТА ЗАКОННОИБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО,и няма организатори които да бъдат попитани каки са исканията.Това е политическа машинация.Поне един от предводителите(организатори) на червените кулаци,да набере смелост и да каже на хората,как БГ-кулаците получават субсидии и продават винаги НА ЗГУБА,а украинските им колеги не получават нищо,и винаги продават на ПЕЧАЛБА.Ей тоя момент да обяснят от централата на БСП!А не да се крият в Бентлитата.

502

ххх

преди 8 месеца

Трябва да се защити българската продукция. Избиха овцете. прасетата почти закриха животновъдството сега искат да закрият и останалото. Преди ядяхме качествени храни а сега вносни пълни с химия. Жалко е само че зърнопроизводителите ще загубят тази битка. Пак ще ги прилъжат с обещания който няма да изпълнят.

501

Анонимен

преди 8 месеца

Абе я им турете по едни мита на стоките на тези, които не са от България и ЕС, че да видим тогава!

500

чичи

преди 8 месеца

да няма субсидии за зърно или ако има да са символични. Останалите средства да се насочат по програми за стада, овощни, зеленчуци

499

Анонимен

преди 8 месеца

Ами купи си от Белорусия, те произвеждат доста по-евтино трактори и всякакви селско стопански машини и се занимават с това от много години. Немските са доста по-скъпи!

498

Анонимен

преди 8 месеца

Българската продукция, трябва да бъде защитена, населението също! Статия за отровното украинско зърно: "Разследване в Полша: Ядем хляб от над 100 тона украинска пшеница, предназначена за производство на лепила и шперплат"

497

Анонимен

преди 8 месеца

Зърнари за бой се стягат! Денков слага пушка на рамо!

496

Анонимен

преди 8 месеца

До Ти да видиш.. Проблема не е в дотациите, всеки гледа да си подпомага икономиката, проблема е първо в Брюксел, защото дотациите не са еднакви за всички държави, второ корупцията, трето , в хора, които не произвеждат, а вземат дотации, но тук ми мирише на нещо по-опасно и на рекет и мисля, че зърнарите са прави за себе си.

495

Анонимен

преди 8 месеца

Само да попитам, колко струва един трактор, от тези - по-новите. Как се купува, става ли на изплащане?

494

Ти да видиш..

преди 8 месеца

Ето до къде доведоха дотациите на земеделците.Вместо до намалят цените и да станат конкурентни на световния пазар , дотациите доведоха до лоши практики на изнудване на държавата за още ***.Без никаква печалба дотациите са им достатъчни да живеят отлично.Да се премахнат изобщо всякакви помощи на неблагодарниците.Май има и политика в тази работа.

493

Анонимен

преди 8 месеца

Ще ядат бой в София тея нагли гербави се лян чета.

492

Анонимен

преди 8 месеца

Мирише на гнило и не е логично, ако например аз искам да произвеждам компот от сливи, няма да искам спирането на производството на компот от праскови, а просто ще си произвеждам компота от сливи, разбирате ли! Няма логика, има нещо друго, някаква мръсотия зад тази история или нечии апетити, щом дори протестираща убиха! Подкрепям зърнарите и всички български производители!