233

Анонимен

преди 8 месеца

МАЯ е истински патриот на родината си !Всички други политици не са и подметките и

232

защо?

преди 8 месеца

Но защо да махаме паметника? Само! Не може ли заедно с него да изгоним от бегето всички руснаци? Както дошлите след 1989 г, така и предишните. В това число заселените тук преди 1944 година, заедно с техните синове и внуци.

231

До 265

преди 8 месеца

Само като ти видя правописа и ми става ясно какво е нивото на т.нар. русофили .

230

Анонимен

преди 8 месеца

Доста грешна представа има тази за народа . Паметник на окупационни сили в центъра на града ми е ама последната грижа

229

Анонимен

преди 8 месеца

Да махат паметника и да разширят зоната на скейтърите. Нека младежите да се забавляват там, далеч от всякакви идеологии, политически и чужди влияния. Градината да е място за отмора. Зимата да има голяма ледена пързалка.

228

Пчеличката Мая

преди 8 месеца

А аз, почему съм заработвала в палатките денонощно за славата советЦкия солдат! ТаваришЧ Пютин като дойде шъ видити вий! Ние от "Изправи се" в знак на протест сменяме името си на "Легни си"( както знаете за солдатите с отстъпка) Другар0 Вова заповядай и ти! Венсеремос...

227

Анонимен

преди 8 месеца

Майче народа не вее чужди знамена, не мрази Българите мислещи различно, не иска да ги вкарва в белене, нито да ги бомбандират, нито да ги убиват, не са му братя други народи, народа ще бутне паметника на окупатора. 5% копейки гласуват за кремълските партии и всяко изказване все от името на Българския народ.

226

До Ихаа

преди 8 месеца

Преди Кирил Петков никой не смееш да проговори за далавери и кражби на политици. Сега изскочиха дребни мишлета и пишат ли пишат...

225

Анонимен

преди 8 месеца

До кога ще търпим комунистически терор! Стига толкова, искаме паметници и улици кръстени на заслужили и отдали живота си за България българи, а не комунистически тотеми.

224

Анонимен

преди 8 месеца

До кога ще търпим комунистически терор! Стига толкова, искаме паметници и улици кръстени на заслужили и отдали живота си за България, а не комунистически тотеми.

223

Столичанин

преди 8 месеца

А бе, тая сестра Галева нали имаше мравучкания доскоро , какво прави около паметниците, припикава ли ги ? Защо не е в Кюстендил , да бере сливи ? Слива -сливи бере ! А тая слива е и гнила , и мирише, чак вони!

222

адолф

преди 8 месеца

Кой ти говори за бутане бе комунистке? Става въпрос за преместване на паметника в музей където му е мястото, ама нали трябва да те дават по телевизията та затова си измисляш разни опорки.

221

*_*

преди 8 месеца

Пазим си паметникНа Окупатор

220

Анонимен

преди 8 месеца

Не докосвайте паметника, нацисти мръсни, да ви изсъхнат ръцете на тези, които давате заповед да го събарят, само рушите и крадете, нищо не създавате и строите!

219

Анонимен

преди 8 месеца

То народа ще ги бутне съсили без Манолова. ПИСНАХА НА ВСИЧКИИИИ!

218

моята идея за паметн

преди 8 месеца

Моята идея за паметника.Ако се мхнат скулптурите върху постамента и се сложат други, а също се махне табелата с надписа, този паметник може да се запази. И да стане Паметник на украинската армия или Паметник на загиналите за свободата на Украйна.И това ще бъде може би най-големият паметник на украинската армия в Европа и света. Може би дори в Киев няма да има толкова голям украински паметник. От Брюксел и Вашингтон ще спечелим овации и ще гледат на страната ни с друго око. А и ние ще дока

217

Анонимен

преди 8 месеца

А КОГА ще се направи ДНК тест на Бойко Борисов и Румен Радев за да се докаже, че са незаконни деца на Бай Тошо? Двамата блудни братчета, едини премиер, другия президент

216

тея гурели

преди 8 месеца

може ли да умрат ?

215

Анонимен

преди 8 месеца

Народът спи

214

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 247. Значи тия дето управлят имали 17% и според тебе не трябва да управляват, обаче тия дето искат да ги бутнат имат 5% е тука е въпроса тия със 17% или тия с5% имат повече право да управляват