13

Анонимен

преди 8 месеца

ПП и ДБ козируват чинно на американския посланик, каквото нареди той това е.

12

Анонимен

преди 8 месеца

А сега една година след като Кирил Петков се снима с Марк Рюте защо не сме в Шенген?

11

Анонимен

преди 8 месеца

А България на Денков и ле.кето Петков се е свила

10

ИВАН

преди 8 месеца

УЧЕНИЕТО НА МАКИАВЕЛИ: УПРАВЛЕНИЕ С ВСЯВАНЕ НА СТРАХ! ТОВА Е ВИНЕТУ. А 3ТЕ ПРИНЦИПА НА КАПИТАЛИЗМА СА: АЛЧНОСТ, ПОХОТ, ИНДИВИДУАЛИЗЪМ!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Евала комшии!

8

ПЪТНИК

преди 8 месеца

Спомняте ли преди много години когато ББ и Цвъко казваха,че остава една четка да се мацне на КПП и сме в Шенген?Толкова благодатни години имахме,но ББ не искаше,защото нямаше как да се краде.Умишлено управлението на ББ държеше да сме извън Шенген,да сме с нисък жизнен стандарт,защото смачканите хора лесно се управляват.Затова сега една част още тъжат за него-колко хубаво било.Тогава зърнарите не скачаха,защото си получаваха всичко,което поискаха.За правсоъдие да не говорим-то липсва в страната.

7

Онзи

преди 8 месеца

А Денков не знае какво се слува и чака господарите да му кажат как да реагира. Най-вероятно ще приветства, отказа за влизане в Шенген.

6

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 8 месеца

Това се казва министър-председател.За разлика от нас в Румъния действа истинско правосъдие,а у нас мафията продължава да ни управлява, а Д.Пеевси пише нова конституция.Кого заблуждаваме?Нима в ЕС не виждат,че прокуратура,съд,политици са едно цяло и няма нито един осъден.Те имат право да настояват.

5

Анонимен

преди 8 месеца

А нашите си трайкат, защото са тотално зависими и толкова ниско наведени... Позор са управляващи ни, тотален позор!!!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Ей така се прави. Не като нашите мижи турки, за да се харесат на господарите не смеят да оспорят каквото и да е, а какво остава да съдят друга страна член на ЕС. пропуснати ползи, съд или иск за компенсации.

3

то тоя племеника

преди 8 месеца

на чаушеско , какво ще свърши друго . по добре с Турция . Да се канят там премиерите, президентите . Само война ги интересува . И ние празнуваме от 2 дни шенген, но лайен и нидерландия са на различни мнения и бойко и кико , а кокорко избива бедняшките селски-земеделски парцанюги .

2

Анонимен

преди 8 месеца

Румънците действат. А ние спим. Накрая тях ще ги пуснат,а ние ще останем единствените отвън. 30 г ни управляват банда неграмотници с купени дипломи. Едно нещо не направиха като хората

1

Анонимен

преди 8 месеца

М да ще направите нещо, пълни селяци като нас. Австрия е като малкия брат на Германия така че просто си губите времето.