193

тънката превързка

преди 8 месеца

е крайно време за млъкне, защото малкото му мозъче само бисери сипе и не само това. Явно за това е ходил на инструктаж в САЩ - да отхвърлим ветото. И какво ще внасяме зърното на американските корпорации, върху което се е изсипвало огромно количество снаряди, както и обеднен уран. Но това същество не помни 1999 години и последиците от бомбандировките над Сърбия с обеднен уран, и че не само там но и у нас в западните части броят на онкоболните се е увеличил. Или това му е целта. ОСТАВКА и затвор

192

Падаря

преди 8 месеца

Дребните производители нямат силози и продават още от нивата на едрите мутри дето си построиха силози ,едрите мутри не им дреме и чакат цената от над 1 лв за жито дето беше в разгара на войната преди коридора.Едрите с по над 20 000 хиляди декара не ги бърка даже могат и да не жънат със субсидиите пак са с милиони напреде.Даже вижте има полета със слънчоглед, който тепърва е цъфнал-сят е за субсидия няма да е готов за жътва преди коледа ,дефакто е сят за проверяващите само...

191

Горноница

преди 8 месеца

Посланика работи за победатта на САЩ над Русия ].като помага на Украйна].но не и на България].а от друга страна ,за народа -нас ще е добре ].олиото няма да е 6 лв].брашното 3.50 лв.

190

до 202

преди 8 месеца

Нека позная? Фен си на Борисов? Той обичаше така да настройва обществото срещу всеки дръзнал да си защити правата и излизаше и четеше колко пари бил им дал, а те какви неблагодарници били.

189

Анонимен

преди 8 месеца

Дефиниция за Тюрките. Тюрките са тези, които пасат трева, но не крадат Богове, лъжат когато им скимне, убиват за вяра и пари, но не сменят вярата си за печени кокошки.

188

Хюго Бос до 202

преди 8 месеца

Личи си, че не си засадил и едно цвете през живота си.

187

Анонимен

преди 8 месеца

Дефиниция за Гарваните. Гарван е който краде Богове и Исторически Личности, лъже на поразия, убива потайно и сменя вярата си за печена кокошка.

186

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Без да сме употребявали много радиактивно украинско зърно вече има ефект -парламента ни е третополов!

185

Анонимен

преди 8 месеца

ПРОСТО Кирчо е национален предател и не е българин

184

Анонимен

преди 8 месеца

Коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ изпълнява заповедите на посолството за вноса на украинското зърно.

183

мак

преди 8 месеца

Вече няма съмнение, че правителството не е българско. Слугинаж та дрънка. ес ще харесва това.

182

Ох

преди 8 месеца

Стига peвахте. Нашите зърнари са милионери, Петков ви обяснява, че държавата им дава пари и те пак не свалят цените и затова ще купуваме по-евтино от чужбина и вие защитавате милионерите, на които ич не им дреме дали можете да си позволите хляб или не. Имайте малко достойнство.

181

Хюго Бос

преди 8 месеца

А на бас, че идва от посолството. И нашите гнусни *** бързат да затрият земеделието ни, само и само да угодят на господарите си.

180

Аноним

преди 8 месеца

Петков продажни. Кажи сега и колко българска земеделска продукция стои по складовете. Хората не могат да си я продадат или ако в продадат я дават 15-20 Ст. по евтино от миналата година.

179

Казино

преди 8 месеца

Спряха вноса наще пак не си продаваха слънчогледа искаха някакви цени от 2 лв то олиото толкова на едро на борсата те за слънчогледа го искат, е как да стане .Силозите им пълни ама ония пак не продават на реални борсови цени даге... Маслобойните спряха работа .И да оправят цените и на млякото няма как да го вземат за 58 ст ,а да ни го препродават за 4 лв ,а фермерите да се чудят как да си изхранят кравите реалната цена за литър мляко в магазина е 1,8 лв макс с над 100% печалба сега са на 700%

178

Анонимен

преди 8 месеца

Не купувайте нищо украинско

177

Анонимен

преди 8 месеца

Този човек е лyд!!!

176

ЪЪЪЪЪЪЪЪ

преди 8 месеца

абе другаря божков и днес ли нема да ни разкаже некоя случка ?

175

Анонимен

преди 8 месеца

до 193 добре си се ориентирал ,че най големия проблем н аБългария ,че ни управляват шопите

174

Тагаренко

преди 8 месеца

Вашата единствена функция е да плащате данъци и да работите за нашия лидер Зеленски, след помените в конституцията, половината првитествот ще е от украинци. Стягайте се за фронта. Слава Украине!