27

...

преди 8 месеца

За това е време здравните осигуровки да станат лична партида или застраховки. Отиваш на лекар - плащаш си. Викаш линейка - плащаш прескъпо. Вчера гледах в САЩ раждането струва 50 000 долара без застраховка. Ако искаш. Във Франция линейката се плаща. Стига сме внасяли всеки месец за да може най-ниската класа в обществото да дерибейства. И пенсиите трябва да са лична партида! На всеки според приноса и толкова! Никой не е длъжен да издържа г н и ди!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Евроатлантизъм е това, при бай Тошо такива неща НЯМАШЕ! Честита ви демокрация евродженръди!

25

Изпраните гащи

преди 8 месеца

Нищо по-различно от най-нормалното!В българското общество чалгията е издигната до ниво божество! Тя е навсякъде - в политиката, в училищата, на улицата, в семействата! От всяка втора кола се подават батки с м*тки и до тях перхидролки на фона на бясна чалгия! Така че къде тук е сензацията?

24

Анонимен

преди 8 месеца

Спешна помощ трябва да мине към ВМА. По този начин ще бъдат удовлетворени исканията им за категорията труд и т.н. Мутафчийски е доказал,че е управленец и може да налага ред. А при посегателство над спешни медици, с нарушителите ще се оправя Военна полиция и Военна прокуратура. Който е служил знае за какво става въпрос.

23

пришълецът

преди 8 месеца

Добре че сте чалгарите да обясните какво е кючек:))) арамейската ви концепция беше дотук...:)))

22

Анонимен

преди 8 месеца

Фенка на възраждане

21

321

преди 8 месеца

Че туй каква новина е? Щеше да бъде ако играеше валс или Лебедово езероили ако беше зел някой да почисти стъклата на возилото.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Така е след има няма 20 години Банго Васил ще е национален празник или Банго или празника на Мароко.А може и двата.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Жената е решила да става известна.

18

А

преди 8 месеца

тези в парламента се дърлят за националния празник. Няма нужда, скъпи дупетати, по естествен път след няколко години такъв ще е Банго Васил.

17

Къци Копейката

преди 8 месеца

И моят ромски клан така празнувахме, когато изкупихме съседния нам имот на брега на варненското езеро, за 2 лв на кв. и така друсахме гюбек на новото ми Порше Кайен. С родата от Максуда

16

Анонимен

преди 8 месеца

Ееееее,.......Ами че тя готова за съветник на Тагарев, бе.....Бърже докато някой headhunter не е взел тоз талант!

15

Анонимен

преди 8 месеца

До10.до Габонеца.По добре мароканци и габонци отколкото индианци.По добре ще е като цяло.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Чалгария Култур Култур! Слава на оркестър парламент Кукубенд! Да живеят вождовете Слави Чалгара, Боко Пъдара, Ицо Комара, Тошо Свинара и Мишо Шамара!

13

Мустафа Карадаи

преди 8 месеца

Това в Банкя ли се е случило?

12

Анонимен

преди 8 месеца

егаси шкембята има туй животно кючкчейско

11

Реалист

преди 8 месеца

Честита Ви демокрация, 34 години вече дълбаем дъното, и всеки ден се убеждавам, че има още да копаем, докато го стигнем. Може ли да сравниш онази стегната във всяко отношение държава с тая пълна скръб отвсякъде, в която е превърната държавата в момента. Важното е, че има банани, нали така другари!

10

Бай Иван

преди 8 месеца

Нормален ден в светлата демокрация ;) !!!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Ще влезем скоро в Шенген..

8

Габонеца

преди 8 месеца

Нашите индианци си мислят че могат да правят каквото си искат и в бъдеще България ще е тяхна.Ама са сбъркали в сметките.Като дойдат африканците и мароканците да живеят в България самите наши индианци ще избягат на Запад.Мароканците са като скакалци,няма оправия с тях.