149

Паню Баирски

преди 9 месеца

Нешке, не се бутай там, където не ти е работа, не виждаш ли, че ставаш за смях! Скрий се и си гледай гимнастиката, ти не разбираш от война и от политика! Искаш да оставим един мазен комунистически плъх и убиец да избива невиннии хора в една независима държава, това е типично по комунистически! Ти не си руски агент, но главата ти е куха, с промит мозък!

148

Анонимен

преди 9 месеца

Тази е просто поредната с руски паспорт у нас..

147

Анонимен

преди 9 месеца

Нешка, пак е в грешка!

146

Анонимен

преди 9 месеца

Народа скоро няма да изригва, хванали са му цаката мръсниците. Като се покачи налягането спретват едни фалшиви протести правителството пада и след 5 месеца същите престъпниса пак в парламента. Mr Tagarin си е кукла на конци, учил в Америка, съветник в Украина сега министър тука. Някой третокласен чиновник в УС му дърпа кочетата. Те всички в това правителство от мъпетите.8

145

Анонимен

преди 9 месеца

Ми щом е против войната да каже на Митрофанова, която да предаде в Москва, че баба Нешка е против СВО.

144

Баба Нешка

преди 9 месеца

Какво си се разкудкодякала бе дърта " кокошка" ? ! Едно време хулеше , заплашваше и малтретираше момичета ни , а сега стенеш като на заколение .

143

Хей рубльова

преди 9 месеца

червена роза... безплатна ще ти подаря на погребението.

142

Гойко

преди 9 месеца

А браво ето дойде нешка да ни каже баба ванга ще и е рекла .. разгеле

141

Анонимен

преди 9 месеца

Абе що хапете жената!?Не виждате ли ,че е изперкала и живее още в камсамольската си младост...

140

Анонимен

преди 9 месеца

До 173. Защо чакаш, почвай с прогреса сега , не чакай и твоя живот да си отиде. Или те е страх от няколко старци или просто не ставаш за нищо. Плужак.

139

диан0 принцес0

преди 9 месеца

личиш си иСмърдиш отдалече.

138

изпълзя пак

преди 9 месеца

На тия, на които им трябва глава да ги управлява или нямат собствена, или са роби. А ти Нешке не си руски агент , съветски агент си.

137

Просто фашисти сър

преди 9 месеца

Ами тя е русофилка и известен качествен човек значи. Ще я утрепете ли за това ?

136

аде пак

преди 9 месеца

активираха поредната пропагандаторка путлеристка и комунистка вещица и приятелка на вещицата ванга която е любимка на путин, какво повече да каже човек като и види на тази биографията, а само да добавя че познавам нейни гимнастички които тя е трмирала всички я мразят и я наричат - изроооддда

135

Анонимен

преди 9 месеца

При старостта е така....Глупавия става по глупав Мъдрия става по мъдър.При Нешка нещата вървят на зле....

134

Анонимен

преди 9 месеца

Нешке...В държавните отношения няма приятелства Има отговорност Какво значи , че ти си приятел с Путин , а Путин е убиец И ти ли ще станеш убиец . За да защитиш приятеля си .Къде тогава е отговорността ти на съвестен човек Което непрекъснато натрапваш .Комунизма отвращава.Комунизма кара брат с брат да се души.Комунизма не брани истината , а своята истина .Комунизма променя човека и го обезличава.Тъй като не за човека е създаден.

133

Анонимен

преди 9 месеца

И ко таз Вещица Русоробева ни я пуснахте да ни трови на празника ли беее ?? ?!!

132

Анонимен

преди 9 месеца

Нешка Робева като стар комунист обича да лавира с думи.Да разтяга и говори без да влиза в сърцевината.Всеки комунисти види , че истината е там , обикаля , но не навлиза.Така и Робева , засяга темата с войната и мира , но не назовава причините.Говори за мъгляви обединения..Но не конкретно за съединението на българите в една държава.Говори за противници , но я е страх да назове приятелите си.А това не е чистосърдечно.А в интерес на една идея и нейни си свои убеждения.А те са чужди нам народни .На

131

Анонимен

преди 9 месеца

Нешка е обикновена руска пешка.

130

Българин!

преди 9 месеца

"Ако искаме да сме народ, всеки трябва да си даде сметка, че трябва да намерим това, което ни обединява."Ако искате да сте народ ТРЯБВА ДА СТЕ ШЕСТ МИЛИОНА И ПОЛОВИНА БЪЛГАРОФИЛИ! НЕ РУСОФИЛИ! НЕ АМЕРИКАНОФИЛИ! А БЪЛГАРОФИЛИ! За съжаление НЕ СТЕ! И което е още по-лошо ВЕРОЯТНО НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ!