117

Анонимен

преди 8 месеца

До 131....Именно.Национален празник.А не празник на Русия .И се е чествал на Шипка.Като почит към героите.А не почит към Сан Стефанския договор...Не на ,,Пилона".

116

Василев

преди 8 месеца

Трети Март се чества като национален празник по време на Третата Българска Държава Царство България и даже когато сме воювали със Съветския съюз през ПСВ, когато са ни бомбардирали Варна и когато са направили най-кървавия атентат в църквата Света Неделя!И не може да кажете че тогава българите са били повече русофили!!!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

115

Захари Стоянов

преди 8 месеца

...В своята газета вие казвате ясно и открито, че всяко тържество на българите е смърт за Русия, че балканските държави не трябва да имат нищо свое, че те трябва да бъдат притежание на русите, или, по-ясно казано, те трябва да /се/ погълнат от вашата държава. Колко сте жестоки покровители. Колко се оправдава онова изречение, че вие правите народите на мост, за да преминете по тях, а после вземате за себе си и самия мост....

114

Анонимен

преди 8 месеца

До 121...Лошото е , че Путин иска да направи едно Крим, България и Русия..Путин също е обединител.Обедини чеченските главорези, корейските комунисти и арабските ислямисти и руските християни в една коалиция Руските олигарси и бедния руски народ в една държава.Слава на а Путин обединителя?

113

Анонимен

преди 8 месеца

Цар Петър ни даде писменост!

112

Анонимен

преди 8 месеца

Няма съмнение .За Русия всички герои от ,,Съединението " са наречени предатели.С това Русия само се позори.По късно с тези обидни думи ще се обърнат и към героите ни за национално обединение .Ще насъскват сръбския шовинизъм сред македонските земи Ще използват вече ,,модерното" ..,,фашисти"...За да ни разделят още повече с македонските българи. Нааследници на Кубрат. Като наша кръв и братя.Какво е допринесла Русия .Само една война...

111

Анонимен

преди 8 месеца

Само Русия присъединява с референдуми! Никъде другаде не питат народа!

110

Анонимен

преди 8 месеца

Истинският светъл празник е 9 септември!

109

Футбол е

преди 8 месеца

Зурлите, Юма. Доста сме скитали по земята. Не проклинаме нищо. Само бабичките ни са ни учили. А и дме им благодарни за това. Не све нито от Бабинци, НИТО ПЪК ПРЕДАТЕЛИ. Просто си я обичаме ИГРАТА, известна като футбол. ТАМ СЪМ ИЗРАСТНАЛ, както и ЮМАТА.

108

Анонимен

преди 8 месеца

И Путин иска да съедини Крим с Русия! Не е ли същото!

107

Българин съм

преди 8 месеца

Чести празник, Юма ! Не го познавате вие ного. А той е просто Иван. От Баховицата ни е. Ако, знаете къде е тя. Честит празник и за съра. Той също се казва Иван. На гроздобера ще си дойда в родната ни. ТАЗИ БАХОВИЦАТА НИ. А тя си е наша. Както и къщите, имотите и земите ни. Тези българските. Честит празник на братовчеда Радослав, известен като чорбаджи СЛАВЬО.

106

Анонимен

преди 8 месеца

Много вярвате на сказки! Няма факти!

105

Анонимен

преди 8 месеца

Важното е че са умрели за свободата на България. Честито късо Съединение.

104

Анонимен

преди 8 месеца

Никога в нямало такава корупция след 1944 година.Дори цар Борис 3 , не имал такива трагични моменти в управлението си.Той взел мерки, и в рамките на три години потушава всеки извор и проводник на корупция.Не като сегашните управници.Наследници на Кремъл.

103

Василев

преди 8 месеца

А кога ще се борим с корупцията по високите етажи на властта селяни прости!???Два месеца за смяна на прокурора, два месеца за паметника на Съветската армия, два месеца за законите и убийствата по пътищата и агресията, два месеца за убийството на Трактора, два месеца коя дата ще е националния празник, два месеца местни избори!Шест по две е равно на дванадесет, една календарна година пак си замина селяни прости!Кога ще работите и живеете в нормална държава без Мафия!Агент Кейн Фрейжър!ЦРУ!!!

102

Анонимен

преди 8 месеца

Едно знам...че малко след ,,Съединението* , България разполага с една от най мощните армии в света.Дори САЩ не може да ни се опре.Това дразни Русия.Знам.Но факт в , че по онова време всеки се съобразява с нас.

101

от 106

преди 8 месеца

Пффф дядо ми е враг на народа, мразен от БКП бил се е на Драва навремето. Баща му е герой от Дойран. Сражавали са се за България, не са рашия, сащ или т.н. Ботове ако не е вашето веднага другите излизат комунисти, путинисти и т.н. Жалки у.репки

100

Анонимен 11

преди 8 месеца

Кирчо Петков,разреши ли да празнуваме днес.

99

Анонимен

преди 8 месеца

До 106...Да бе историко....Точно пък на САЩ го показваме през 1885 година Тебе комунистическата пропаганда на това ли те научи.Че САЩ са били против Русия 1885 година.Сигурно са ти казали и , че 1885 година е имало социалисти и фашисти...мноооого си начетен.

98

Анонимен

преди 8 месеца

Питайте кмета на Царево (ГЕРБ) кой изсече гората, запълни деретата и не е почиствал коритата на реките? Как пък един журналист не се сети да му зададе тези въпроси?!?! Явно всички са на софрата заедно.