77

До потършевш

преди 1 година

Братко, какво се е объркало, защо така ?

76

Анонимен

преди 1 година

Един познат от поне 10години чака да се спуска балона за да си купи къща и резултатът е че аз изплатих моята и в момента е повече от два пъти по-скъпа, и от миналата година точно като дойде инфлацията вече имам 800лв по-малко разходи на месец. Пък той продължава да се бутат в две стаи с жена си, детето и родителите му.

75

Потърпевш

преди 1 година

Статия балон писана от строителни ***. Пиша като потърпевш на строители измамници.Никога не се хващайте с покупка на имот на зелено, освен ако не си търсите голяма беля на главата. Ще си изгубите и парите, а накрая може и да ви съдят. Сега ми остана само съдебната система да видя какво ще направи и ако ме осъдят ще трябва да напускам тази държава.

74

Брокер

преди 1 година

Вика дай ми на мене тия 300 хиляди, че инфлацията ще ти ги изяде, в моите ръце нямало да ги яде инфлацията ахахаха

73

собственик

преди 1 година

Да не сте ми пипнали къщата ей!Че земам Уинчестъра барабар со джепането веднъга!!!

72

Хахаахх

преди 1 година

Надувай момчета да стане на пърчета! Бум!

71

Планинец

преди 1 година

Заменям 300 квадрата нива в Балкана, категория 17 за 3 тризонеа на първа линия на Слънчака. Да не са засегнати от потопите! И да са напълно обзаведени!

70

Анонимен

преди 1 година

Kaто гледам картинката и как да не ти се прииска да си купиш..

69

Анонимен

преди 1 година

В западните страни ценителите се вдигат защото масово се дават апартаментите за туристическия сезон и през другото време стоят заключени. В България има много свободни но масово са 40-50-годишни панелки като много са непродаваеми защото хората предпочитат да платят за ново строителство.

68

Смех!

преди 1 година

Статия за шарани! Дръжте си ги тия имоти, бе! Халал да са ви! 120 000 евро къща с двор на Халкидики срещу 240 000 евро за панелка от 1965-та в Гео Милев за основен ремонт. Алелуя, братя!!!

67

Анонимен

преди 1 година

Брокерите са напълно излишно звено, което завишава цените.

66

Анонимен

преди 1 година

притежавам милиони и като поскъпнат още тогава ще купя защото жилищата са много ценни за баллъците алчни готови да се набутат естествено

65

Анонимен

преди 1 година

По принцип, когато е стабилна политическата обстановка цените се качват.

64

Анонимен

преди 1 година

Да ги питам аз всички дето се занимават с жилища защо навсякъде се обявяват цените в евро от къде на къде, тук е България и се работи с български лев и как никоя институция не вижда това безумие. Искат по 2000-3000 лв, че и отгоре, но за какво?!?, а и тези странни хора дето си въобразяват, че така си влагат парите са супер зле. Малко да се люшне и всичкото ново строителство ще е леш. Жалко, че селянията от зор да е в града дава тези пари, жал ми е за тях цял живот роби за нищо.

63

До 65

преди 1 година

Ами тогава го сравнявай с Бургас, а не със София. Даже Бургас е точно на морето, а Коимбра не е.

62

Пацо Терасата

преди 1 година

Те станха по скъпи от центъра на Ню Йорк.Взех един 115квадрата панелка в ,,Овча купел'' за 120 000 Евро със заем от банка,сега ще го изплащам докато съм жив.

61

Реалист

преди 1 година

До 10 години *** ще ни сложат ШАХ и МАТИмот ли?

60

Анонимен

преди 1 година

Купувай продавай

59

До 46

преди 1 година

До До 40 "Коимбра столица ли е? Хайде да не сравняваме ябълки с круши!" Не е столица, но е 4-ти по големина град в Португалия. А и не си прочел какво написах. Такива имоти тук, в градове подобни на Коимбра, струват поне с 30% отгоре. Бас държа, че не си стъпвал там. Ако беше, уверявам ти, че нямаше да ти се иска да живееш в столица, няма значение дали е българска или португалска.

58

Анонимен

преди 1 година

Мокрият сън на брокерите: Очаква се нов ръст в цените на жилищата през 2024 г. Реалността на банките: Какво ще правим с толкова много жилища през 2024 г.