27

Анонимен

преди 8 месеца

Я си представете че някой ви съди и съдът праща призовките в Ямбол, докато вие всъщност работите и живеете в Русе. Така че, държавата се налага да администрира и да ви следи къде сте във всеки един момент. За да не се случи така, че да загубите служебно делото поради неявяване.

26

дддд

преди 8 месеца

Все ми е интересно в конюшните наречени open space как изчисляват мястото като са нагъчкани един до друг. Трябва да се работи от всякъде без изискваниия за анекси.

25

:))))))))

преди 8 месеца

До Умен и красив Надай се,к-ре,на пияни жени!

24

Хмм

преди 8 месеца

Добре де... каква е тази драма при положение, че в момента работи някаква официална схема при търговските представители. Те хвърчат с колите навсякъде и проблем със закона няма.... т.е. може да ни пишат ИТ Търговски представител и да отхвърлиш накъдето искаш.

23

Хахах

преди 8 месеца

Повечето дето работят от къщи нямат договори, осигуровки и заплати така че всичко е точно. Някой вече даже си получават парите в криптовалути и сметки в чужбина за да нямат никакъв досег с територията.

22

Анонимен

преди 8 месеца

На запад има наименование Дигитални Номади точно за хората, които обикаляйки света работят дистанционно, а нашите текезесари през 2023 година ще връщат хората в комунизма с жителството! Пффф

21

За това са прави

преди 8 месеца

казва, че работи от вкъщи, напил се, качил се в колата, катастрофирал в работно време, после сЪди за трудова злополука. Ако не ви харесва да работите отдалечено с правила - връщайте се в офиса.

20

ндаа

преди 8 месеца

Българина все търси някой друг да работи вместо него!

19

Анонимен

преди 8 месеца

ЦРУ иска контрол..

18

Анонимен

преди 8 месеца

Голяма простотия.Кой ще проверява мястото, в което съм отраснал от дете ?!??Много тъпо законодателство , ориентирано към корупция и злоупотреби и унищожаване на бизнеса.Ще работя от Румъния ......за чужденци.За БГ.....крив евро макарон.

17

До 11

преди 8 месеца

Като му каже до 1 час да дойде до офиса че трябва да му даде забравени ваучери или нов телефон бързо ще го хване. Проблема е че има хора които злоупотребяват и ако може куриер да ти носи до вкъщи принтираните документи от офиса или ябълките от офиса ще им е най-добре

16

Анонимен

преди 8 месеца

За Вас може да не е от значение къде работите, принципно и за работодателя, ако само от него зависи. Ама за държавата България май не е съвсем така. Нали трябва да ви администрира и теб и работодателя, да следи паричните потоци, да си взема данъците и осигуровките, да знае къде и при кой да прати милицията, жандармите, пожарната, ГДБОП и т.н. ако се наложи...

15

господа

преди 8 месеца

послушковци от парлаМЕНТА, гледайте си нещо там на телефоните в унес, както обикновено и недейте да правите или пипате закони много много, че хич не ви се отдава.

14

от киреча

преди 8 месеца

Нашенеца върти суче и все на комунизъм го избива!

13

Умен и красив

преди 8 месеца

Ще дойде ден, в който работниците отново ще вземат нещата в свои ръце. Бавно, но идва.

12

Хмм

преди 8 месеца

Всичко е заради трудовата медицина. Едни хора се чудят как да пречат на бизнеса и вместо да му помагат гледат къде да те глобят, защото отгоре им спускат заповед че трябва да имат Н на брой актове

11

Сега това, а после

преди 8 месеца

смяна на работодател само след раздяла с бъбрек. Интересно, как работодателя ще установи да служителя да го послъгва? Някой "независим" оценител няма ли да посети имота, от който ще се извършва отдалечения труд?

10

Анонимен

преди 8 месеца

Вместо улеснение - усложнения. Страх ги е НАП и синдикатите от нещо,но какво ли...

9

Анонимен

преди 8 месеца

Абсурдите продължават със страшна сила

8

Анонимен

преди 8 месеца

Какво значение има от кой град или държава работя? Някой ако може да обясни?