87

Стига се прави

преди 8 месеца

Рундьо ти играеш казачок върху Конституцията

86

Анонимен

преди 8 месеца

"Няма абсолютно никакво значение какво говори академик Денков. Важно е какво вършат бащата на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски.", категоричен бе Радев. Липсва само Христо Иванов, вторият най-важен писач на конституции след Пеевски. Изобщо не става въпрос за русофобство или русофилство. След 1989 г. никога не е имало подобен заговор-сглобка на мафията. Петков, Василев, Борисов, Пеевски, Иванов са най-откровените противници на ЕС. Но вероятно ще получат съдебно възмездие.

85

Българин

преди 8 месеца

А пък, ако случайно съм си я забравил кърпичката, тази хороводната, да ми дадат една от техните. ПОСЛЕ ЩЕ ИМ Я ВЪРНА. Само ще си вдигна дясната. Ръката ми. Тази, с която им подписвах студентските. Още ме боли. Особено като работя несвойствени за мен дейности. Толкова многто съм се подписвал, че дори и банксов спесимен си имам. За да е цяла. Въпреки тези от ДПС и ЗУРЛИТЕ им.

84

Инженер - химик

преди 8 месеца

Аз ще го поведа хорото на някогашните ми бивши студенти, специално тези от Икономиката на търговията. Те трябва просто да ме намерят. За да е ЦЯЛА БЪЛГАРИЯТА НИ. ТАЗИ НАШАТА СИ И РОДНА. А и да ми кажт, здравейте господине. Аз пък ще им кажа как се казвам. И ще го водя. За да е цяла.

83

БЪЛГАРИН

преди 8 месеца

Хайде тези със зурлите, гайдите и акордеоните. Със житото им ги започвах. А и вода имаше тогава. После с другите. Тези за млякото, алкалоидните и виното. А пък през пролетите, минавах на тези индустриалните промишлените. Много трудни им бяха. Но пък, аз ги бях учил цели 5 г. Че дори и специалицирах при професора холандец ЙОХАНЕС. Но не БРАМС, а Смид. Знаех ги йонните двжойки професоре. Още преди Щатите. Пам пък ги научих ВАЛУТНИТЕ. Както и други важни неща. Бре ВОДЕНИЧАРЮ.

82

МИЛИАРДЕР

преди 8 месеца

Обещал съм си, че ще ги науча приятелите и приятелките ми от хотел Парк в Бургас как се прави бизнес. Само че, тези нища не стават за няколко дни. Аз се занимавам с тези неща от наз 30 г., а и има още какво да уча. ЩЕ ГИ НАУЧА. При това безплатно. Имам достатъчно. И въпреки, че знам, че няма безплатни неща в този живот. ПРОСТО ЗАЩОТО СА МИ ПРИЯТЕЛИ. ОТ ТЕЗИ ИСТИНСКИТЕ. Има неща в този живот, които не си мерят с пари. 9 ми бъчви со ВИНО. аЗ ЩЕ ИМ ДОЙДА, но не на гости. ЩЕ СИ ПЛАТЯ НОЩуВКИТЕ.

81

Анонимен

преди 8 месеца

пост 79 Заминавай Шаетан за Америка, като тебе 6 милиома българе, я че останем Вили Шопу, че съм си и султан и президент и работник. кажи бабо тенкю.

80

Анонимен

преди 8 месеца

Кво му пука за Конституцията. И без това не я спазва.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Америка има 34 трилиона долара дългове. Фалита и наближава. Саудитска Арабия и Китай забиха последния пирон в ковчега защото си продадоха Американските дългови ценни книжа - US Treasury Bonds. Всичко е въпрос на време. Нито съм русофил нито русофоб. Имам американско гражданство, жена ми също и двете ми деца също имат сини паспорти. Американците сами ще се изтеглят от техните бази защото нямат пари 800 млрд долара годишно за military is too much.

78

Анонимен

преди 8 месеца

Руменчо, чия е Камчия?

77

Анонимен

преди 8 месеца

В собственото си съзнание, Румен пилона е президент на 16-та република на СССР.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Българите живеят в България. Русофилите, като Румен пилона живеят в 16-та република на СССР.

75

Анонимен

преди 8 месеца

На снимката - националният предател Румен пилона, в процес на национално предателство.

74

Истинския въпрос

преди 8 месеца

Радев сега като го хванат с изтеклите документи от Интерпол за свръхпечалбите на България от продаване на оръжия за Украйна по време на неговия кабинет, подписван от неговите министри, дали ще гръмне некое гълъбче като бушон за да се измъкне?

73

Алена

преди 8 месеца

Гражданите на Република България избрахме да ни управлява коалицията на непримиримите борци срещу корупцията - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС , и който говори против тях е национален предател и би трябвало да бъде съден по новият закон след конституционните промени!

72

Анонимен

преди 8 месеца

Националният предател Румен пилона пак ни предава. Сефте...

71

Анонимен

преди 8 месеца

Националният предател Румен пилона направо си проси импийчмънта.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Мошениците станаха евроатлантици, само и само да си запазят старите схеми на измами. Ако се налагаше, щяхме да ходим 100 пъти на избори, но този вреден за страната "брак" по сметка, не трябваше да се случва!

69

Певец, от народните

преди 8 месеца

Тези известните от партиите и телевициите не знаят за каквопиша. А пък, то писането си има огромно значение. За разлика от думите , речите и приказките им. Тях никой не ги слуша, нито пък разбира. Като че ли са от друга Вселена. За разлика от песните му на Марков.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Националният предател Румен пилона, продал ни на чужда държава, работещ за чужди интереси пак нещо се е разревал и моли за помощ тези, които е предал и продал. Това дори не е ирония.