58

Хахах

преди 9 месеца

Само България може да поставя червени линии за собствената си култура и език. Всеки на запад и на изток от България, който иска да си припише език и култура, може само да го съжаляваме и да му припомним защо България е на хиляди години, а те не. И защо България е извора, а те само могат да пият от него.

57

Благоевград

преди 9 месеца

Ганчовци , и да скокате и да рипате се тая.Ке признаете македонците в България.

56

Мицковски

преди 9 месеца

е македонския Радев.... шпиони на Русия срещу демократична Европа

55

Майора

преди 9 месеца

Жалко"Днес " че не приемате неудобните коментари и защитавате македонците!

54

Анонимен

преди 9 месеца

Мицкоски е македонския Копейкин, може би само е малко по-умен... Американците да му предложат подобаваща цифра, и набързо ще се завърти като фурнаджийска лопата, както и нашия е правил нееднократно

53

Анонимен

преди 9 месеца

скоро ще целуваш жезъла на Курти!!

52

Оракул

преди 9 месеца

Звездите му говорят на Мицковски...

51

Еуропа отговаря

преди 9 месеца

Ну, Мицковски!!! Ну, погоди!!!

50

Анонимен

преди 9 месеца

Македонския проект? Сам си го казва че това не е държава нито народност а просто един проект създаден да пречи в региона и да създава проблеми на съседите.

49

пълна пародия

преди 9 месеца

Сакън Мицковски,после кой ще ни разсмива с поредните сиПолюции за Еуропската уния...?

48

MNENIE

преди 9 месеца

ВМРО-ДПМНЕ играят игра - искат да спечелят на нови избори , да станат управляващи и тогава ще приемат условията на ЕС - тоест - да оберат успеха .

47

Иванчо Анисий :

преди 9 месеца

Без БЮРМ в ЕС!

46

мдааа...

преди 9 месеца

И този се оказа слаба ракия.Да не стане наистина-да бяга в България.Толкова я плюе,а накрая всички тука идват.Македонци били??? йхаха...на гол тумбак чифте пищови...

45

татар-окупатор

преди 9 месеца

Не са добре край Вардаро.Секогаж кажуват,дека не само месечината е македонска,току и звездите на македонски нашепнуват. Ама от мене само едно сакам да им кажувам-албански треба да се учат.Горното го написах на един език,който според техните академичари бил ''посебен'' /отделен/и немал нищо ''заедничко''с булгарския.Сигурно и вие нищо не сте разбрали /не сте ''сфатили''/ Това е шега, разбира се.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Очилаткото се прави на важен. Космоса му е виновен на него. Толкова е зле че още не може да разбере че не може да ползва името македонци. Сега ЕС и Гърция трябва изрично да им забранят да ползват името Македония и македонци за да се научат че не може така да крадат и да се правят на магарета. Ако не се съобразят следва да им налагат санкции докато не се вразумят или не потънат в още по-голяма мизерия, което пак ще ги принуди в крайна сметка да се откажат от глупостите.

43

Радев към Мицковски

преди 9 месеца

Май трябва България да предложи да се разделят РСМ и Албания в преговорния процес. Има шанс това да вразуми малко северомакедонците.Ако ли не , остават си там, а Албанците влизат в ЕС.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Това всичкото идва от Москва.Ние с македонците сме едно и те го знаят.Москва чрез Сърбия обаче иска да ни скара!После ще иска и да спасява положението.Те винаго ''спасяват'' някого....

41

Виц:

преди 9 месеца

Лети севмак ракета в космоса.Командирът пита огняра:Санде,какви дърва слагаш в котела?Санде отговаря:прави.Командирът:слагай вече криви,че трябва да завиваме! Цитирам забавния анекдот с упътване към Мицкоски:Ристе,дойде време да слагате криви дърва в реактора на парламента ви и на вашето вмро дъпъмънъ,ще има завой на приказките.

40

Майтап Уили

преди 9 месеца

Изпитана македонска рецепта на шеф Манчев:Слагаш две павета да врат и главата на Мицковски.Един час,след като паветата омекнат и главата е...готова.

39

български избирател

преди 9 месеца

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им е бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?