262

Анонимен

преди 9 месеца

"умрелешник" Муахахахаа...това не бях го чувал. Добро!

261

QWERT

преди 9 месеца

До "ивелин" Не питам теб умрелешник. Питам който знае!

260

Мен

преди 9 месеца

От коя фирма са охранителите ? Да хванат собственика за гушата, сигурно има какво да разкаже нарочно ли са го пуснали тоя Алексей Петров на безопасно за тях разстояние...

259

Анонимен

преди 9 месеца

Брачеда Ивелинчо е малко *** на 24 години. Тежи 60 кила и висок 1.70 м, но се заканва по интеренет. Ми с тези размери нормално е да е комплексар момчето.

258

истината

преди 9 месеца

стрелецът е тръгнал нагоре с колата към алеко, преоблякъл се е по средата на пътя като турист. стига горе до алекото, с голяма раница прави преход 4-5 часа до рударци, боснек, железница. няма телефон в него за да не се следи клетката от мобилните оператори и в селото от което слиза от витоша се качва на кола 2 откъдето "туриста" необезпокоявано изчезва в небитието. оръжието е заровено някъде в гората покрай този преход, както и дрехите. алиби 100% - къде си бил - на разходка в гората.

257

Анонимен

преди 9 месеца

до 262 Като си ИВЕЛИН значи и ти знаеш къде живея щото съм ти братовчед и живеем в един град. Ела да се разберем по мъжки, пубер смееешен. Копитал някакъв адрес от нета и баш този на братовчед ми и аз се вързах. Муахахахааххаа...

256

Петкан.

преди 9 месеца

Момчета не ме интересува кои сте и какви са ви проблемите! Да се върнем на темата - Алексейката го сготвиха и то е ясно. Той с трима охранители, само? Да, бе да! Те слеските кметове имат пвоече охрана.

255

261

преди 9 месеца

Серизоно почваш да ме дразниш ...

254

"ивелин"

преди 9 месеца

До QWERT Ти Пабло Ексобар, братчед ти е Ел Пачо, ама аз ще ти кажа, че си мишка и страхличец, зщаото ме е страх, да дойда до вас, да не ми набиеш гимиите. Ама ще ти казвам, че си инфлантил, ще ти накърнявам честта и достойснтвото, когато говориш към мен с уважение и проот искаш, да ис пговорим. Да да... така ще направя аз!

253

Анонимен

преди 9 месеца

до 253 Той че братовчед ми е мишка ама се заканва по нета го знаем, но ти си копирал това което е написал като адрес някъде си. Муахахахахах...брачед ми е супер смешен....а аз си помислих наистина че си пиша с него. Муахахахаха...браво, пич, изпързаля ме!

252

"ивелин"

преди 9 месеца

До 257 Аз как се казвам, кой е брат ми, баща ми и прочие, си е моя работа! Не ме разнасяй из интернета Проблема ти е с мен, личен! Ако ще ме обиждаш, ела ме обиждай на живо, ***! Гледай да е меду 18 часа и 7 часа във всеки ден. Айде на работа!

251

QWERT

преди 9 месеца

До Анонимен 254. А яко. А аз как се казвам?

250

Анонимен

преди 9 месеца

До 254 - Аре - как му разбра имената и адреса? Че имам и аз еидн тука ... преди ме пратиха за хайвер - влзиаме у тях да го биеме, за д еме псува, а то имаше някъв 78 годишен на количка, дето дъщеря му идвала да го гледа. Изкарахме каъла на човека, че ни арестуваха ... и от тогава гледам първо, кой живее там.

249

Анонимен

преди 9 месеца

до 253 Ти не живееш на този адрес. Защо лъжеш тогава хората като това за теб с бояновци ивелиновци е лъжа? Да не си видял някъде в нета този адрес и да го копирваш тук?

248

Анонимен

преди 9 месеца

До 254 - Ако съм мишка и не те е страх от мен, вече имаш адреса. Ела и ми го кажи в очите. Ако тогава ибягам от теб, ще ме наричша, както си искаш... Иначе, засега ТИ СИ МИШКА! Цялото родословие да ми изброиш, все тая. Какво си ме "разобличил"? Аз ти казвам - ела у нас, като си мислиш, че съм детенце и мишка, та ми го покажи.

247

ПЕТКАН.

преди 9 месеца

Жената не е знаела, какво ще се случи, но е щяла да стане свидетел на това, как охранителите бягат на една страна, преди да има изтрел. Трябвало е, да я елиминират. Все пак виж работата - тя видяла стрелеца, а гардовете не го видели. Когато си гърмян два птъи, когато си бившо ДС и имаш стотици милиони, не оставяш на селските батки, да те вардят. Те не са видели, зщаото им е било латено да не видят.

246

Анонимен

преди 9 месеца

до 253 Ако живееш наистина (а ти живееш наистина там) в град Варна , кв. Младост 1, блок 115, вход 7, етаж 5, апт. 13, ти се казваш Ивелин Златинов Лефтеров, *** се казва Цветанка Лефтерова, сестра ти се казва Павлина Лефтерова, а ти след като си разобличен кой си и го знаеш много добре, но не си признаваш означава че си същата мишкa като баща си Златин Железов Лефтеров! Понял, пубер инфантилен?

245

Анонимен

преди 9 месеца

до 251 Наприказва една гаюа плява глупсоти. Какви полицаи, какви баби, какви ивлицонвци, бояновци? Ела след 18:00 и ще си поговорим.

244

ПЕТКАН

преди 9 месеца

До ИВАН - Аз имам по-добри върпос за тебе - Защо телохранителите са били на 30 метра? Ще речеш, че са искали, да са на безопасно разстояние и да не пречат. Въпрос номер 2 - Защо е застелна и жената, а не по охранителите? Верията, представена от медиите е, че Алексей Петров е бил повален още с пърия изтрел, като е бил ударен в главата, след което е имало още няколко изтрела в него. Защо е стреляно и по жената? Аз ще ти кажа

243

Анонимен

преди 9 месеца

до 246 Последния път като искахме да дойдем у вас за да видим баба ни, едно бивше ченге ни попречи на входа да се качим до вас, както знаеш. Казахме му да дойде с нас до вас и да се увери че не сме крадци, но то ченгенцето смешно не разреши. Е, след това го поудуши малко бат ти Боян и онова се насраааа и викна ченгета. Та у вас вече няма за какво да идвам. Баба я няма вече, Ивелинчо.