210

Winston Churchill

преди 9 месеца

САЩ ДА ПРАЩАТ ВАССАЛИТЕ СИ АФРИКАНЦИ--НИГЕРИИИЦИТЕ СА 220 МИЛЛИОНА !!!..И ПОНЕ 5 МИЛЛИОНА НИГЕРИЕЦ могат да се прежалят и дда се бият с украйнски униформи на страната на Украйна ...НИГЕРИЯ БЕШЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ И ВАЖЕН ВАССАЛ НА САЩ ПО ВРЕМЕТО НА СТУДЕНАТА ВОЙНА, срещу СССР в Африка .ТЕ СА в БРИТАНСКАТА ОБЩНОСТ (ЕКС-ИМПЕРИЯТА), СЛЕД НЕЗАВИСИМОСТТА СИ ПРЕЗ 1966 год .

209

Анонимен

преди 9 месеца

98 рубли за долар. Не им трябва контра офанзива на Украинците,а да издържат докато руската *** фалира.

208

Анонимен123

преди 9 месеца

НАЙ накрая..... ДНЕС.БГ да пишат истината.... Че срещу Русия нямат шанс. Тя ще спечели.

207

Феминистът

преди 9 месеца

Украйна е сексиска робовладелска държава с безпределно развихрила се военщина - човекомразието на украинските военкомати го доказва ежедневно. Тя и Русия не стои по-долу по този показател, но по-големите руски ресурси от наборни роби правят нещата малко по-поносими, а огромната руска територия създава добри условия за нелегално укриване от армия и мобилизация. Така че им пожелавам да се избиват взаимно колкото си искат.

206

Анонимен

преди 9 месеца

Украинците трябваше да сключат примирие през април миналата година в Истамбул. Тогава щяха да получат най-добри условия. Руснаците вече се взеха в ръце. И не ми обяснявайте каква *** била Русия. През 1945 са били още по-голяма ***, но са влезли в Берлин (и в София също).

205

Анонимен

преди 9 месеца

Зелето се вкисна, време е да го изхвърлят.

204

Анонимен

преди 9 месеца

Какво стана с онези страшни немски котенца ,дето ги кръстиха лейопърд?Вече ги няма по фронта?Бръдлитата също не се виждат?Свършиха ли , или укропите ги продадоха?

203

Полковник

преди 9 месеца

За глупавите коментари на Улкрофила по долу само да кажа че укритие не могат Донецк да превземат какво остава за Москва.Отново пропагандата не спира да говори за Ф16ки и Абрамси които щели да обърнат войната.Така беше и с Леопардите ама те изгоряха.Забележете признават си че искат да обърнат хода значи яко са загазили с тая контраофанзива.

202

Стикс

преди 9 месеца

Само един *** е синьо-жълтият Укрофил. Пише истерично, по няколко пъти, за да прави вятър!

201

на плочта ще пише

преди 9 месеца

Изчезнал вид: укропитек-малоумникус нато раболепникус от страна 404

200

реалист

преди 9 месеца

Всеки божи ден между 500 и 800 укропа поемат към небето.Други 1000-2000 просто ще страдат цял живот ,задето са продали здравето си за долари.Въпроса е кога числото платени укропи ще падне под критичното.По-умните 1-2 милиона избягаха.Други 1-2 милиона укропа се крият по дупките, и за нищо на света няма да си покажат носа.Остават около 200 000 , които да Нова година ще тръгнат към висините ,или към руските лагери.

199

ХайлЗеленскиЦионизъм

преди 9 месеца

А Русия и Китай като победят лиг льовците от НАТО - какво ще стане с тая демократура на юдаизма?!?

198

Анонимен

преди 9 месеца

До 221 А д те повечето са украинци дето се правят на българи,не си ли го разбрал

197

Крокодилът Гена

преди 9 месеца

Алигаторите изядоха леопардите, наред идват ей брам сите.

196

Анонимен

преди 9 месеца

Наистина не им пукка на укропиитеците за техните. Всеки ден по 500-1000 укро войника умират. На сигурна смърт ги пращат в самоубийствени атаки. Руснаците са изградили 4-5 защитни линии - окопи, минни полета, буферни зони. Само луд би тръгнал на сигурна смърт. Появиха се видеа от унгарските райони на Украйна, карпатска област, там има етнически унгарци. Насила ги арестуват по улицата, уж за справка и ги пращат. Виктор Орбан скочи и вика: "Ние няма да позволим унгарска кръв да се лее за Украйна".

195

aZ-ът

преди 9 месеца

Либерастията, сега CNN и те ли са ***, *** и руски пропагандари? Боже българския либераслък сте толкова първосигнални и илементарни, такива посредствени , ялови жалкати сте , че човек му е жал да продължи да ви обижда

194

Щерю

преди 9 месеца

Щели да му пръснат главата и без прочие...

193

ХА ХА ХА!

преди 9 месеца

До Укро-некрофил: "като дойдат Ейбрамсите" ! ХА ХА ХА ХА! така преди раздувахте за немските мачки, ама они се разбегая!

192

Тед

преди 9 месеца

Много трудно ще бъде приемането на истината от либералният планктон. Година и половина създаваха паралелна реалност, в която ще живеят дори и след приключването на конфликта. Скъпи либерасти, време е да си махнете розовите очила. Страна 404 функционира на изкуствено дишане повече от година. От напъните на "великото нато" излиза само СО2. 4 армии подред вече са унищожени, всичкото старо желязо изгоря, а САЩ потриват ръце от превъоръжаването на оголената Европа, те са зад океана....

191

Анонимен

преди 9 месеца

След неуспеха на контрата много западни наемници казваха ,че само психично болен може да остане и да се бие в Украйна.Украинското командване е пълна трагедията и се действа против всякакви военни стратегии,което води до невероятни загуби на хора и техника