74

75

преди 9 месеца

До До 75 - И аз. Ако ми посочиш къде са, ще се радвам да ги видя.

73

Анонимен

преди 9 месеца

В моя трудов договор пише че не трябва да подронвам авторитета на фирмата, ако го има и в договора на тоя от БАН, затова е махнат пък и от чисто човешка гледна точка простащината никой не я награждава

72

Анонимен

преди 9 месеца

До 75 - Тези пръс, с коти обиете минуси, скоро ще може само носовете да си чешете с тях. Свърши се вашата. КРАЙ!

71

До 75

преди 9 месеца

Знаех си, че в темата пишат корумпета от съдебната система.

70

Анонимен

преди 9 месеца

"дружеството инж. Илза Чинкова" - Назначена по партийна линия, изпълняваща длъжността за семица. Ще го възстановят на служба отчно 2 минути, след като я сменят. Това за ТЕЦ Марица.

69

NoWay

преди 9 месеца

Няколко принципни положения: 1. Недопустимо е упражняването на насилие над друг човек (без значение жена или мъж) 2. Ако това се случи, насилникът се наказва ефективно от държавата. 3. Всеки има право да формира собствено мнение и да го изразява, доколкото изразяването му не е престъпление. 4. Морално укоримите действия, които не са криминализирани не са повод нито за насилие, нито за друга репресия спрямо извършилия ги.

68

Анонимен

преди 9 месеца

"Правно основание: Неспособен да си върши работата." - Успех да докажеш това в съда! Ще се свържа с човкеа по-ксъно тази вечер, ако някой ми даде контактки и ще му предложа правна защита и публична подкрепа. Това НЕ МОЖЕ да продлжава. Подобно нещо е деградирало САЩ и повечето от Европа и щетите ще са там с десетилетия. Не бива, да се допусак и тук!

67

Анонимен

преди 9 месеца

Колко *** трябва да си, че и във фейса да го напишеш, затова и са им толкоз ниски заплатите в Бан

66

До 68

преди 9 месеца

" Жените, които пият и спят с различни мъже, не са *** а сексуално разкрепостени, еманципирани и умни млади дами." и не са нарязали никой мъж с макетен нож. Интересно мен що ми цензурират копираното от теб? Ти си връзкар. Като Г.Г

65

много хора не

преди 9 месеца

разбраха че с тези горещи теми за насилие печелят политиците и съдиите като фокуса се измества от корупция, измиращи десетки хора само поради лошото и ограбвано здравеопазване в поставяне жените в по висока каста както в индия, а мъжете наравно с домашните любимци. Просто не трябва насилие срещу хората, а не да се делят жертвите като по важни щом са жени. И политиците печелят време докато хората вече не говорят за чекмеджета и никой не контролира общ поръчки и далавери

64

Анонимен

преди 9 месеца

Съдът ще го върне обратно на работа. Ще му платят социални помощи в Бюрото по труда, после и неустойки за пропуснати ползи и вреди и репутация и достойнство. Бъдете спокойни.

63

Анонимен

преди 9 месеца

Жените, които пият и спят с различни мъже, не са *** а сексуално разкрепостени, еманципирани и умни млади дами. Мъжете, които спят с много ртакива жени, за ужасяващи чудовища, възползващи се от нежната, деликанта и ранима женска душа (всъщност от друго се възпозлват и нека да ви кажа - не е ***, че да се изтърка) ... И заслужават хокания и упреци. А някой да даде гепи на такъв, че еовършал 5 от "вървежните дами" за една седцмица,а и давата са грозни шовинисти ... А жените са жертви.

62

До 63

преди 9 месеца

Правно основание: Неспособен да си върши работата. С такова изродено мислене как ще работиш? Ще подрониш авторитета на БАН.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Слава на мъченика Радослав Марков . Слава на всички мъченици които се борят против сатанистите.. Тяхно е царството небесно.. славата им ще бъде вечна

60

Анонимен

преди 9 месеца

Някои хора още не са разбрали, че фашизмът дойде с "Промяната" и вече няма свобода на словото. Има фашистки репресии, уволняване, политическа намеса в съда, прокуратурата, МВР, БАН, в работата на съдебните лекари и решенията им. Чудя се, дали "Случаят Дебора" не е "Запалването на Райхстага" за нашите отново появили се фашисти, 100 години след първото им появяване. Празнуват стогодишнина. Имат голям юбилей.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Измислил си е, че експериментира. В действителност не е. ***.

58

Анонимен

преди 9 месеца

И на какво правно основание ще го освободят, ако не е тайна?

57

Искаме истината

преди 9 месеца

Искаме истината за Дебора, чадъра над Георги, корупцията в съдебната система, кой за колко се продаде, кой е извършителят и кой поръчителят. Такива показни уволнения на дребни риби като тоя от БАН не могат да ни затворят очите.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Правил си експеримент човека,нали е учен,ама не особено умен!

55

Анонимен

преди 9 месеца

Ами добре са направили от БАН и марицата, обществото ни е болно и проядено, подрастващите четат , гледат и копират готините батковците и колкото и нови закони да добавяме, ако не си променим мисленето, все тая