139

Обикновен педал

преди 9 месеца

Връзката Пеевски,Боко,Киро,Асен и Христо Как се води интимна ли . Защото доколкото знам там Пеевски ги *** всички Ако им пръсне дупетата това лека или средно тежка повреда е ?

138

Анонимен

преди 9 месеца

Преди клатех една рускиня, нямах друга тогава по грозна! След като все пак разбрах че ни освободили от турско робство и аз я освободих! Дет се вика, да върна услугата!

137

Анонимен

преди 9 месеца

Премиерчето има вид на ротационно насилвано от интимните му партньорчета.

136

жена

преди 9 месеца

Сега, аз като жена съм обидена от такива закони, защото чрез тях се отнасят снизходително с мен и ми намекват, че съм мал.оyмна и не съм способна да преценя с какъв се захващам и накъде вървят нещата. Мога ли да ги съдя за обида?

135

Анонимен

преди 9 месеца

Престъпниците се отчитат на правителство и президент ,всичко друго е ала бала.

134

Анонимен

преди 9 месеца

Най-накрая термин, с който да наричаме сглобкаджиите.

133

Киро Канадеца

преди 9 месеца

Местните чадъри на съддии, прокурори и мвр остават, разбара ли сме да действат , след местните избори ще правим и наши, редно е! Слава Украине!

132

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 144 Не знам дали е наркозависима, но силикон на 18 си е обезобразявяне на женското тяло, мейби пишман мутричката се е чувствал заплашен, от това да го разкрие пред жена му и детето му, затова е постъпил така варварски :))

131

Анонимен

преди 9 месеца

Има хора, които не си сменят интимните партньори като носни кърпички.

130

Анонимен

преди 9 месеца

Да ви светна министърчета как се произвеждат проститутките, значи те обикновенно са влюбени в сутеноьора си, освен това са зависими от него най-често наркозависими. Това което в момента се случи е просто една прашинка от цялата система за търговия и трафик на жени, там е проблема не в присъдите които каквото и да правите пак ще са условни и без резултат!

129

Анонимен

преди 9 месеца

То така или иначе и да таковаш жена накрая свършваш с ръка, като цяло жената е да работи без пари... Не знам някой имал ли е друга полза от жена?

128

Анонимен

преди 9 месеца

Дайте друга новина Днес, че прекалено интимен взех да ставам, доскуча ми :)))

127

Анонимен

преди 9 месеца

"Когато имаме интимност без да е налице съжителство нямаме този проблем," - Или са водиш на адрес там или ни са водиш ... аман от глупости. Па и аз бях с една уфта марда грооозна проста гадна че кат *** изнерваше, фатах я пред врата я оставях, мятах и чантата и тлкоз... Сега кво? Ше м вика пулиция да я псунат пак ли? Арреееее баста!

126

Анонимен

преди 9 месеца

Ако са имали интимна връзка, но не живеят заедно, как насилието между тях ще е домашно насилие?

125

Старшина школник

преди 9 месеца

Фазан -Аз в армията си набих около 300 зари, селяци сте момчета, селяци....не ги разбирате някои работи!

124

Анонимен

преди 9 месеца

"смисъла на закона е да осигури НЕЗАБАВНА ЗАЩИТА на жертвата от насилника когато те живеят съвместно, т.е. да се прекрати насилието, като се изведе насилиника от жилището" - Ам ... чие е жилището? Защото, ако "жертвата" самонабедиила се има проблеми, да си ходи.

123

До 123

преди 9 месеца

Човече наеми си добър адвокат, чакат те много дела, за сексуален и психически, а защо не и икономически тормоз.

122

Анонимен

преди 9 месеца

До 100 "В тоя ред на мисли уважаваният министър може ли да ми каже дали моята дясна,а понякога и лява ръка ми е интимен партньор или не .." Ами да, и едната ти ръка може да те съди, че си й изневерил с другата и си накърнил чувствата й, обаче понеже сама няма да може да те съди, веднага ще бъде сформирано НПО, което да защити правата й.

121

Анонимен

преди 9 месеца

смисъла на закона е да осигури НЕЗАБАВНА ЗАЩИТА на жертвата от насилника когато те живеят съвместно, т.е. да се прекрати насилието, като се изведе насилиника от жилището или се настани жертвата в защитено жилище, така че да неможе да влиае на жертвтата в един бъдещ съдебен процес. Когато имаме интимност без да е налице съжителство нямаме този проблем, тъй като на жертвата не и се налага да споделя едно жилище с насилника, а всяко проникване в жилището на жертвата само по себе си е престъпление

120

Анонимен

преди 9 месеца

Ако бяхме истинса, МЪЖКА държава, просот някой щеше да го гръми и всички да се направя на ударени и толкова ...