19

Болгар

преди 9 месеца

Тя, Москва ни натиска от 150 години

18

Анонимен

преди 9 месеца

Не го очаквах това от албанците. Значи както всичко в тая охридска локва и албанците са им даже ментета? Кое тук е неясно? Или признават, или си киснат в световна изолация. Ако гледаме в бъдеще. Албанците щом са всписани вече в Конституцията на локвата, имат право да предявят териториални претенции към собственото си население. Т.е. ще си вземат земите с техните си албанци? В случая е доста хитър и подъл ход, но поне се грижат за сънародниците си. Или пък са просто иди0Ти.

17

Анонимен

преди 9 месеца

По-добре ние да чакаме някой да натисне БЮРМ.

16

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 16 А какви точно производство имат македонците извън селското стопанство? Доста има да ровиш.

15

посолствоТО ?

преди 9 месеца

Ние не натискам.Само споделяме твърдото наше решение.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Даже и да е истина вицът, че Москва винаги е натискала България по отношение на връзките в Югославия и македонския въпрос, то това вече е история. Руснаците няма да си губят времето с неадекватни джуджeтa.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Защо да ги спираме от ЕС? По-гаден номер не можем да им измислим. Тогава и те ще си закрият всички производства, ще се задългат да имат само прави краставици, а правителството им ще се назначава от посолството. Не можем да ги оставим независими. Няма само ние да сърбаме попарата гореща.

12

То

преди 9 месеца

Москва няма как да ни натисне, но от Брюксел и Вашингтон а само са намекнали, а Кирчо и Бойко са клекнали. Било на колене само или в партер. По избор на ,,партньорите''

11

Анонимен

преди 9 месеца

България трябва незабавно да свали всички пречки пред македония за ЕС, всичко друго е игра в полза на путин. Дори и да приемат законите, мислите ли че отношението към България ще се промени ? С натиск и насилие се постига само повече натиск и насилие, разберете го.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Нека ни натиснат, пък тях ще ги натиснат от САЩ

9

Муню

преди 9 месеца

Само ще припомня, че Киро и Кокоро вдигнаха ветото миналата година горе долу по това време с обяснението, че Макрон и Франция гарантирали правата на българите в Македония и как те щяли да бъдат записани в конституцията. Коментар от жълтопaветниците нещо?

8

Анонимен

преди 9 месеца

За чий им е ЕС нали са вселенска суперсила?

7

ГМО правителство

преди 9 месеца

Ние отдавна сме натиснати.Парата не мирише.

6

Тихомир Гърмидолски

преди 9 месеца

На северните македонци защо им е ЕС, нали си имат Луната, изконна зЕмя северномакедонска.

5

Караджата

преди 9 месеца

Смятайте за каква бeзгръбнaчна yтaйкa ни смятат македонците още от соц времето. Навремето било Москва, сега Брюксел и Париж, няма значение кой е шефа, при всички положения българският плaзмoдий ще се разплуе. Само трябва да са търпеливи и да не спират да лобират европейските шефчета, пък българите нека си пишат протестните ноти когато макетата периодично пребиват и тормозят инакомислещите. Най-унизителното положие, от национална гледна точка, в момента е да бъдеш български гражданин.

4

Анонимен

преди 9 месеца

България трябва незабавно да свали всички пречки пред македония за ЕС ... всичко друго е игра в полза на путин

3

Анонимен

преди 9 месеца

Като не искат ще седят извън ЕС някъде между Анадола и Албания.

2

Анонимен

преди 9 месеца

С право очакват това не е държава, а управлявана отвън колонния, като нищо ще натиснат Кирчо и Боко и те веднага ще клекнат.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Ясно им е само ,че ще има отново Вето. Защото продължават с голямата антибългарска реторика , натиск върху Българите там, агресия и тн.Скоро няма да видят ЕС. Албания вече тръгва да се отделя от македония. ще седат като турчина деситилетия в нищото.