42

Хааа ха ха

преди 9 месеца

За меките китки пак Путин е виновен. Пууууу.....

41

Анонимен

преди 9 месеца

Съдийката дъщеря ли имаше?

40

Анонимен

преди 9 месеца

Няма ли яки момчета с нормална ценностна система?

39

!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 месеца

А замисляли ли сте се дали на тази съдийка не и е платено нарочно да предизвика този скандал като пусне престъпника за да прекарат Истанбулската Конвенция ? Закони си има но защо въпреки явното прастъпление не се изпълняват и този е пуснат на свобода

38

Анонимен

преди 9 месеца

Само да не се окаже, че го е завлякла с наркотици, че тогава историята ще придобие интересен обрат.

37

toti

преди 9 месеца

Не цяла нощ а 10 нощи да заседават,за да итърсят съдебната с-*** от подкупни и алчни съдии ,положението ще си е СЪЩОТО КОГАТ ТЛИСТИТЕ ПАЧКИ СЕ ДАВАТ ПОД МАСАТА !!!

36

Перник

преди 9 месеца

Като онова синче син на прокурор от Перник - сумати хора преби правейки се на мутра (разбира се удряйки изненадващо и скришно и после гаврейки се, докато човек е зашеметен) - опитват се да го измъкнат това л*но от ареста от година и накрая тихомълком го изкараха. Да търси "отмъщение" за това, че някой от жертвите му "си позволява" да се оплаче. Такива само едно нещо ги оправя! насилник сам не се спира-трябва да бъде спрян! Иначе скоравява и продължава! И прокурорското синче, и този - знаете къде

35

До 34

преди 9 месеца

Не, приятелю ! Не се затваряй , а пребивай и ти ! ! ! В САЩ "чичко Колт " е направил днешната им демокрация , а нашите полУтици я следва като жалки кученца !

34

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 23Големият мъжкар защо не си е тръгнал по пътя и да не се занимава с такава? Като е толкод як все е щял да си намери мома като за него. Ама той комплексар отмъстителен.

33

Гешев

преди 9 месеца

Амииии, продават макетни ножчета . Какво още чакат близките на нарязаното момиче ? Та травмата от това рязане ще остане и живот за това момиче няма вече !!! А за неадекватна присъда - затвор , с дълъг срок за тази съдийка ! Кога ще видим съдия -престъпник в затвора ??? Може би никога ! Както и не видяхме политици-престъпници в затвора ! Само в България е възможно това !

32

Анонимен

преди 9 месеца

Искаме да чуем историята на момчето по телевизията, Как е страдало и как от мъка и отчаяние е направило немислимото. Да чуем цялата истина. Не е възможно без причина да се е случило това голямо нещастие и голяма трагедия. Две деца са жертви на тази трагедия. Едното ще страда в болницата, другото ще страда в затвора.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Когато бях пребит на работното място не съм търсил съдействие от полиция и правосъдна система, точно заради това ! В такъв случай се затваряш в себе си и с години се бориш за живота си !

30

Анонимен

преди 9 месеца

Такива като тоя ги има в всеки град, в гр Бобов дол има такива къде системно тормозят хората такива хора са приближени до Гешев и Борисов, Пеевски

29

Анонимен

преди 9 месеца

Г-н Сарафов това са вашите некорумпирани,недосегаеми ,алчни и безочливи служители.Не е само в Стара Загоранавсякъде в България тези на които им плащаме осигуровките тези ,който с лека ръка пускат убийци ,изнасилвачи и грабежлии не ви ли е страх че в живота всичко се връща ,че утре може да е някой от вас.Тогава какво ще направите и тези 240 лежачи няма да ви помогнат.

28

Анонимен

преди 9 месеца

А нещо за психологичекото състояние на жертвата. Психичните травми не са по-малки. За тях няма ли да има наказание.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Нали дупетатите много ги е грижа за промяна на конституцията. Къде са точките за уволняване на съдии и поставяне под отговорност. Тези са над господ. Правят си каквото искат и никой няма право да ги съди.

26

89

преди 9 месеца

Не ви ли е срам, господа съдии от Окръжен съд Стара Загора, които сте пренебрегнали Лекарската квалификация за Средна телесна повреда и сте я приравнили до Лека? Но защо ли питам? Не , Не ви е срам!!! Вие не познавате такова чувство!

25

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 9 Знае се кой е, работи, по-скоро работеше до снощи като охрана в Кавали клуб. Не е някъв мистичен човек.

24

Ужас

преди 9 месеца

Толкова са нагли и наяли от съдебната система че при такъв драстичен случай не им пука за хората?!

23

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 20. Всъщност не знам дали има такива...цветя...Много се съмнявам.