601

Гунчо

преди 11 месеца

Блек лаЙногнус било месото от хамерика!!! замразено 20 годишно от държавен резерв Ало готвач -*** кой те познава тебе? Във Ресторант на Нусрет,ако изобщо знаеш кой е, сме яли телешко от породата Лимузин, 5 човека със десертите, със златни хамбургери за децата за 930 лева.

600

Анонимен

преди 11 месеца

Ася аз си купих наскоро свински вратни пържоли, но на цяло парче -16 лева и нещо за кило и 200 някъде от фирмен магазин.По-скъпо е, но пържолата си я режа 2,5 см дебела към 3 см. 5 пържоли направих и едно крайче. (250 гр едната) Какви са тези пържоли твоите две по 150 грама - 300 гр. двете. Не знам. Нещо за шницел ли?

599

Анонимен

преди 11 месеца

Прочетох в интервюто "скариди-лайнярки" в Гърция и не поисках да прочета от какво още разбира. Аз пак ще отида в Гърция. Тоя нека сам да се чуди как да си напълни кръчмата.

598

Анонимен

преди 11 месеца

Абе неприятни личности, защо изобщо коментираме. Кашевари.

597

Анонимен

преди 11 месеца

При готвач Петров не бих стъпил отново, при Ангелов също никога, а при онзи татуирания и онази изрусената няма начин, гнус ме е. Парите са си мои.

596

Анонимен

преди 11 месеца

Слуги с претенции за елит.

595

Анонимен

преди 11 месеца

Лека му пръст на Майстор Миро, никога не се е титулувал шеф, макар да бе единственият в България. Посрещаше и изпращаше с усмивка, сядаше на масата и някакъв комплимент. Кога отново ще имаме такъв?

594

Аз

преди 11 месеца

Шефове били, на 10 тигана и толкова тенджери. Чак да му стане смешно на човек. Дръжте се нормално, изпълнявайте си функцията и дотам. Няма откъде да знаете какво има или няма в главата на седналия на масата и не ви е работа. Просто обслужвайте!

593

Същият

преди 11 месеца

Браво на шеф Петров.Крсйно време е цървуланковци дане се правят на сноби.Азлично никога не бих си поръчал отвъдморската пържола.Но това си е мое решение.Кскто си казвахме едно време дядо му се бръснеше с мотика,с той сега ми се прави на голямата работа.Я да вземе да удари една глава лук на коляното и да се наяде като човек.Добре ще да е да си припомним притчата за жабата и гьола.

592

Анонимен

преди 11 месеца

Готвачи, какво да се очаква. Малко над нивото на миячи.

591

Бай Х

преди 11 месеца

Чудесен.......невероятен....както казва Любо Пенев.....невероятен наглец

590

Анонимен

преди 11 месеца

Добре, че шеф Петров е готвач, а не е лекар, еле пък хирург. И светилата там се самозабравиха от парите си в болниците и ни режат като пържола на тезгях. Аман от популизъм и криене на голи *** един на друг.

589

Анонимен

преди 11 месеца

Като продаваш на грамаж е редно да попиташ колко е достатъчно, а не давай колкото си искам, пък самоходната касичка да плаща... Видели сте го човека и сте решили да го ощавите колкото може, вместо да ви залежава говеждото у фризера, защото никой не го ще...

588

Анонимен

преди 11 месеца

Поне този изглеждаше по-различен, така се показваше, а се оказа обикновен кашавар.

587

Анонимен

преди 11 месеца

Докога ще се големеят, научили 5 техники и 100 рецепти. Ами таблицата за умножение се учи във втори клас. Експериментирали, яжте си го сами. Готвачи, що им се вързваме :)

586

Анонимен

преди 11 месеца

Искам шеф Токев да каже нещо по темата, а не този отвратителен чичко, който само обижда.........Естествено, че не сме Ви на нивото, шеф Петров - ние на обиждаме като вас. Вашето ниво е дъното. :-)

585

Така се става богат!

преди 11 месеца

Чакам съобщение пребит кръчмар иманяр!

584

А бе

преди 11 месеца

Поредния готвач с претенции. Отиди и опитай, после коментирай. Можеш ли да различиш месо от умряла крава от истинско?

583

Е

преди 11 месеца

Все ще се намерят хора, които от суета или показност ще ходят в заведенията на т.н. главни готвачи, докато не осъзнаят колко е реалната стойност на храната. Дори да застане до мен, бих изгонил. Там съм да се храня спокойно. Шефчета, мястото ви е в кухнята, да е вкусно, а не украсено.

582

Шев на кенеф

преди 11 месеца

Когато спрете да им ходите по ресторантите на тия шопари и пияници, ще им дойде акъла.