Блек лаЙногнус било месото от хамерика!!! замразено 20 годишно от държавен резерв Ало готвач -*** кой те познава тебе? Във Ресторант на Нусрет,ако изобщо знаеш кой е, сме яли телешко от породата Лимузин, 5 човека със десертите, със златни хамбургери за децата за 930 лева.
Ася аз си купих наскоро свински вратни пържоли, но на цяло парче -16 лева и нещо за кило и 200 някъде от фирмен магазин.По-скъпо е, но пържолата си я режа 2,5 см дебела към 3 см. 5 пържоли направих и едно крайче. (250 гр едната) Какви са тези пържоли твоите две по 150 грама - 300 гр. двете. Не знам. Нещо за шницел ли?
Прочетох в интервюто "скариди-лайнярки" в Гърция и не поисках да прочета от какво още разбира. Аз пак ще отида в Гърция. Тоя нека сам да се чуди как да си напълни кръчмата.
При готвач Петров не бих стъпил отново, при Ангелов също никога, а при онзи татуирания и онази изрусената няма начин, гнус ме е. Парите са си мои.
Лека му пръст на Майстор Миро, никога не се е титулувал шеф, макар да бе единственият в България. Посрещаше и изпращаше с усмивка, сядаше на масата и някакъв комплимент. Кога отново ще имаме такъв?
Шефове били, на 10 тигана и толкова тенджери. Чак да му стане смешно на човек. Дръжте се нормално, изпълнявайте си функцията и дотам. Няма откъде да знаете какво има или няма в главата на седналия на масата и не ви е работа. Просто обслужвайте!
Браво на шеф Петров.Крсйно време е цървуланковци дане се правят на сноби.Азлично никога не бих си поръчал отвъдморската пържола.Но това си е мое решение.Кскто си казвахме едно време дядо му се бръснеше с мотика,с той сега ми се прави на голямата работа.Я да вземе да удари една глава лук на коляното и да се наяде като човек.Добре ще да е да си припомним притчата за жабата и гьола.
Добре, че шеф Петров е готвач, а не е лекар, еле пък хирург. И светилата там се самозабравиха от парите си в болниците и ни режат като пържола на тезгях. Аман от популизъм и криене на голи *** един на друг.
Като продаваш на грамаж е редно да попиташ колко е достатъчно, а не давай колкото си искам, пък самоходната касичка да плаща... Видели сте го човека и сте решили да го ощавите колкото може, вместо да ви залежава говеждото у фризера, защото никой не го ще...
Докога ще се големеят, научили 5 техники и 100 рецепти. Ами таблицата за умножение се учи във втори клас. Експериментирали, яжте си го сами. Готвачи, що им се вързваме :)
Искам шеф Токев да каже нещо по темата, а не този отвратителен чичко, който само обижда.........Естествено, че не сме Ви на нивото, шеф Петров - ние на обиждаме като вас. Вашето ниво е дъното. :-)
Поредния готвач с претенции. Отиди и опитай, после коментирай. Можеш ли да различиш месо от умряла крава от истинско?
Все ще се намерят хора, които от суета или показност ще ходят в заведенията на т.н. главни готвачи, докато не осъзнаят колко е реалната стойност на храната. Дори да застане до мен, бих изгонил. Там съм да се храня спокойно. Шефчета, мястото ви е в кухнята, да е вкусно, а не украсено.
Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас