46

браво

преди 10 месеца

Трябваше изобщо да не се включва в тази сделка. Ха сега са видя колко кораба ще идат в Одеса. Няма само джендърите да налагат санкции.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Спокойно бе, жълтопаветки. Нали им свършиха ракетите на руснаците Юни миналата година? Значи няма с какво да потапят кораби, недейте се пеняви. Хахахах.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Бай Реджеп каза че възнамерява да продължава да си врътка далаверата със зърното, па ако е толкова ербап може да потопи некой кораб под турски флаг

43

Истина

преди 10 месеца

Това е добра новина за мира в Европа.Дрънкането на оръжие ще секне в пристанищата на Украйна и няма изход освен да седнат да преговарят с руснаците.Време е СВО да приключи дори и в този момент с превзети и предадени земи и да се мине към преговори за доброто на Европа.От тази СВО страдат най много европейците и това страдание ще се задълбочава каквото и да ни говорят политиците.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Ще ги потапят и още как!За това дават толкова време-да не каже някой бозав "ама аз не знаех".Щом се буташ между воюващи си търси ритника :) Нека да пробва някой!

41

Василев

преди 10 месеца

Като ви казвам, че Русия Турция са най-големите врагове на България малко си отпушете ушите и си отворете очите!Турция откъде накъде ще затваря Босфора, а да не говорим че е член на НАТО!Това в Български интерес ли е двете империи да си шушукат и да си разпределят сферите на влияние???Съвсем друга щеше да бъде развоя на войната ако в Черно море бяха навлезли натовски военни кораби!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

40

(-_-)

преди 10 месеца

Конфликта ескалира и ние ставаме мишена в благодарение на загубените ни управляващи.. Това не го ли виждате? Щото съдбата на тая бивша съветска република не ни грее, ама хич! Дее и *** на рите про сти селс ки нег рамот ни!

39

(-_-)

преди 10 месеца

Къде точно ще отидат тия кораби, като няма пристанище?

38

Анонимен

преди 10 месеца

А така..и ко стана ся-ВЗЕХА ВИ МОРЕТО!За сега...поиграйте си пак с моста(който построи Русия) и ще ви вземат още нещо :) Аз пък забравих-то май НИЩО не ви остана.Ритайте още мечока... :)

37

Фантасмагории

преди 10 месеца

Много ми е интересно как руснаците ще нападнат например турски търговски кораб, който отива да товари пшеница. Или китайски, или индийски кораб. И ако нападнатият кораб плава под флага на страна от НАТО, като Турция например, това автоматично означава, че джуджето обявява война на НАТО. Ще яде бой от Крим, та чак до Масива!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Русия шса изтегли га нема повече кво да крадне!

35

R.A.T.M

преди 10 месеца

Къса памет имат повечето не помнят кога почна войната, не помнят кога турците свалиха руски изтребител и разстреляха пилота. Не помнят как разстреляха пред камерите руския посланик в Турция. Американците ясно заявиха, че разглеждат само железопътен транспорт. Ердоган пусна азовците, що да не пусне и няколко кораба за подводен туризъм след време. Ердоган знае колко ще му струва. И Америка и Украйна знае колко ще се оскъпи пшеницата ако е по ЖП. Турция мели пшеницата и пак я продава на Русия.

34

Virtuozzo

преди 10 месеца

Мога ли да поръчам един кинжал в дома на Тагаренко ?

33

От Одеса

преди 10 месеца

Един коридор ползван за износ на милиони тонове жито и царевица,но и за внасяне за Украйна оръжие от цял свят по малко.Играта ще загрубява все повече.Мъйне Фаче и България трябва да внимават.

32

До 39

преди 10 месеца

Още утре ще проверим :)

31

Анонимен

преди 10 месеца

До една година на червения площад в Москва благодарните руснаци ще издигнат монумент на украинските освободители! Така както ние имаме на фaшarите! Ситуацията е подобна!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Танкерите се ескортират от турски военни фрегати. Джyджето дърто не може да направи нищо.

29

Мдя

преди 10 месеца

Със 100 млд. долара Западът можеше да изхрани всички гладни в Африка в продължение на минимум десетилетие и бъдете сигурни че Африка знае това хаха !!!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Пирати на XXI век

27

Василев

преди 10 месеца

Камък върху камък да не остане от Украйна, само за десет години ЕС,Великобритания,САЩ и Япония ще въздигнат украинския народ и ще направят държавата пак по красива и по приятна за живеене от Терорусия!Сега сме 21 век , а не в каменната ера, и целия свят е зад Украйна!А ако Русия се срине този път няма да има никаква прошка и милост , както стана по време на прехода от комунизъм към капитализъм!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!