64

Анонимен

преди 11 месеца

До Мда От глупос е. Европа губи много мъжко население в много повече войни и така белите се избиват населениое и сега са вече малцинство в света и скоро ще станат и роби на роми чрни и ислями за съжаление на хан Тервел.

63

Хаха ха

преди 11 месеца

Да деистват здраво с германките черните пантери - другото ще си дойде на мястоПомня филма за шака зулу имал -5 жени човека

62

Някой до 55

преди 11 месеца

В Германия още не съм успяла да видя работлив турчин или ром. Такова чудо в Германия няма. Работят на чужд гръб да кажем като германците.

61

Защо

преди 11 месеца

Наказание някой от комичните премиери каже официално какво да правим, ако срещнем мигрант и защо.

60

Защо

преди 11 месеца

ПП -ДБ е рецепта за фашизъм.

59

Мда

преди 11 месеца

Европейките много си падали по тъмните заради големите топориРазправят запознати и били бурни като леопарди и пантери в леглотоОттам идва лафа - черните пантери

58

Анонимен

преди 11 месеца

В Холандия има най-много индонезийци и други островни типове от далечния изток. Още преди 3 века имали корпорации, които пътуват и търгуват с кораби по тези земи.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Турците в Германия надали ще скочат и тръгнат. Но АФД,набира все повече популярност. По скоро оттам. Обявяват ги за радикали, но не са, просто им пука за Германия

56

Каквото повикало

преди 11 месеца

такова се обадило...ЕСССР приключи в момента,в който стана лакей на краварника! Благодарете на Шмеркел и Урсулю!

55

Анонимен

преди 11 месеца

До Хаха ха Накрая няма да останат бели. Сички ще са ром. Между и бела и черн се ражда ромче или многополови в ес.

54

Мда

преди 11 месеца

От - пп не става нищо но ако ни уредят за шенген поне ще можем да се махнеме спокойно от тук

53

българин

преди 11 месеца

Пустият му запад, откак съм жив има няма 50 години все гние и още не е изгнил... И всеки се натиска на запад да ходи... Виж в матушка рус няма опашки за имигранти, в загнилите Германия и Франция пълно... Къде е грешката?

52

Мда

преди 11 месеца

Кой мй дреме да се намьрдваме ние в холандия , австрия другото са глупости айде да пада шенген и да палим на там

51

джо

преди 11 месеца

Няма значение във Франция от 2018 година протестите продължаха с години- нещо да се е променило ? Така ,ч е Световното зло тая *** наречена Америка ще направи всичко възможно да бъде "потушено "без значение колко хора протестират ако ще и цяла Германия да излезе на улицата. Защото нито Русия или Китай не финансират или подержат тези протести наивният *** Путин само хленчи, и се оправдава като мисли ,че няма право да се меси в вътрешните работи на други страни и говори за някакви Международни споразумения ,отношения.

50

Кой отхвърля

преди 11 месеца

демокрацията, държавата и държавната власт в Германия? Германците? Те са кротки и толерантни, примиряват се с всички издевателства над тях от страна на германските политици в името на демокрацията. А сега ги е страх... Ами има защо. Във Франция щетите в последните дни от безчинствата на интегрираните от десетилетия са над 1 млрд. евро. 45 000 полицаи не могат да озаптят 15-16 годишни "французи" 3-то поколение. Това е война между Европа и дивите племена, които я превземат. Има защо да ги е страх

49

Анонимен

преди 11 месеца

Aбе колко ЕС пропаганда има в Русия и колко руzка такава в ЕС? ЕС било диктатура , мама русоробите си веят комунистическите знамена, а в русия колко знамена на ЕС се веят?

48

Анонимен

преди 11 месеца

Запада загнива, Русия процъфтява! Рапорт даден! Рапорт приет!

47

Анонимен

преди 11 месеца

Диктатурата в Германия се клати!!!

46

ВЪПРОС

преди 11 месеца

А в Русия дали е възможно такова нещо ? И какво би станало с арестуваните метежници в русия , А ?

45

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Защо ли на хората им се повръща ,като чуят демокрация ?