98

доктор Здравков

преди 10 месеца

До: номер 110 "Дупето е част от храносмилателната система, не от размножителната." Кокошките имат две в едно, казва се клoaкa. Затова като вадиш яйцата от полога са омазани с кypeшки, ама после като ги измиеш ги ядеш нали?

97

Анонимен

преди 10 месеца

Креативно решение за справяне с инфлацията :D

96

шаман

преди 10 месеца

Маниту рече: Дупе пол няма. То снася в нужника.

95

Наполеон

преди 10 месеца

Начи ако твърдя че съм Наполеон Бонапарт ше ме вкарат в лудницата Обаче ако твърдя че съм жена ше ми дават повече права и пари. Интересно ...

94

Анонимен

преди 10 месеца

Дупето е част от храносмилателната система, не от размножителната.

93

Иван

преди 10 месеца

Адам и ***

92

Мен

преди 10 месеца

Бе нали *** не беше равно на биологичен пол? Моля покажете ми някой мъж родил

91

Анонимен

преди 10 месеца

Това е извратено!

90

Анонимен

преди 10 месеца

За сега само хора с женски пол могат да забременяват. И половете са два. Останалите, които са родени с някакви аномалии например хромозомни, като правило не могат да имат потомство. Това е нещо като естествен защитен механизъм, за да не се разпространяват аномалиите в следващите поколения.Но банката може пък да е по-напред в еволюцията. Кой знае.

89

една жена

преди 10 месеца

До доктор Здравков 106 Да, правя разлика. Едните си измислят проблем, а другите реално го имат, защото са аномалия. Както бебетата с 6 пръста, което не значи, че са друг човешки вид. Същото е и с тези интерсекс. Те не са трети пол. Те са аномалии. Съжалявам. И съжалявам, че някой се прави, че им помага, а всъщност ги осакатява, но те не са трети пол. Както се казва: "Изключенията само потвърждават правилото".

88

доктор Здравков

преди 10 месеца

До: 103 (една жена) Нямам за цел да се заяждам. Истината се ражда в спора - това ми е целта. Когато хората дискутират една тема, всички доводи за и против се обмислят логично. И разбира се, най-логичните се оказват верни. Спорим не само ние, обикновените хора, спорят и учените, даже най-вече те. Алберт Айнщайн дори не е вярвал в квантовата механика като е известно че е казвал нещо от сорта, че Бог не си играе на зарове.Впоследствие се оказва че и той греши.

87

Анонимен

преди 10 месеца

Фиатна валута според това кого можем да излъжем. Фиатни полове според това какво е модерно. Фиатна реалност според това на къде да насочваме стадото.

86

доктор Здравков

преди 10 месеца

До: 103 (една жена) Там е работата, не знам дали ме разбра правилно, че се прави! Правиш ли разлика между транссекс и интерсекс хора? Докато първите са родени с един пол, но искат да го сменят, то другите са родени някъде по средата, нито мъже, нито жени. Едно време им викаха "xepмафpoдити", но това сега се смята за обидно. Именно те, когато се родят и след време се окаже че не са нито жени, нито мъже, доктори и родители решават, че трябва да им изрежат нещо там долу - ненужно и даже вредно!

85

Анонимен

преди 10 месеца

До: DNS (Едва ли мъжко опраскано д,упе може да забременее...) Аз мисля че и женското не може не съм ли прав?Една жена раждала, обаче много мъчително и продължително. Акушерките и викат "Напъвай, напъвай!" А тя "Болиии, ооох, ааах, дайте ми още упойкааа!"Дошъл мъжът и да я успокоява "Тук съм мило, хвани ме за ръката!" А тя "Ти, гo.вeд.o такова, ти ми причини това, ти си виновен!"А той "Е хайде сега, а когато ти виках дай отзад да го направим ти "Ооо недей, ще ме болиии!" На ти сега!"

84

една жена

преди 10 месеца

До доктор Здравков 99 Нали и аз това казвам, д-ре - да не се прави нищо специално. Защото криворазбраните помощници повече вредят. Не виждам какво доказва това. Хайде, обяснете интерсексуалните друг пол ли са или са аномалия! А и няма връзка със статията, но щом сте решили да се заяждате с мен, давайте!

83

доктор Здравков

преди 10 месеца

До: номер 84 (една жена) Не разбра ли? Обяснявам:А знаеш ли, че докато транссексуалните се борят за правото да си направят операция за смяна на пола, то интерсексуалните се борят за правото си ДА НЕ ИМ ПРАВЯТ ОПЕРАЦИЯ?Да, точно така! Защото някои умници (включително доктори) са решили, че полът трябва да е бинарен, тоест или мъж, или жена. А не можело така - по средата!Затова правят на децата, още от бебета, ненужни операции с които им осакатяват гениталиите. А знаеш ли какво е интерсекс?

82

Анонимен

преди 10 месеца

До Каква е ЦЕЛТА?Е то е ясно какво е мнението ни по този въпрос. България е населена с христиани, малко ислям. Какво да им е мнението, освен основно негативно за подобни неща.

81

От трън та на глог

преди 10 месеца

До скоро бях ужасен от възможността, комунизма да се върне...... сега вече ми призлява само от мисълта че Демокрация като в САЩ или Западна Европа ще дойде и в България.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Луди

79

Каква е ЦЕЛТА?

преди 10 месеца

Чудя се каква е целта на тази статия? Това е вътрешна политика, каквато всяка международна западна компания има и се старае да прилага, вкл. организират се обучения на тема LGBTQ+. Та целта на статията сигурно е да се тества общественото мнение по темата у нас или?