186

Анонимен

преди 1 година

"Спокойно аз и 2 милиона сирийци и афганистанци издържам в Германия! Сигурно и за това Петин е виновен ;)" - За Афганистан са виновни британците и СССР основно. Като цяло, християнският свят е виновен. За Сирия, само трябва да се научиш да мислиш първо и после да помислиш кой няма изгода нефтопроводи и газопроводи да минават през Сирия за Европа. ;)

185

До 191

преди 1 година

Браво, отличен самоанализ си си направил, но можеш и още!

184

Защо вагнер

преди 1 година

Преобърнат войната? Не печелят ли Украинците??

183

aZ-ът

преди 1 година

Достатъчно се забавляваме, смешно беше , съгласен съм . Сега се вземете в ръце и да изравнете тая измислена държава Украйна със земята. Стига вече сте бавили , лятото дойде.

182

Анонимен

преди 1 година

Гледайте Aljazeera и не вярвайте на западната пропаганда.Това е както се казва" удар в празно пространство".Дано греша, но вероятно до есента в Украйнината ще има две нови териториални разделения. МАЛОРУСИЯ и МАЛОПОЛСКА.Украйна изобщо няма да се споменава в БЪДЕЩЕ.Това може и да не ви харесва но няма друг начин да бъде прекратена операцията.Вероятно в бъдеще и Германия ще предяви претенции за територия от Полша, както и Румъния от Молдова за Приднестровието.Най-много ще загуби България.

181

Анонимен

преди 1 година

От разбиращите ;)

180

Анонимен

преди 1 година

Блесна с интелект сред нас простаците във форума. Това е зенитът в твоя живот. Браво!

179

Анонимен

преди 1 година

Хохлы, хрен и сало за вас!

178

Анонимен

преди 1 година

А ти се правиш на психолог във форума ли?

177

Анонимен

преди 1 година

Ниските прослойки хора все правят аналогия според самите себе си, представят си как те са годни да бъдат президенти и висши генерали, как командват армии и печелят войни. Дънинг-Крюгер ефектът толкова ги заслепява, че почват да си въобразяват, как всеки ги смята тях за важни и как най-обикновени пионки с частни фирми могат да стават президенти. Видяла жабата, че подковават коня, вдигнала краче и тя. Алоо, къде се пишете в А група? Никой здравомислещ не си е помислял дори това което фантазирате.

176

Анонимен

преди 1 година

А колко милиона избягаха от 404 за да не ги могилизират?

175

Анонимен

преди 1 година

1 милион здрави и прави руски мъже избягаха от Русия като чуха че ще трябва да влязат в руската армия.

174

Петров

преди 1 година

Дебелият гений от Банкя предвиди вчера гражданса война в Русия. Днес с Деса от Дулово предвиждат съдбата на света през следващия век.

173

Анонимен

преди 1 година

"Аз не разбирам русофилите" Много ясно. Все едно слепия да каже не виждам. Ако разбираше щеше да си един от тях/нас.

172

aZ-ът

преди 1 година

Руснаците с кеф направиха театро на целия свят и ги гледаха как са се ... размечтали.

171

До 180

преди 1 година

Спокойно аз и 2 милиона сирийци и афганистанци издържам в Германия! Сигурно и за това Петин е виновен ;)

170

Анонимен

преди 1 година

Е значи много високите прослойки хора са сигурни че Пригожин само ще свали Путин й ще подари властта на някой по умен защото той осъзнава че е неспособен нали :)

169

Анонимен

преди 1 година

До Ужас Пригожи само критийкува Шуйгу но като стане той генерал и Русия загуби войната от нато ще увисне ли на въжето. Не е лесно да се биеш срещу 10 опъти по-голяма армия на нато.Трябва да ги превъзхожда поне с ракети и ядрено. Ракети още не е ясно дали ше станат сармати а адрено по-добре е никой не го ползва.

168

Анонимен

преди 1 година

"Тук в Германия са регистрирани 400 000 здрави прави украински мъже, взимат социални помощи 2000 евро на месец! Разхождат се със децата си като туристи по паркове и кафенета, докато аз ги издържам!" - Ами отиди да палиш свещи в църквата войната да спира възможно по-скоро, за да не ти се налага да ги издържаш. Или се оплачи на Путин. Заради него ги издържаш.

167

Макаров

преди 1 година

Ще си останат само с мечтите.Червената армия продължава да мачка.